Пекинез
Публикувано: 20 June 2008 - 04:23 PM
Надяваме се да осъзнаваш отговорносттта и да се грижиш добре за кученцето ;)
Публикувано: 24 June 2008 - 08:25 PM
Цитат
моляте обесни как сса се опитали да ти вземат ку4ето
Здравейте,ами както казах бяхме в София,т.е. аз имах там работа и реших да взема и Пако с мен.До събота на обяд си свърших работата и започнах да звъня на приятелите си които са в София,че да се видим поне за по едно кафе.В 15.00ч. имах среща със сестрами,тя живее в Стрелбище и трябваше да ида да я взема че да се поразходим малко из града.Аз подраних за срещата,добре че сестрами си беше в тях и веднага излезе,седнахме в някаква градинка там в квартала,нали все пак съм с кучо и трябва да се съобразявам и с неговите нужди.Огледах се аз,видях че няма други кучета или деца и реших да пусна Пако от каишката да подуши наоколо.Знаете че кучето ми е още малко и не проявява никаква агресия,пък и се отдалечава най-много на 5 метра от мен.Минаваха хора по алеята и изведнъж някакъв господин както си минаваше видя Пако и тръгна към него.Аз помислих че само ще го погали и ще си продължи по пътя,пък той направо вдигна Пако от земята и с кучето ми в ръцете си тръгна някъде.Няма да ви описвам мойта реакция,аз побеснях,разфучах се,след кратък скандал си взимах кучето в моите ръце,той ми разправя че бил помислил кучето ми за улично,е как ще помисли това куче за улично при положение че отвсякъде си личи че е домашно.Просто нямам думи за първи път попадам в такава ситуация и се надявам повече да не ми се случват подобни инциденти.
Публикувано: 24 June 2008 - 10:24 PM
Цитат
тва е много гадно добре че навреме си го видяла :'( ужасни хора
Тан,аз дори да пусна кучето си,постоянно го наблюдавам,защото не винаги идва при мен като го викна и понякога ми се налага да спринтирам.Пък особено ако сме на нова територия то очите са ми на 104. :blink:
Публикувано: 27 June 2008 - 03:28 PM
къде се изгубихте? аз свърших училище и като се върнах си разкарах делхи-ту измих си го нахраних го абе всичко.вчера намерих бълха на него и го изкъпахме днес е много пускав :yahoo: ще му вземем лекарство да го намажем срещу кърлежи и бълхи,че май е престанало да действа.
Публикувано: 29 June 2008 - 09:39 AM
А как е в жегата? Още е Юни месец, а Мишела търси само някъде да се разпльока, постоянно лежи. Като захладнее почва с разходките, но през по - голямата част от деня си лежи на хладно. Пробвахме да я покрием с мокра кърпа и и се отрази страхотно... майка ми мислеше, че няма да кротува, но тя си лежеше и се кефеше... Имаме новина... мама иска бебе пекинез, а татко не иска и да чуе за повече "гадове" ;D ;D ;D ;D

Публикувано: 29 June 2008 - 12:03 PM
в горещината и делхи търси студено място понякога му пускам климатика но в повечето време си лежи на плочките или някъде на хладно.по=късничко го разкарвам че много горещо.другата седмица по това време ще сме на моренцето.в събота заминаваме утре ще трябва да му взема нагръдник нов че стария всеки момент ще сдаде багажа.като се върнем от моренцето ще ви затрупан със снимки ;) нямам търпение да стане събота. :yahoo: