Dog.bg Форуми : Санбернар

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (89 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Санбернар

#601 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 19 July 2007 - 07:12 PM

Ами врънкай ги още ;)

#602 Потребителят е офлайн   dontihon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 July 2007 - 01:10 PM

Търся мъжки санбернар за неангажираща връзка с цел създаване на неизвестен брой кученца,за лично ползване :) А сега сериозно,женската ми се разгони и СПЕШНО търся мъжки от София или желаещи да дойдат то тук.Кученцата ще си останат за мен и за някой мои приятели ,така че родословие не ме интересува.Моля противниците на този вид развъждане на кучета да запазят мнението си за себе си.Желаещите да ми оставят лично съобщение. 1super cheers

#603 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 21 July 2007 - 01:13 PM

dontihon Ами аз ти казах кой може да свърши работа!Дано и други ти пишат тука.Чакам с нетърпение да видя малките сладури!!! ;)

#604 Потребителят е офлайн   Хинко Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2007 - 09:06 PM

Цитат

Търся мъжки санбернар за неангажираща връзка с цел създаване на неизвестен брой кученца,за лично ползване :) А сега сериозно,женската ми се разгони и СПЕШНО търся мъжки от София или желаещи да дойдат то тук.Кученцата ще си останат за мен и за някой мои приятели ,така че родословие не ме интересува.Моля противниците на този вид развъждане на кучета да запазят мнението си за себе си.Желаещите да ми оставят лично съобщение. 1super cheers

След този постинг, моля, нека не се коментира повече въпроса: "Защо в България "санбернарите" хапят?!"

#605 Потребителят е офлайн   dontihon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 July 2007 - 10:40 PM

Ако се чете внимателно какво съм написал ще видите,че става дума за "кученца за мен и за мой приятели" !!Някой да споменава ,че това ще са малки с претенции за санбернари???Да съм споменал някъде,че ще правя санбернарско покуление за да го продавам,примерно??Не ми дреме кой какво пари прави от това.И както съм споменал,не е нужно да коментирате решението ми.Продължаваме да търсим съпруг r) b) cheers

#606 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2007 - 02:20 PM

ТОВЕ Е ОТВРАТИТЕЛНО a) ...НЯКОЛКО ДЕНА НЕ БЯХ ПРЕГЛЕЖДАЛА САЙТА...НО ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО. a) ..ТО СЪС СЪЩИЯТ УСПЕХ МОЖЕТЕ ДА СИ ТЪРСИТЕ И КАВКАЗЕЦ ИЛИ МОСКОВСКА.ИЛИ КАРАКАЧАНКА..ЛЕОНБЕРГЕР ИЛИ КАКВОТО ДРУГО СЕ СЕТИТЕ... oleeee ..НЕ Е НУЖНО ДА ПИШЕТЕ ИЗРИЧНО ЧЕ ЩЕ ГИ ТЪРГУВАТЕ ...СЪСИПВАТЕ ИМИДЖА НА ПОРОДАТА,ПРАВИЛАТА ЗА РАЗВЪЖДАНЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...ТОВА Е ВЪЗМУТИТЕЛНО. a) .. ВЕРНО Е ЧЕ СКОРО ЗАГУБИХ САН БЕРНАРА СИ (love) oleeee ...НО ДОРИ ВАШАТА КУЧКА ДА БЕШЕ ПОСЛЕДНАТА НА ЗЕМЯТА НЯМАШЕ ДА ГО ПУСНА... d)

#607 Потребителят е офлайн   shlimuff Икона

Публикувано: 22 July 2007 - 03:22 PM

Значи аз съм новак никога преди не съм гледал куче, но искам да си взема санбернар и имам проблем не знам откъде да си взема и дали кучето наистина е от тази порода или някаква кръстоска.

#608 Потребителят е офлайн   dontihon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 July 2007 - 05:01 PM

Мая,изрично съм написал,че търся сан бернар а не пудел!!Това ,че не държа на хвърчащото листче със съмнителен произход наричан много често "родословие" и обикновенно от чужбина ,защото по-трудно се проверява и звучи някак си по-така ,не означава,че не искам мъжкаря да е качествен.Мисля,че достатъчно съм запознат с пораодата за да мога да преценя възрастен мъжкар до колко е подходящ за разплод.Кученцата ще си ги гледам аз и мои приятели и за нас е важно да знаем НАИСТИНА кои са родителите на малките а не да четем разни сложни имена в дълго родословие и да се радваме.Искаш ли да взема едно малко без родословие и след една седмица да ти го върна снимано до прекрасни мъжки и женски бернара в известен развъдник от близка балканска държава ??ООО,забравих,ще ми издадат и родословие,не се притеснявай.Така сигурно ще спя спокойно и с чиста съвест.И въпроса ми беше към тези които ИСКАТ да си пуснат мъжкия а не към тези ,които НЕ ИСКАТ!! Иначе моята си има родословие и то не е никак лошо. Продължаваме да търсим съпруг
r) w) cheers 1super

#609 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2007 - 10:55 PM

Цитат

ТОВЕ Е ОТВРАТИТЕЛНО a) ...НЯКОЛКО ДЕНА НЕ БЯХ ПРЕГЛЕЖДАЛА САЙТА...НО ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО. a) ..ТО СЪС СЪЩИЯТ УСПЕХ МОЖЕТЕ ДА СИ ТЪРСИТЕ И КАВКАЗЕЦ ИЛИ МОСКОВСКА.ИЛИ КАРАКАЧАНКА..ЛЕОНБЕРГЕР ИЛИ КАКВОТО ДРУГО СЕ СЕТИТЕ... oleeee ..НЕ Е НУЖНО ДА ПИШЕТЕ ИЗРИЧНО ЧЕ ЩЕ ГИ ТЪРГУВАТЕ ...СЪСИПВАТЕ ИМИДЖА НА ПОРОДАТА,ПРАВИЛАТА ЗА РАЗВЪЖДАНЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО...ТОВА Е ВЪЗМУТИТЕЛНО. a) .. ВЕРНО Е ЧЕ СКОРО ЗАГУБИХ САН БЕРНАРА СИ (love) oleeee ...НО ДОРИ ВАШАТА КУЧКА ДА БЕШЕ ПОСЛЕДНАТА НА ЗЕМЯТА НЯМАШЕ ДА ГО ПУСНА... d)

Оххххх престанете бе хора това все пак е форум NNN Мая питал ли те е някой дали искаш да си пуснеш кучето с въпросната женска....не!Много хора тук си мислят че всичко им е ясно относно кучетата и могат да ругаят другите но уви не е така всеки си има право на личен избор! Ти не си тази която ще спаси санбернарското общество от неродословни кучета нито пък Хинко които при него правило номер 1 е "кучето няма ли родословие-ХАПЕ"стига вече с тези глупости...Които е решил да си пусне кучето да го направи така или иначе Вие нищо не можете и няма да направите!Това че не толерирате този вид развъждане е друг въпрос-да и аз не съм съгласна,но отношението Ви към хората е безобразно NNN Никой не ви е хванал за гушата да си купите такова куче и човека спомена да се въздържите от коментари,просто уважете молбата му!
User's Signature

Качена снимка

#610 Потребителят е офлайн   МАЯ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2007 - 11:19 PM

НАМЕРИХ ТОЗИ ФОРУМ В ЕДИН НАИСТИНА МНОГО ТРУДРН ЗА МЕН МОМЕНТ (love) ...ПРИЕХ ГО С ОТВОРЕНО МАКАР И ОБЕЗКЪРВЕНО СЪРЦЕ (love) ...ВСЕ ОЩЕ ИМАМ НУЖДА ОТ НЕГО ,НО НЕ И ВЪВ ФОРМАТА И ПОСОКАТА КОЯТО Е ПОЕЛ...НАДЯВАХ СЕ И ВЯРВАХ ЧЕ Е ПО - ДОБРЕ НАПРАВЕН,ПО-КАЧЕСТВЕН...НО ПОСЛЕДНИТЕ 10 ИЛИ 20 СЪОБЩЕНИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВАТ МАКСИМАТА ''ХУБАВА РАБОТА АМА БЪЛГАРСКА'' ...ЕТО ЗА ТОВА НЯМА ЕДИННО ЛОБИ НА ПОРОДАТА В БЪЛГАРИЯ...НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ДА ВОДИ БАЩИНА ЧЕТА....Е НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ПЛОДОВЕТЕ КОЙТО БЕРЕТЕ...АЗ МОГА НО НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЪМ ЧАСТ ОТ ТОВА...СЪСИПЕТЕ И МАЛКИТЕ,НЕЩАСТНИ И ЖАЛКИ ОПИТИ НА ВСИЧКИ КОИТО СА НА МОЕТО МНЕНИЕ...БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ...ПАК ПРЕЦАКАХТЕ НЕЩАТА...НАПРАВИХТЕ ОЩЕ НЯКОГО НЕЩАСТЕН И РАЗОЧАРОВАН...

#611 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2007 - 11:47 PM

Цитат

НАМЕРИХ ТОЗИ ФОРУМ В ЕДИН НАИСТИНА МНОГО ТРУДРН ЗА МЕН МОМЕНТ (love) ...ПРИЕХ ГО С ОТВОРЕНО МАКАР И ОБЕЗКЪРВЕНО СЪРЦЕ (love) ...ВСЕ ОЩЕ ИМАМ НУЖДА ОТ НЕГО ,НО НЕ И ВЪВ ФОРМАТА И ПОСОКАТА КОЯТО Е ПОЕЛ...НАДЯВАХ СЕ И ВЯРВАХ ЧЕ Е ПО - ДОБРЕ НАПРАВЕН,ПО-КАЧЕСТВЕН...НО ПОСЛЕДНИТЕ 10 ИЛИ 20 СЪОБЩЕНИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВАТ МАКСИМАТА ''ХУБАВА РАБОТА АМА БЪЛГАРСКА'' ...ЕТО ЗА ТОВА НЯМА ЕДИННО ЛОБИ НА ПОРОДАТА В БЪЛГАРИЯ...НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ДА ВОДИ БАЩИНА ЧЕТА....Е НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ НА ПЛОДОВЕТЕ КОЙТО БЕРЕТЕ...АЗ МОГА НО НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЪМ ЧАСТ ОТ ТОВА...СЪСИПЕТЕ И МАЛКИТЕ,НЕЩАСТНИ И ЖАЛКИ ОПИТИ НА ВСИЧКИ КОИТО СА НА МОЕТО МНЕНИЕ...БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ...ПАК ПРЕЦАКАХТЕ НЕЩАТА...НАПРАВИХТЕ ОЩЕ НЯКОГО НЕЩАСТЕН И РАЗОЧАРОВАН...

Просто беше доста остра спрямо човека....ти сама избираш тово дали да пуснеш кучето си с тази женска или не-но в случая никой не те е питал за това!Работата ще бъде прецакана след като има такива привърженици на този вид развъждане и това е неизбежно просто нищо не става с писане в даден форум и килметрични постове в упреци и рогатни....такива хора винаги ще има!И винаги ще има такива които да прецакват работата,защото все още има хора които не държат на родословие просто искат домашен любимец.Знам че си намерила този форум в труден за теб момент и това целия форум го разбра(искренно съжалявам за милия Ерик)може би той ти носи утеха но може би най-добрия варянт за теб е да си вземеш ново бебе бернар което може би отчасти ще запълни празнотата в сърцето ти...а след време може би ще заеме цялото ти сърце. r) И както каза последните 10-20 поста са под вдякаква критика аз пък не мисля така защото ми е много по приятно да гледам снимки на малката Габи и Васко отколкото неизвестен брои стихотворения за смърта...Не ме разбираи погрешно знам че страдаш за кучето си но това с писането е малко прекалено спомням си че преди време влезнах защото ми беше нужна дадена информация и се наложи да прелистя сигурно 5 страници със разни твои писания...първото ме разчувства но по натам вече ми стана отекчетелно...Извини ме ако съм била груба cl)
User's Signature

Качена снимка

#612 Потребителят е офлайн   gani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2007 - 01:53 AM

Цитат

НАМЕРИХ ТОЗИ ФОРУМ В ЕДИН НАИСТИНА МНОГО ТРУДРН ЗА МЕН МОМЕНТ (love) ...ПРИЕХ ГО С ОТВОРЕНО МАКАР И ОБЕЗКЪРВЕНО СЪРЦЕ (love) ...ВСЕ ОЩЕ ИМАМ НУЖДА ОТ НЕГО ,НО НЕ И ВЪВ ФОРМАТА И ПОСОКАТА КОЯТО Е ПОЕЛ...НАДЯВАХ СЕ И ВЯРВАХ ЧЕ Е ПО - ДОБРЕ НАПРАВЕН,ПО-КАЧЕСТВЕН...НО ПОСЛЕДНИТЕ 10 ИЛИ 20 СЪОБЩЕНИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВАТ МАКСИМАТА ''ХУБАВА РАБОТА АМА БЪЛГАРСКА''

Хората правят форума и всеки човек има различно мнение за нещата.Всеки е различен и трябва да го приемаме така,за едни е важно едно,а за други друго,не е много уместно да обиждаме форума-помогнал е на достатъчно много хора...
User's Signature

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]Качена снимка

#613 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 23 July 2007 - 05:29 AM

Ами наистина на много хора е помогнал форума.Аз да кажем преди доста години пак съм гледал Бетовен, но тази година като го пуснаха по бтв и някак си се запалих по породата реших да се поинтересувам ейтака...аз и до него момент все забравях как е името на породата r) Ам така постепенно.Сега и родителите ми много се привързха.Това друга тема.Та исках да кажа, че и аз съм един от тези на които форума е помогнал много.Разбира се, че всеки си има негово мнение, но според мен все пак си остава най-напред любовта към домашните любимци.Аз също исках Габи да има родословие, но няма и както и да е пак си я обичкам c) d) bgflag Все пак ако някой тръгне да прави развъдници да иска да ходи по изложби тогава вече според мене може родословието му да е по-важно.Искам да кажа, че и аз можех да отида до някоя агенция и да ми продадат "Куче с родословие на Санбернар"Мога да ви дам личен пример от една агенция до която ходих.Показват ни едно наистина хубаво бернарче, и ни казват еди си къде там продали го преди време.След малко ни показват някво родословие ли педигри неги знам точно и викат това е на кученцето където сме го продали, където ви го показахме на снимка преди малко.След 2 седмици същата агенция пуска същото кученце за продажба в интернет.След няколко дена някакво момиче пуска обява, че е намерила Санбернар.Праща ми същите снимки....Историята не ми се разправя докрай, но сами си правете извода.Хинко беше прав като ми наливаше акъл за тези "агенции" обаче аз бях толкова ентусиазиран, че не отдадох нужното внимание на думите му.Все пак се сдобих с прекрасна кучка... поне според мойто лично скромно мнение... ако не забравя следобед ще и направя още снимки и ще сложа.Нека и други хора да сложат ;)

#614 Потребителят е офлайн   soikata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2007 - 08:01 AM

Цитат

...БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ...ПАК ПРЕЦАКАХТЕ НЕЩАТА...НАПРАВИХТЕ ОЩЕ НЯКОГО НЕЩАСТЕН И РАЗОЧАРОВАН...

Мая, престани с тези коментари. Защо твоят Ерик като отговаряше на всички критерии умря млад и силен? Нали си го предпазила от наследствени и други болести worthy Не разбирам кой и защо ще е разочарован ако си намери Тихомир мъжко. Някой да кара някого на сила ?

#615 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2007 - 08:54 AM

Цитат

Ами наистина на много хора е помогнал форума.Аз да кажем преди доста години пак съм гледал Бетовен, но тази година като го пуснаха по бтв и някак си се запалих по породата реших да се поинтересувам ейтака...аз и до него момент все забравях как е името на породата r) Ам така постепенно.Сега и родителите ми много се привързха.Това друга тема.Та исках да кажа, че и аз съм един от тези на които форума е помогнал много.Разбира се, че всеки си има негово мнение, но според мен все пак си остава най-напред любовта към домашните любимци.Аз също исках Габи да има родословие, но няма и както и да е пак си я обичкам c) d) bgflag Все пак ако някой тръгне да прави развъдници да иска да ходи по изложби тогава вече според мене може родословието му да е по-важно.Искам да кажа, че и аз можех да отида до някоя агенция и да ми продадат "Куче с родословие на Санбернар"Мога да ви дам личен пример от една агенция до която ходих.Показват ни едно наистина хубаво бернарче, и ни казват еди си къде там продали го преди време.След малко ни показват някво родословие ли педигри неги знам точно и викат това е на кученцето където сме го продали, където ви го показахме на снимка преди малко.След 2 седмици същата агенция пуска същото кученце за продажба в интернет.След няколко дена някакво момиче пуска обява, че е намерила Санбернар.Праща ми същите снимки....Историята не ми се разправя докрай, но сами си правете извода.Хинко беше прав като ми наливаше акъл за тези "агенции" обаче аз бях толкова ентусиазиран, че не отдадох нужното внимание на думите му.Все пак се сдобих с прекрасна кучка... поне според мойто лично скромно мнение... ако не забравя следобед ще и направя още снимки и ще сложа.Нека и други хора да сложат ;)

Васко евала кучето ти е супер пич bravoS w) много е сладка w) почти всеки ден влизам в форума да видя дали не си и сложил някоя нова снимчица w) да ти е жива и здрава и изобщо не съжаляваи ч няма родословие wink Ако не си ти тука да разведриш обстановката няма кой друг drink
User's Signature

Качена снимка

#616 Потребителят е офлайн   dontihon Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 July 2007 - 09:04 AM

"Ако всички мислят еднакво,значи никой не мисли"
продължаваме да търсим прекрасен мъжки санбернар :) w) 1super cheers
п.с.не занимавайте хората с личностните си проблеми,има си специалисти за това!

#617 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2007 - 09:14 AM

Добре де аз искам да попитам Васко няма ли да стане бащата на Габи един добър съпруг на въпросната мадама бернар bl) аз много незнам де ама все пак да питам,кучето е много хубаво и ако собственика е съгласен не виждам нищо лошо 1super ама все пак Васко да каже тои знае най-добре и познава човека
User's Signature

Качена снимка

#618 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 July 2007 - 09:29 AM

Цитат

Васко евала кучето ти е супер пич  bravoS  w) много е сладка  w) почти всеки ден влизам в форума да видя дали не си и сложил някоя нова снимчица  w) да ти е жива и здрава и изобщо не съжаляваи ч няма родословие  wink Ако не си ти тука да разведриш обстановката няма кой друг  drink

kunigan, много добре го каза!!! 1super
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#619 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 23 July 2007 - 01:15 PM

kunigan ами аз на Тихомир съм му дал координатите на човека сега незнам той какво е решил.Ами ти не викай така дане се разприказвам, че главата може да те заболи bl) След малко ще кача и клипче от 8 май когато взимахме Габи.Има ме и мен и родителите и стопаните и родителите на Габи ;) По нататък като рипна един запис от видео камерата и него ще кача ами сега ме мързи :) Относно споровете ви с Мая ами то всеки си има право на мнение и изразяване.Нали за това е форум да се обсъжда.Нормално е според мен ако човек може да вземе родословие на кученцето да го вземе, но по нормален начин не да идеш до близката печатница трака-трака и аааа моята шампоанка *шампионка *пионка все тая drink .Аз също исках да и извадя родословие и макар, че няма да мога не е болка за умиране.По скоро ме е яд, че не живея близко до някой друг със Санбернар.Всъщност като стана дума наскоро в сайта си качих снимки на едно малко бернарче май, че от Стара Загора, но първо искам да попитам жената преди да ги кача и тук.Ако някой иска да ги види може да влезне в сайта ми само, че на категория снимки на животни, защото съм объркал когато съм ги слагал и сега малко ме мързи да ги оправя.Габи сигорно вече има 15 кг.След малко очаквайте и клипче.Ето снимка от преди малко.Вече се наяде и спи c) d) d) d) bgflag bgflag bgflagКачена снимка

#620 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 23 July 2007 - 01:44 PM

Ето го клипчето ТУК!!!: Заснемано е с цифров фотоапарат и мисля, че качеството е задоволително.Дано ви хареса drink bgflag bgflag bgflag

• (89 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни