Мини Пинчер
Публикувано: 04 February 2010 - 10:50 PM
Много е див , игрив , хаплив , доста ме беше изплашил една зимна вечер през декември като вдигна температура, но вече е добре , става все по голямо диваче. Малък проблем с научаването да пишка в банята ... но ми се струва нормално, не понася нагръдника си ... моля за съвет кои са по удобни..
Публикувано: 05 February 2010 - 12:10 AM

blagodarq 6te opitam , o6te edno vupros4e , ot vreme na vrme kato legne da spi i zapo4va da hulca .. tova normalno li e ? V srqda 6te popitam i vet. Moeto bebche sega spinka iii nemoga da spra da go celuvammm i da mu se radvam. Kato mi go podariha mi kazaha, 4e roditelite mu sa po 1.200kg nooo moqt munik ve4e e 1,450 , a kazali 4e i toi 6te stane maximum 1.200 .. veterinarkata me ubejdava 4e porodata Mini pincher ne sushtestvuva , vsi4kite si bili normalni pincheri , edinstvenite po malki bili krustoska m/u 4ihua hua i pincher,ta iskah da popitam kakvo e vasheto mnenie po vuprosa.
Kuchencata na vsi4ki vi sa strahotni sladurii i na tqh ne moga da im se naradvam

Публикувано: 05 February 2010 - 01:26 PM
За наръдника,аз си мисля,че ще свикне винаги всяко ново нещо ги дразни,но с времето ще свикне,така,че не се отказвай,за твое спокойствие и негова безопастност.Има различни видове нагръдници,но аз съм най-доволна от този с който сме в момента(на предната страница го има).
А за породата,ветеринарката ти е права,няма такава,поне не това което ние си мислим за мини пинчер,нашите дребошлъци са крастоска я с чихи,я с руски той-териер или бог знае с каква друга дребна порода с цел да се "докара" малкя размер,ако не преките родители,все някъде назад в поколенията има кръстоска.За това и тук(в България) няма клуб на породата,не може да се ходи по изложби,няма легитимни развъдници.Може да се каже,че една от най-разпространената порода у нас "не е истинска",не е това което по стандарт трябва да е.А за теглото на твоето сладурче,не искам да ми се обиждаш,но ми се виждат малко множко,за тази възраст.Но в същност това няма никакво значение,те са еднакво прекрасни,независимо от големината им,ние също не сме от най-малките,но дреми ли ми???ни най-малкоооо

Макси е още бебенце и внимавайте с разходките в този студ,не знам до колко ще е възможно да се учи на хигиенни навици,ако питаш мен по-добре го научи в банята,а като се постопли тогава вън,катосе има в предвид,че и те боледуват от грип,бъди много внимателна с излизането на вън.Малък е и имунната му система е слаба още.Извинявай сигурно ти надух главата,спирам вече.
alina,представям си какъв кеф е с тези мъници у вас..Ная е разкошна,но аз съм пристрастна защото харесвам всички кученца,особенно като са бебенца
Целувки на всички муцунки!!!!

Ние имаме нови снимки,но по-късно ще ги пусна

Публикувано: 05 February 2010 - 02:23 PM
Много съм щастлива, вече започна и да лае , а до скоро все едно си имах дижо коте

По късно ще кача малко снимки с новата му смешна шапка :) до тогава поздрави от насс , иии целувки на малките сладури

Публикувано: 05 February 2010 - 05:40 PM
Публикувано: 05 February 2010 - 06:19 PM
Естествено че ще ги обичаме , те са уникални просто. А твоите бебчета са страхотни сладури, тъкмо тук сме с една приятелка и и ги показвах какви са сладуриии :* .И да ви се оплача , майка ми наступа макси по крачето и сега малко накуцваме, звъннах на вет и тя каза ако и утре куца да го заведа, ноо въпреки накуцването си е все толкова голям дивак :)))
Публикувано: 05 February 2010 - 10:30 PM
Доди се вписва перфе в мини пинчера тогава

Добре дошли на Дидка и Макси.
Пожелаваме бързо оправяне на Бъдко.

Малките мишоци са станали страшни сладури

Публикувано: 06 February 2010 - 08:39 PM
Ох, каква сладурска шапка имате

Пускат ли във Варна с кучета в Мола?
[/quote
понякога да ,друг път направо си я маха , според настроението му, А в молла ,пускат да само с такива малки ,и трябва да са в чанта ( което почти не се спазва ). Вие от каде сте ? при вас пускат ли ?
Публикувано: 07 February 2010 - 07:42 PM

Публикувано: 07 February 2010 - 08:20 PM
Публикувано: 08 February 2010 - 11:09 AM

Иначе аз съм от София и доколкото знам не пускат кучета вътре в Мола, но два пъти видях вътре малки породи. Веднъж май беше померанче, а вчера един човек явно беше внесъл незаконно един пинчо в чант, а той не спря да лае и човека само му държеше устата