Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • 527
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#10481 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 April 2010 - 03:58 PM

Цитат(snezhinka @ Apr 6 2010, 02:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте!Аз не съм ветеринар,но съм разговаряла с много такива и по-голямата част от тях казват,че това,че кучето трябва да роди поне веднъж е МИТ(легенда),т.к с времето много хора са очовечили кучетата,т.е "трябвало" да става като при хората и да раждат поне по веднъж.
Та това е напълно НЕвярно ea_103.gif Даже повечето ветеринари съветват,че е най-добре женското куче да се кастрира още преди първото разгонване wb_052.gif това спестява много бъдещи здравословни проблеми(на кучето),пък и спестява много нерви на стопаните ae_085.gif
Надявам се да съм помогнала!

Да и аз точно това исках да направя, но не знаех ,че Сиси ще се разгони в началото на 7ми месец и след разгонването го направихме.Всеки осиновител има право на избор........и да избере най-доброто
User's Signature

Качена снимка

#10482 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 06 April 2010 - 09:18 PM

Здравейте поздрави от мен и Сарка доста време не съм ви навестявала днес поне се нагледах на сладури а малкия Чочи ми напомни за Сарка като бебе беше същата сладуранка .Гледайте да ги отучите от рано да ви хапят че докато сменят бебешките зъбки ще останете без уши и пръсти af_089.gif давайте играчки да се занимават .
Злате видях че ноктенцата на Чочи са пораснали като ходите на ваксина доктора да ги отреже wub.gif че с течение на времето започват да се кривят пръстчетата а не е полезно .Аз купих от зоо магазина нокторезачка и сама и ги подрязвам ноктите на Сарка .Да нагушкате и нацелувате малките сладури по тумбачетата .
Ще гледам да кача тези дни снимка на Сарка как варди козунака и яйцата .
Галка как е Сиси затъжих се за вас сега като съм на работа и не мога да се вредя на компютъра .

#10483 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 April 2010 - 12:43 AM

малко снимки на Лейди и Дракон af_089.gif

http://www.facebook....150097155885403

#10484 Потребителят е офлайн   doi4i_n Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 01:43 PM

Цитат(Moda @ Apr 7 2010, 12:48 AM) <{POST_SNAPBACK}>
малко снимки на Лейди и Дракон af_089.gif

http://www.facebook....150097155885403

Дракон ми е много познат.
Не бяхте ли миталото лято с него на Обзор около юли месец?

#10485 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 April 2010 - 04:04 PM

даа бяхме водихме го за 3 дни да види и той морето zz_211.gif
и ние ви помним радвам се, че сте открили форума и пишете в него
целувки на малката дребосъчка Дейзи va_010.gif

#10486 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 April 2010 - 05:09 PM

Да galia69 трябва наистина да му се изрежат нокътчетата!Не съм ви писала отдавна защото съм в отпуска и наистина си отпускам.....В понеделник съм на работа и тогава ще бъда по-активна!Мене ме е изстрах да изкарвам Чочко навънка още!Мисля да изчакам 3-та ваксина и тогава, страх ме е още....И с голямо закъснение - Весели празници!Целувки на всички кученца и техните мами!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#10487 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 April 2010 - 05:09 PM

Да galia69 трябва наистина да му се изрежат нокътчетата!Не съм ви писала отдавна защото съм в отпуска и наистина си отпускам.....В понеделник съм на работа и тогава ще бъда по-активна!Мене ме е изстрах да изкарвам Чочко навънка още!Мисля да изчакам 3-та ваксина и тогава, страх ме е още....И с голямо закъснение - Весели празници!Целувки на всички кученца и техните мами!

User's Signature

#10488 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 07:12 PM

Много ви благодаря за отговорите мисля да ви посушам и да я кастрираме
Lagunano1Това куче е невероятно до сега не бях чувала че може да живеят толкова много,но винаги има първи път нали :)
User's Signature

Качена снимка

#10489 Потребителят е офлайн   tanq_gufi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 10:53 PM

Цитат(Zlatina Mavreva @ Apr 7 2010, 05:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Злате и на теб ли ти казаха че можеш да изкарваш Чочко за малко след 2рата ваксина но без контакт с други кучета? На мен така ми казаха но и мен ме е страх че те каквито са кекави тези пинчовци .. .

#10490 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 April 2010 - 12:57 AM

По добре да не излизат без всички ваксини.
Лейди се разболя без да излиза тя, а само Дракон и колкото и да ги пазехме накрая бяхме много болни.
Той, ние с обувките или може и така да сме я взели не знам, но тя се разболя от парвовироза.
Пазете ги много малките бебешори, чее много е страшно.

#10491 Потребителят е офлайн   nora12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 02:10 PM

Здравеите ние вече сме на 2 ваксина от няколко седмици и вече излизахме няколко пъти,вета каза че може но незнам вашата 3 ваксина след колко дена или месеци е след 2 ваксина-на нас ни казаха че нашата 3 е чак през юни[на мен ми се струва далечко не мислите ли?не трябва ли да е около 2 3 седмици след 2 ваксина]
User's Signature

Качена снимка

#10492 Потребителят е офлайн   tanq_gufi Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 02:36 PM

Цитат(nora12 @ Apr 8 2010, 02:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравеите ние вече сме на 2 ваксина от няколко седмици и вече излизахме няколко пъти,вета каза че може но незнам вашата 3 ваксина след колко дена или месеци е след 2 ваксина-на нас ни казаха че нашата 3 е чак през юни[на мен ми се струва далечко не мислите ли?не трябва ли да е около 2 3 седмици след 2 ваксина]

Ами нашета 2ра ваксина ни е сложиха на 7ми този месец и ми казаха след 3 седмици д/г да го закараме за 3та ваксина, но иначе за разходките ми казаха да не го изкарвам веднага ами след 6-7 дена. Но и на мен ми се струва малко късничко чак юни. Не знам ae_085.gif

#10493 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 April 2010 - 03:59 PM

Здравейте момичета.....................
Предполагам колко е голямо желанието Ви да изведете на вън бебешоците,,,но просто не знаете на какъв риск ги излагате. След трета ваксина и то наколко дни пак трябва да изчакате!!!!
Има много за четене и доста потърпевши от такова избързване. потрайте малко...........изчакайте третата ваксина След това ще сте спокойни
Желая Ви много хубави моменти със сладките бебоци .............те всички са направо невероятни

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#10494 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 April 2010 - 05:25 PM

Здравейте и от нас. Тези дни не сме много редовни, че пътувахме с майка ми, а Доди я оставихме в София и тя точно последния ден решила да се изложи и пак ми разпорила дюшека ab_041.gif (взе да й става навик като ме няма). Дракон и Лейди са много модерни и Доди има подобен дъждобран, но е едно сигнално зелено eyes.gif . Чакаме с нетърпение да се оправи времето и да отидем някой път до Южния парк. Някой от вас разхожда ли се там?
User's Signature

Качена снимка

#10495 Потребителят е офлайн   lagunano1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 06:15 PM

Цитат(nora12 @ Apr 7 2010, 07:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Много ви благодаря за отговорите мисля да ви посушам и да я кастрираме
Lagunano1Това куче е невероятно до сега не бях чувала че може да живеят толкова много,но винаги има първи път нали :)

Да рядко се случва да живеят толкова,но има и други случаи. Имаше един пинчер в нашия град които се разхождаше сам по улиците. Дори и през зимата. Винаги съм се чудила стопаните му как не ги е страх да го пускат така. Та този пинчер умря тази зима на 17 г. Дано и нашите любимци живеят толкова!
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#10496 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2010 - 07:57 PM

Пак закъсахме с Али. Моля помагайте.
Проблема ни е следния - преди месеци, когато пътувахме с влак всичко беше ок, т.е. Али спа през целия път. Сега обаче откакто ходим на разходки е много нервна - лае всеки човек и куче, които срещнем. Както беше и днес във влака беше лудо лаене по всеки, които мине покрай нея във влака? Докато преди, когато я носех само с чантата от време на време навън, беше си спокойна - подаваше муцуна и само наблюдаваше... Не знам какво стана?
Дали е възможно да наближава разгонване и за това да е такава? Четох в по-старите теми из форума за подобни притеснения, но не открих разрешението им... За това споделям и моля за мнения... zz_020.gif ud_009.gif
User's Signature

If you are going to try, go all the way or don't even start. http://unconsciousness.biz/

Качена снимка

#10497 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 April 2010 - 10:55 AM

Здравейте!
alison(aly) и при нас стана точно така. Сиската беше много тиха и послушна. Но в последно време лае доста и някой да не я закачи ///оголва зъби да хапе///дори ухапа едно кученце.
Играехме в морската градина с топката и едно 4,5месечно куче но /от големите породи/и три пъти по едро от нея , дойде да си играе с нея и понечи да и вземе топката и наща го ухапа. Много неприятна ситуация беше за мен и дори доста виках, карах се и е нашляпах, за да разбере и спре да го прави. Дано ни е за последно.
User's Signature

Качена снимка

#10498 Потребителят е офлайн   alison(aly) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2010 - 11:03 AM

Да, мерси за отговора...
Честно казано не знам какво да си мисля, тя не се радва изобщо като тръгна да я извеждам... :( Не знам дали е от несигурност, страх...? Нямам идея. Или от голяма глезотия? :) Но никак не е ок... ea_103.gif
User's Signature

If you are going to try, go all the way or don't even start. http://unconsciousness.biz/

Качена снимка

#10499 Потребителят е офлайн   Zlatina Mavreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 April 2010 - 01:26 PM

Цитат(tanq_gufi @ Apr 8 2010, 01:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(nora12 @ Apr 8 2010, 02:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Ами нашета 2ра ваксина ни е сложиха на 7ми този месец и ми казаха след 3 седмици д/г да го закараме за 3та ваксина, но иначе за разходките ми казаха да не го изкарвам веднага ами след 6-7 дена. Но и на мен ми се струва малко късничко чак юни. Не знам ae_085.gif

Ами Танче, на мене ми казаха че е по добре да го изкарам от 7 до 10 дена след 3-та ваксина!И така мисля да направя.За по сигурно, да не се разболее нещо че ме е изстрах!Но щом твоя вет ти е казал така, значи може.На Чочи 2-та ваксина беше на 06.04., а третата е на 06.05. и ще стискам зъби до тогава!
User's Signature

#10500 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 April 2010 - 02:30 PM

Цитат(alison(aly) @ Apr 12 2010, 11:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Да, мерси за отговора...
Честно казано не знам какво да си мисля, тя не се радва изобщо като тръгна да я извеждам... :( Не знам дали е от несигурност, страх...? Нямам идея. Или от голяма глезотия? :) Но никак не е ок... ea_103.gif

А Сиси обича да ходи на разходка.............а има ли и топка е направо като вихрушка.Непрекъснато бяга и я гони и дори не и се иска да се връщаме у дома. Сутрин когато не иска да става за разходката,а аз закъснявам за работа само да кажа на мъжа ми че отивам на разходка и тя вече е до вратата и чака!!
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • 527
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема