Мини Пинчер
Публикувано: 26 November 2009 - 10:23 AM
Чери , аз вече направих дрешка от ръкав и се получи. Но една сексабилна дрешка стана ..............мале мила Ръкава е от тънко трико и като я облякох като стрептизьока
Публикувано: 26 November 2009 - 10:30 AM
желая ти успех
Публикувано: 26 November 2009 - 06:18 PM
не сме писали отдавна и ви
изпращаме няколко снимки за
да не ни забравите,но и имаме
сериозен проблем с който незнаем
как да се справим.Когато излезем на
разходка всичко движещо е налаено
а видим ли движеща кола едвам го
удържам,лай ,зъбене и немога да разбера
на какво се дължи.Това е първото куче
което отглеждам и нямам опит,а най лошото -
от два дни съпругът ми става сутрин по рано
от обичайното в 6ч. и му се зъби и го лае,комшиите
сигурно са вдигнали ръце от неговият лай.Не е бит
,спи при нас на спалнята и се чудя това на какво се
дължи,моля помагайте,защото ако това продължи
незнам какво да правим за да няма недоволни,
а ето и снимките,невинни и мили муцунки

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 26 November 2009 - 08:04 PM
Пожелавам ти много здраве и щастие, пък другото само ще дойде.
А на Бубка да расте послушна и здрава
http://pinscher.dir.bg/ - това доколкото знам е официалния БГ сайт за пинчери, надявам се да ти е от полза.
И ние с Доди имахме проблем почти като на Арчи. От първата сутрин в нас започна да лае баща ми само като го чуе пък като го види да не говорим, а той нито й се беше карал, нито я беше бил. Накрая стигнахме до извода, че явно мъжа, от който я купихме много я е биел, защото тя много мрази мъже
Публикувано: 26 November 2009 - 09:28 PM
Сара също лае съпруга ми като тръгва за работа след като го изпрати така че да събуди цялата къща се връща при мен на спалнята и продължаваме да спим двечките .
Ето как спи кака Сарка
Публикувано: 26 November 2009 - 11:40 PM
Да ви се похваля, днес видях малката сладка Тайричка. Немога да ви опиша колко беше готина с червеното си якенце. Пу пу да не са и уруки. Пожелавам и да расте все така хубавка.
Публикувано: 27 November 2009 - 12:21 AM
Пък аз да се похваля ,че си имахме и другарче за игра- дакелчето Комета,мъниче на 4 месеца
Публикувано: 27 November 2009 - 08:59 AM
А Бубка да е все така красива и забавна, И ние си имаме отскоро проблем,Понеже Майк спи на спалнята вечер като легне освен мен и съпруга ми не дава на децата да легнат,Или сутрин малкия преди градина идва и ляга малко при нас та почва едно ръмжене едно зъбене и че и хапе,И аз не знам защо,

Публикувано: 27 November 2009 - 09:58 AM
От неделя нашето момече все и се гади и все спи, няма апетит и аз се уплаших ,че е болна и снощи я водих на Вета и той усмихнато ми каза че е нормално състоянието и в предвид това ,че е вече разгонана............а аз така и не разбрах. Купих и гащи и превръзки и снощи беше с тях и за мое учудване не се опитваше да ги сваля.
А най интересното е ,че имах записан час за кастрация във вторник, а момата ме изпревари .........................
silvatixo ние нямаме проблем с лаенето, дори аз я учих да лае по котките за което съжалявам сега.
Публикувано: 27 November 2009 - 10:18 AM
Като ви чета дертовете,то само моя ли е такъв лигоч ?? Какво ти ръмжене сутрин като стане някой,такава радост настава и почва да си изнася циркаджийската програма,как да се сърди като това значи че ще ходи на разходка...голяма хаймана,само разходки му дай,имам чувството че и камъни да валят пак ще се пъне да излиза,от както съм го взела не знам какво е сън поне до 9 часа...какво ти 9 часа,7:30 най-късно сме станали....
А за лаенето на вън,полайва малкичко,на някое куче което се чува в даличината или някоя каруца ако чуе или види,на някой велосипедист,но вече рядко не го е страх от тях както преди и на някой много бръмчащ автобус и то не всеки път...абе общо взето май в къщи повече лае от колкото на вън,уж не е шубе ама знам ли....
И Арчи вече спи при нас и само ръмжи когато някой мърда,че му се нарушава спокойствието или сигурно си мисли,че ще го смачкаме и се обажда да ни предупреди да не шаваме много много,а когато много се изнерви си отива на дивана и се тръшка там
Публикувано: 27 November 2009 - 03:56 PM
Точно 6 месеца след раждането Чипи ми се разгони,не пропусна и 1 ден,уших и набирзо гащички,горката толкова е нещастна заради гащите само лежи,нито играе ,нито нищо,а тя си беше най-лудата от семейството, явно не са и удобни,но няма какво да се прави ще свиква няма на къде
Ето и малко некачественни снимки и от нас:
Публикувано: 27 November 2009 - 04:03 PM
Рафи ръмжи когато е под одеалото и някои се приближи.Иначе навън лае всичко наред.Апък циганите всеедно й излъчват някъкви вълни

Вход

Горе
Цитиране +