Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 511
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10241 Потребителят е офлайн   Pinkito0o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 February 2010 - 10:08 PM

Здравейте на всички :) Аз съм Дидка и от декември си имам страхотно бебенце на име Максимиляно ( Макси). Доста ми стана интересен форумът ви :)) поздравления :) поздрави от нас :))))

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10242 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2010 - 10:40 PM

Добре дошли при нас. Разкажи нещо повече за малкия сладур.
User's Signature

Качена снимка

#10243 Потребителят е офлайн   Pinkito0o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 February 2010 - 10:50 PM

Цитат(alina @ Feb 4 2010, 10:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Добре дошли при нас. Разкажи нещо повече за малкия сладур.

Много е див , игрив , хаплив , доста ме беше изплашил една зимна вечер през декември като вдигна температура, но вече е добре , става все по голямо диваче. Малък проблем с научаването да пишка в банята ... но ми се струва нормално, не понася нагръдника си ... моля за съвет кои са по удобни..
User's Signature

Качена снимка

#10244 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2010 - 11:49 PM

Моята Саси също не обича да носи нагръдник и за това и го слагам над дрехата. Така не го усеща и е по добре. Ако искаш пробвай да видиш дали ще мине номера. ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#10245 Потребителят е офлайн   Pinkito0o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2010 - 12:10 AM

Цитат(alina @ Feb 4 2010, 11:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Моята Саси също не обича да носи нагръдник и за това и го слагам над дрехата. Така не го усеща и е по добре. Ако искаш пробвай да видиш дали ще мине номера. ab_041.gif

blagodarq 6te opitam , o6te edno vupros4e , ot vreme na vrme kato legne da spi i zapo4va da hulca .. tova normalno li e ? V srqda 6te popitam i vet. Moeto bebche sega spinka iii nemoga da spra da go celuvammm i da mu se radvam. Kato mi go podariha mi kazaha, 4e roditelite mu sa po 1.200kg nooo moqt munik ve4e e 1,450 , a kazali 4e i toi 6te stane maximum 1.200 .. veterinarkata me ubejdava 4e porodata Mini pincher ne sushtestvuva , vsi4kite si bili normalni pincheri , edinstvenite po malki bili krustoska m/u 4ihua hua i pincher,ta iskah da popitam kakvo e vasheto mnenie po vuprosa.
Kuchencata na vsi4ki vi sa strahotni sladurii i na tqh ne moga da im se naradvam wub.gif wub.gif wub.gif Nie ve4e si imame i 3-ta vaksina i mojem da izlizame na razhodka i da se zapoznavame s drugi kuchenca, vse o6te se pritesnqvam da go puskam na razhodka v tozi stud ... a i mislq 4e kato izleznem nqma da iska da pishka navun , a shte stiska dokato se priberem..
User's Signature

Качена снимка

#10246 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 05 February 2010 - 01:26 PM

Здравейте момичета,добре дошли на Дидка и на Макси,винаги е хубаво когато се увеличава пинчерското ни семейство.
За наръдника,аз си мисля,че ще свикне винаги всяко ново нещо ги дразни,но с времето ще свикне,така,че не се отказвай,за твое спокойствие и негова безопастност.Има различни видове нагръдници,но аз съм най-доволна от този с който сме в момента(на предната страница го има).
А за породата,ветеринарката ти е права,няма такава,поне не това което ние си мислим за мини пинчер,нашите дребошлъци са крастоска я с чихи,я с руски той-териер или бог знае с каква друга дребна порода с цел да се "докара" малкя размер,ако не преките родители,все някъде назад в поколенията има кръстоска.За това и тук(в България) няма клуб на породата,не може да се ходи по изложби,няма легитимни развъдници.Може да се каже,че една от най-разпространената порода у нас "не е истинска",не е това което по стандарт трябва да е.А за теглото на твоето сладурче,не искам да ми се обиждаш,но ми се виждат малко множко,за тази възраст.Но в същност това няма никакво значение,те са еднакво прекрасни,независимо от големината им,ние също не сме от най-малките,но дреми ли ми???ни най-малкоооо md_064.gif db_046.gif .
Макси е още бебенце и внимавайте с разходките в този студ,не знам до колко ще е възможно да се учи на хигиенни навици,ако питаш мен по-добре го научи в банята,а като се постопли тогава вън,катосе има в предвид,че и те боледуват от грип,бъди много внимателна с излизането на вън.Малък е и имунната му система е слаба още.Извинявай сигурно ти надух главата,спирам вече.
alina,представям си какъв кеф е с тези мъници у вас..Ная е разкошна,но аз съм пристрастна защото харесвам всички кученца,особенно като са бебенца
Целувки на всички муцунки!!!! gb_023.gif gb_023.gif gb_023.gif
Ние имаме нови снимки,но по-късно ще ги пусна md_064.gif
User's Signature

Качена снимка

#10247 Потребителят е офлайн   Pinkito0o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2010 - 02:23 PM

Да, вече няма значение колко е голям , толкова го обичам,че незнам какво бих правила ако го няма :)) относно разходките , в ръчичка ии най много в молла или някое не много задимено и по тихо заведение с мен .
Много съм щастлива, вече започна и да лае , а до скоро все едно си имах дижо коте ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif започна да си личичи, че е куче хиихх , много е игрив :))) не иска да седи самичък , и не ме пуска да излизам , започва да плаче , дори и като влезна в банята ,си седи пред вратата и плаче ...
По късно ще кача малко снимки с новата му смешна шапка :) до тогава поздрави от насс , иии целувки на малките сладури ae_085.gif smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#10248 Потребителят е офлайн   alina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2010 - 05:40 PM

Дидка и аз като chocolate80 мисля,че тука няма истински минита. Наскоро разглеждах един сайт за пинчери и там имаше клипове от някаква изложба. Има и описание на самата порода като минито го дават от 3,100 до 3,800 като тегло. Нашите мишоци наистина са от разни кръстоски, но пък са най-хубавите и милички същества.Моите бубулечки в момента тежат м/у 800 и 850 грама . Дори и по 5 кила да станат пак ще са си моите принцески. Вчера един приятл идва да ми търси едно бебче да му дам ама............ абе изгоних го. Таткото на нашите момичета е чихи и чесно казано не се срамувам от това ,че са кръстоска. Те просто са УНИКАЛНИ и са на мама куклите. Обичай си мъничето и нека те радва още дълго време.
User's Signature

Качена снимка

#10249 Потребителят е офлайн   Pinkito0o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2010 - 06:19 PM

Цитат(alina @ Feb 5 2010, 05:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Дидка и аз като chocolate80 мисля,че тука няма истински минита. Наскоро разглеждах един сайт за пинчери и там имаше клипове от някаква изложба. Има и описание на самата порода като минито го дават от 3,100 до 3,800 като тегло. Нашите мишоци наистина са от разни кръстоски, но пък са най-хубавите и милички същества.Моите бубулечки в момента тежат м/у 800 и 850 грама . Дори и по 5 кила да станат пак ще са си моите принцески. Вчера един приятл идва да ми търси едно бебче да му дам ама............ абе изгоних го. Таткото на нашите момичета е чихи и чесно казано не се срамувам от това ,че са кръстоска. Те просто са УНИКАЛНИ и са на мама куклите. Обичай си мъничето и нека те радва още дълго време.

Естествено че ще ги обичаме , те са уникални просто. А твоите бебчета са страхотни сладури, тъкмо тук сме с една приятелка и и ги показвах какви са сладуриии :* .И да ви се оплача , майка ми наступа макси по крачето и сега малко накуцваме, звъннах на вет и тя каза ако и утре куца да го заведа, ноо въпреки накуцването си е все толкова голям дивак :)))
User's Signature

Качена снимка

#10250 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 February 2010 - 10:30 PM

Цитат(alina @ Feb 5 2010, 04:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Доди се вписва перфе в мини пинчера тогава ab_041.gif , тя последно беше 3.500 гр. ab_041.gif .
Добре дошли на Дидка и Макси.
Пожелаваме бързо оправяне на Бъдко. ae_085.gif
Малките мишоци са станали страшни сладури wb_052.gif .

User's Signature

Качена снимка

#10251 Потребителят е офлайн   Pinkito0o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 February 2010 - 12:03 PM

добро утро от нас :) отново вали сняг :((( и явно днеска Макси няма да излиза от вкъщи :(((( надявам се при вас времето да е по хубаво :))) поздрави и целувки на всички ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#10252 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 06 February 2010 - 12:10 PM

Здравейтеее,както бях обещала снимки.....май са множко,но да наваксаме,че доста време не бяхме пускали ab_041.gif
Няколко усмихнати и няколко размазани,но знаете колко е трудно да снимаш кучо когато се е разиграл....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10253 Потребителят е офлайн   Pinkito0o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 February 2010 - 05:38 PM

ето и малко снимчици от тези дни :))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10254 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2010 - 05:44 PM

голям сладурр wub.gif и с това якенце много е сладка
User's Signature

Качена снимка

#10255 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 February 2010 - 07:07 PM

Ох, каква сладурска шапка имате wub.gif . Стои ли момчето с нея?
Пускат ли във Варна с кучета в Мола?

User's Signature

Качена снимка

#10256 Потребителят е офлайн   Pinkito0o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 February 2010 - 08:39 PM

[quote name='huBBa__buBBa' date='Feb 6 2010, 07:07 PM' post='763066']
Ох, каква сладурска шапка имате wub.gif . Стои ли момчето с нея?
Пускат ли във Варна с кучета в Мола?

[/quote

понякога да ,друг път направо си я маха , според настроението му, А в молла ,пускат да само с такива малки ,и трябва да са в чанта ( което почти не се спазва ). Вие от каде сте ? при вас пускат ли ?
User's Signature

Качена снимка

#10257 Потребителят е офлайн   Pinkito0o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 February 2010 - 06:30 PM

чудесна приказка из плажовете на Варна стотици лебеди .....

Направо ми изядоха пръстите , по едно време мислех,че ще ни нападнат ....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10258 Потребителят е офлайн   m1ma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2010 - 07:42 PM

Здрасти,Дидка и от мен! smile.gif Да ти е живо и здраво пинчето-просто порода "сладур"-като всички останали тук.А какви снимки си пуснала...онемях,наистина красота!!!Напълни ми се душата и мъничко ти завидях ae_085.gif Не знаех,че се доближават толкова до човек,дори и за храна,величествени птици!А ти крий Макси,като ги храниш,да не го глътнат,без да искат smile.gif

#10259 Потребителят е офлайн   Pinkito0o Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 February 2010 - 08:20 PM

Мерси мерси да ти се връщаа :)).Хехе Макси си стоя вкъщи днес, че мн студено навинка и вали цял ден , а лебедите .. наистина божествени ии направо от ръката си можеш да ги храниш, други години пак са идвали , но тази година са страшно много. Даже мсиля утре да отида пак да ги храня :)))
User's Signature

Качена снимка

#10260 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 February 2010 - 11:09 AM

Много са хубави наистина. ae_085.gif
Иначе аз съм от София и доколкото знам не пускат кучета вътре в Мола, но два пъти видях вътре малки породи. Веднъж май беше померанче, а вчера един човек явно беше внесъл незаконно един пинчо в чант, а той не спря да лае и човека само му държеше устата ab_041.gif .

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 511
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • Последна »