Санбернар
Публикувано: 21 July 2007 - 01:10 PM
Публикувано: 21 July 2007 - 01:13 PM
Публикувано: 21 July 2007 - 09:06 PM
Цитат
След този постинг, моля, нека не се коментира повече въпроса: "Защо в България "санбернарите" хапят?!"
Публикувано: 21 July 2007 - 10:40 PM
Публикувано: 22 July 2007 - 02:20 PM
Публикувано: 22 July 2007 - 05:01 PM
r) w) cheers 1super
Публикувано: 22 July 2007 - 10:55 PM
Цитат
Оххххх престанете бе хора това все пак е форум NNN Мая питал ли те е някой дали искаш да си пуснеш кучето с въпросната женска....не!Много хора тук си мислят че всичко им е ясно относно кучетата и могат да ругаят другите но уви не е така всеки си има право на личен избор! Ти не си тази която ще спаси санбернарското общество от неродословни кучета нито пък Хинко които при него правило номер 1 е "кучето няма ли родословие-ХАПЕ"стига вече с тези глупости...Които е решил да си пусне кучето да го направи така или иначе Вие нищо не можете и няма да направите!Това че не толерирате този вид развъждане е друг въпрос-да и аз не съм съгласна,но отношението Ви към хората е безобразно NNN Никой не ви е хванал за гушата да си купите такова куче и човека спомена да се въздържите от коментари,просто уважете молбата му!

Публикувано: 22 July 2007 - 11:19 PM
Публикувано: 22 July 2007 - 11:47 PM
Цитат
Просто беше доста остра спрямо човека....ти сама избираш тово дали да пуснеш кучето си с тази женска или не-но в случая никой не те е питал за това!Работата ще бъде прецакана след като има такива привърженици на този вид развъждане и това е неизбежно просто нищо не става с писане в даден форум и килметрични постове в упреци и рогатни....такива хора винаги ще има!И винаги ще има такива които да прецакват работата,защото все още има хора които не държат на родословие просто искат домашен любимец.Знам че си намерила този форум в труден за теб момент и това целия форум го разбра(искренно съжалявам за милия Ерик)може би той ти носи утеха но може би най-добрия варянт за теб е да си вземеш ново бебе бернар което може би отчасти ще запълни празнотата в сърцето ти...а след време може би ще заеме цялото ти сърце. r) И както каза последните 10-20 поста са под вдякаква критика аз пък не мисля така защото ми е много по приятно да гледам снимки на малката Габи и Васко отколкото неизвестен брои стихотворения за смърта...Не ме разбираи погрешно знам че страдаш за кучето си но това с писането е малко прекалено спомням си че преди време влезнах защото ми беше нужна дадена информация и се наложи да прелистя сигурно 5 страници със разни твои писания...първото ме разчувства но по натам вече ми стана отекчетелно...Извини ме ако съм била груба cl)

Публикувано: 23 July 2007 - 01:53 AM
Цитат
Хората правят форума и всеки човек има различно мнение за нещата.Всеки е различен и трябва да го приемаме така,за едни е важно едно,а за други друго,не е много уместно да обиждаме форума-помогнал е на достатъчно много хора...

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 23 July 2007 - 05:29 AM
Публикувано: 23 July 2007 - 08:01 AM
Цитат
Мая, престани с тези коментари. Защо твоят Ерик като отговаряше на всички критерии умря млад и силен? Нали си го предпазила от наследствени и други болести worthy Не разбирам кой и защо ще е разочарован ако си намери Тихомир мъжко. Някой да кара някого на сила ?
Публикувано: 23 July 2007 - 08:54 AM
Цитат
Васко евала кучето ти е супер пич bravoS w) много е сладка w) почти всеки ден влизам в форума да видя дали не си и сложил някоя нова снимчица w) да ти е жива и здрава и изобщо не съжаляваи ч няма родословие wink Ако не си ти тука да разведриш обстановката няма кой друг drink

Публикувано: 23 July 2007 - 09:14 AM

Публикувано: 23 July 2007 - 09:29 AM
Цитат
kunigan, много добре го каза!!! 1super

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 23 July 2007 - 01:15 PM