Мини Пинчер
Публикувано: 13 October 2008 - 10:50 AM
http://www.snimka.bg...album_id=294609
Публикувано: 13 October 2008 - 11:36 AM
Публикувано: 13 October 2008 - 12:26 PM
Но вече се научи че трябва да ходи в банята. Пробвайте с тези памперси някой кучовци свикват да ходят там. Габито нейният го изяде ;D

Публикувано: 13 October 2008 - 03:55 PM
Ето и моите наблюдения по повод тоалетната на мъниците. когато бяхме на памперс Майки си ходише и по килимите -защото му било мекичко а когато се върнахме на вестника нямам сега проблеми. ходи си в банята даже успях да издърпам весника навътре в банята а не в началото. но като че ли забравя и в седмицата един път има издънка някъде другаде!
От консервите се отказах да му давам защото разстройство го хвана два дни -по шест седем пъти и воднисто -и това от Чапи -птиче месо с черен дроб -иначе много го хареса. а и аз имам проблеми с гранулите докато не ги полея с накоя манджичка или супичка хич не ги поглежда -изгледжа повече са го хранили с готвено! :-
Публикувано: 13 October 2008 - 03:56 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 October 2008 - 04:57 PM
Публикувано: 13 October 2008 - 05:52 PM
ето и снимка
Публикувано: 13 October 2008 - 06:28 PM
Вчера почна много странно да покашля :o(аз даже си помислих че като яде и си е напълнила нослето и, че нещо я дразни, но в същото време ми звучеше като давене)
Иднес като се прибрах веднага я гушнах за да си играем и тя пак взе да кихукашля и от нослето и излезна едно голямо суполче. :o :rolleyes:
До сега не знаех, че и кучетата настиват така(със хрема) :'(
Утре веднага ще я заведа при вета ни.

Публикувано: 13 October 2008 - 07:00 PM
ние си решихме проблема с памперсите. Купувам от аптеката пармерсови пелени размер 60/60см. струват 30 стотинки бр. Тези за кучета наистина са неоправдано скъпи. Слагаме един нов до вратата на терасата в стаята и един на вън на самата тераса. През ноща ходи на постелката до вратата, сутрин излиза на терасата и вече си знае. На обяд като се прибирем го извеждаме за 2 мин. и после привечер към шест часа. През останалото време ако му се прииска си ходи на постелката до вратата на терасата. При нас в тоалетната не може, защото апартамента е на СОТ и когато ни няма е затворен в стаята на децата. И въпреки че е сам, за сега се държи доста прилично. Никакви обувки, никакви възглавници, никакво качване по легла. Това го преодоляхме още в началото, когато го взехме в къщи. Някой път, когато е силно превъзбуден по грешка се качва, но ни поглежда и си слиза долу. Направо отличник :blink: Да не му е уроки.
Сега от известно време забелязахме, че вече си имаме и приятелка - една малка детска възглавничка, която си беше в неговото легълце - голяма игра пада ;D
Единственото нещо, което вече много ни притиснява е, че като излезем на разходка никой не може да се приближи до нас, лае и се пуска направо ще изяде някой, пък за кучета да не говорим. Дори днес налая много жестоко една страхотна малка госпожица -пинчерче. Колкото е кротък в къщи, толкова на вън се прави на звяр. Нормално ли е това ?? Ако някой има опит да сподели как да го приучим, че хората не са лоши :(
Публикувано: 14 October 2008 - 12:34 PM
А пък аз имам проблем с Габито, кото почне да играе с мен или с детето започва да ръмжи и да хапе много силно-просто не разбира, че това е игра.Повишавам тон и и казвам "не" но тя въобще не разбира :rolleyes:- за нея това е играта да хапе силно и да ръмжи :o
Притеснявам се за напред да не вземе да ухапе детето по силно :(
Някой имал ли е такъв проблем???

Публикувано: 14 October 2008 - 04:25 PM
немога да го хвана търча и аз след него!
Ние сега се връщаме от ветеринар -пак ходих да видя за тази кашлица но при друг и тя ми каза че това е някаква кучешка кашлица и сега си е сезона за нея и пак му биха инжекция и му изписаха хомеопатични хапчета. И тя ми каза че много го храня за неговата възраст -четери месеца трябвало по 20 грама три пъти на ден!
А аз му давам два пъти на ден по 80 грама! :rolleyes:
lutova_83 не се притеснявай то си е бебе и сега не разбира но по нататък ще се усети само и ще почне по полечка да хапе! И какво стана при ветеринара с вашата настинка?
Публикувано: 14 October 2008 - 06:55 PM
Отговарям за пишкането на всички.Чафи пикаше до 4-месец на места дето стават за всичко друго ,но не и за пишкане.От тогава свикна в банята и не съм имала проблеми ,освен след кастрацията.Взимах го на ръце след като пика,повишавах тон и го занасях в банята.Доста пъти съм му се карала и топила муцунката,но свикна.Сега и да е затворена банята,той се изправя пред вратата,драсне и чака.Изобщо не е надраскана вратата,много е внимателен ;D
Публикувано: 14 October 2008 - 09:32 PM