Мини Пинчер
Публикувано: 24 February 2006 - 04:22 PM
Ани ами щом е така работата веднага оставяйте с Лина кафето итръгвайте да ги учите да събират трюфели и ще чакаме картичка от Хаваите
Публикувано: 24 February 2006 - 05:15 PM
Цитат
Ми r) не си спомням oleeee нещо ми бяха казвали докторите, ще ги попитам.
Браво за зъбките bravoS радвам се да го чуя, че са добре на тази възраст 1super
Галя не знам - като не ме слуша главата bash bash bash ще минем на китайска храна b)
-три меса с ороз и зеленчуци dribble
лакомства като бисквитки, солетки, вафлички и др. та чак и шоколади си имаме много, ама РоялКанин - вече НЕ s)
Публикувано: 24 February 2006 - 05:26 PM
Публикувано: 25 February 2006 - 11:00 AM
Публикувано: 25 February 2006 - 01:04 PM

Вижте колко съм хубава без гипс . b) Днес се окъпахме и миришем на хубаво направо сме като нови .Много лошо че времето се развали и не можем да ходим на разходка
Публикувано: 25 February 2006 - 06:00 PM

Поздрави на всички от Чафи
Публикувано: 25 February 2006 - 06:12 PM
и сега ....на диета!!!! (love)
Катрина незнам Кети дали заслужава с нейния темперамент... ама виж дай да се разберем да пратите на нашите кърлежи в Ракитово малко храна от вашата!Няма проблем-само кажи и ти пращаме парите.И това е сериозно!Днес ходихме в Пазарджик,мислихме си че ще им купине някое лакомство...а то магазина затворен и нашите мъници пак останаха на "сухо" в тва село! oleeee
Ааааа Галя най-послееее освободихте Саричка от шините....изглежда ми особено доволна,дори си мисля че е забравила вече за счупеното краченце....и сега като е здравичка да не я забравите и да не я гушкате....аааааа...такива да ги нямаме... bash
w) Цунки на всички моцунки w) от Чоко w)

Публикувано: 25 February 2006 - 06:16 PM
Цитат
На гърба на спирката в гкухата уличка....
Благодаря, ама работата е, че просто не искам да им правя оборот - чат ли си??? Яд ме е много на тях a) Днес пообиколих и откри една нова клиника dribble супер заредена bravoS
Публикувано: 25 February 2006 - 06:24 PM
Цитат
1super и аз точно така го асимилирах това червеното super best
Галя, да я нагушкаш и нацункаш от нас w) Изглежда много добре и найстина е по-хубава без гипса cheers
Публикувано: 25 February 2006 - 06:33 PM
Цитат
choko_an, ама малко им беше fow те заслужават да ги вдигна във въздуха, ама само да разбера, че вътре няма кученца n)
И аз мога да ви изпрата храна - кажете само марката и аз ще ви напиша инфо за разновидностите и цените super best
Мно-о-о-о-ого-о-о целувки по ПъПчеТо на Чафунчо w) w) w) на другите по муцунките r)
Публикувано: 25 February 2006 - 06:34 PM

Публикувано: 25 February 2006 - 06:45 PM
А за храната и ние не сме много наясно каква искаме!Ами вземаш най-доброто,може да е и различна да пробваме,и разни други щърволинки които се намират при вас ,не е нужно да ни пращаш цените това е без значение,Като се има предвид че нашите много,много не са яли такава храна може да е от всичко по малко,кажи само колко струва колета и пращаме!но за подробностите на л.п.
w) Бека е страхотна в мивката...ама много голямо коремче бе..направо като човече изглежда в профил.. w)

Публикувано: 26 February 2006 - 10:34 AM
Виж да му я покажеш/на Бъди/и може да не се наложи да взема хапчета,направо ще забрави за всичко и ще се подмлади w) victoryVVV

Публикувано: 26 February 2006 - 10:43 AM
Цитат
Не само коремчето и мозъчето и е като на човече r)
За храните, марката ми е ясна 1super
Чафи също:
- Чуствителни и капризни кучета.
Задоволява изискванията на най-капризните кучета.
СТИМУЛИРА АПЕТИТА dribble
А за твоето същество d) Какво???
няма да искаш нещо за козина b) беше споменала нещо за зъбен камък bl)
има такава специална за оптимална устна хигиена или за чуствителна храносмилателна система???
Все пак дайте някой жокер worthy
Публикувано: 26 February 2006 - 11:02 AM

Публикувано: 26 February 2006 - 11:26 AM
fow bash Сарка е заплюта пу-пу-пу