Здравословни проблеми
Публикувано: 03 February 2009 - 11:05 PM
някой има ли съвет? какво да правя? доктора каза да изчакаме след като стане на годинка уж трябвало да се разгони..
Публикувано: 04 February 2009 - 10:09 AM
Публикувано: 04 February 2009 - 03:29 PM
Публикувано: 16 February 2009 - 08:53 PM
Да започна от вчера. Дадохме на Бенджи един дебел свински кокал от плешка с месце, на който той се нахвърли с голяма радост. На вечерната разходка не се изходи, както прави обикновено, и тази сутрин имал запек и се изхождал 3-4 пъти. Прибраха се те и по-късно, след закуска/на кучето/, гледам, Бенджи в коридора започва пак да се изхожда. Прекъснах го и хайде пак навън. И се започна. Мъчи се милият 15-20 минути, върти се в кръг, нищо не се получава, и после пак. И ме гледа виновно, мисле, че ще се карам. А не ми е минавало и през ум да се карам, виждам, че не е добре. После като започна да повръща, на два-три пъти, едва след това се изходи и то твърдо. После видях, че му олекна, прибрахме се, дадох коричка хляб и половин таблетка въглен, цял ден диета и сега е добре. Разказвам всичко това, защото стигнах до извода, че не трябва да му давам кокал за по-дълго време, за да не яде от него повечко, няма значение дали истински или кожен. А това, което не ми стана ясно е защо имаше запек, а не разстройство.

Публикувано: 17 February 2009 - 09:51 AM
Много :wub: за Бенджи и повече никакви здравословни проблеми.
Публикувано: 22 February 2009 - 04:35 PM
Не съм сигурна дали въобще ще го направим,но го обмисляме от 2-3дни.Бенджи направо е станал невъзможен в присъствието на други кучета.Въобще не играе,а само ходи и души всички под опашките."Качва" се на почти всички независимо от пола на кучето.У дома не му се разрешават такива волности независимо на какъв обект,но навън е направо ужас.Като си хареса някое куче и имам чувството,че направо се вманиачава и само го преследва,че даже и ръмжи като се опита кучето да се отърве от него.В такъв момент въобще не ми обръща внимание,независимо от командите които давам(а попринцип изпълнява всичко от първия път).
Публикувано: 22 February 2009 - 05:14 PM

sesili аз мисля че им се слага упойка но не съм сигурна

Публикувано: 22 February 2009 - 08:10 PM

Публикувано: 22 February 2009 - 08:37 PM
Не знам и аз какво решение трябва да се вземе. Имам предвид кастрацията.
А за плахостта - не е чак плах. Не че сме се виждали скоро де. :D
Целувки от нас и Бенджи за адаша и да слуша повече.

Публикувано: 22 February 2009 - 08:54 PM