Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 22 November 2007 - 02:53 PM
Ранд,
то така като гледам ти БЕШЕ единствения мъж... а сега вече не си баш мъж, ами си станал ШАРПЕЙ форумка ;D :P
Също така, обаче, мисля че няма как да се откажеш вече?! B) Ако това ще те успокои, ще накарам мойта половинка да влиза от чат на пат и да пише?! ;)
хохоо... майтапа на страна, ама аз като всяка вечер преразказвам на половинката ми какво е станало в тая тема, и до преди време все казвах "потребител еди-кой-си"- понеже до скоро не бях сигурна за всички, кой е мъжки, кой женски... пък то се оказа много лесно ;D
А Кая изобщо не изглежда пълничка!!! Толкова е чаровна, много й е готино палтенцето!!!! То си е чак шубичка :OK: Обаче направо не мога да повярвам колко еднакви изглеждат с Кибо на ръст! :blink:
Anelly,
На Данте грейката е много фешън ;) Страшен гъзар е с нея, няма съмнение! А ние двете мацки сме като с карирани шотландски полички ;D Значи стават и за мъже! :namigam:
А относно коментарите ми... според мен в такива случаи снимките са едва половината от "образа"- текста към тях носи останалата информация ;)
Jessika,
нашето АРМИрано кученце също много обича да ни се мотка из краката!!! Поне за разходките навън вече взимам строги мерки :( Вече я извеждам не с нагръдника, а с нашийника (душач). Коригирам я вски път като кривне нанякъде, а в асансцора я държа плътно до мен в дъното, понеже освен нормална врата, в него има и автоматична плъзгаща се и се притеснявам да не я затисне, тъй като или няма датчик, или е някакъв много умрял! Като цяло мога да кажа, че последните 2-3дни имаме малък напредък с вървенето редом, макар че Арма има желание да става впрегатно куче, изглежда... на моменти така ме дърпа, че аз просто заемам поза с наклон назад, за да я удържа?! :huh:
Публикувано: 22 November 2007 - 03:05 PM
но като я разхожда любимия... тя върви до крака му... и се аз съм виновна и съм я глезила просто и отделям малко повече време докато съм си у нас... :P
Публикувано: 22 November 2007 - 03:25 PM
а щом се кефиш на този тип коментари, виж как съм започнала последната АРМА- серия на фото сайта тук
Jessika,
И моята грухва от време на време... но вече почти не се случва :) Има огромна разлика в контрола!!! Но, да, от теб си зависи да не я разглезваш твърде много...
Публикувано: 22 November 2007 - 03:40 PM
Публикувано: 22 November 2007 - 04:21 PM
Публикувано: 22 November 2007 - 04:42 PM
А манекенката е сууу-пер! Дъждобрана още по- (ако е такова де), ако бях намерила, щях да им взема нещо от този тип. За съжаление ще се задоволим с това, което имаме.
едит: Кайра е също с неметален душач, от тия шарените дето се водят алпийско въже (май). Само че, така като гледам не я впечатлява много, освен да върне храната от зор, друг (д)ефект няма.. Пак се тегли и нищо - изглежда - не може да я спре :-

Публикувано: 22 November 2007 - 05:07 PM
Цитат
Сега видях тази реплика на Ранд. ;D
Май за момента си единствения мъж, пишещ тук. Сега да не вземеш да ни лишиш от мъжко присъствие. За твое успокоение ще кажа, че познавам един мъж, който със сигурност чете, но още не се е престрашил да пише.
Сега му идва по- лесно да чете от моя акаунт, но мога да го подсетя да вземе да се регистрира и да си правите компания. ;)
А ходенето редом...трудно.Но имаме голям напредък. Данте е с нашийник тип душач, обаче не метален, защото металния му скубе козината и му прави ранички по врата.
Публикувано: 22 November 2007 - 05:10 PM
това дъждобранче продавате ли го във вашия магазин??? Ако да- има ли по-мънички, като за Армита (ама да й става сега, а не след няколко месеца-лятото!!! ;D). Още веднъж- ако да, приемате ли поръчки за доставка до кучешката полянка зад Ритуалната????
;D ;D ;D
PS Ако спретнете една отстъпка за ШАРо ПЕЙковци- бас ловя, че всички участници в тази тема, много ще си пазаруват от вас ;) Макар че ще трябва да мислим разни доставки примерно... доста сте далече за повечето от нас :) Но за сметка на това, живеете по-наблизо :P
Публикувано: 22 November 2007 - 05:27 PM
Май ще трябва и на Кибо да вземем душач, трябва да свиква от рано да се движи културно. Не ми се тегли магаре като порастне.
Публикувано: 22 November 2007 - 05:28 PM
особенно от обяснението na renshi "от тия шарените дето се водят алпийско въже " :rolleyes: /съжалявам за некомпетентноста/ ама ми е любопитно :P
тааа ако имате нужда от компания да вземем и ние да дойдем да поиграем с вас Ранд, Nickey ? :wub:
Публикувано: 22 November 2007 - 05:31 PM
Публикувано: 22 November 2007 - 05:38 PM
Публикувано: 22 November 2007 - 05:49 PM
Нашият е такъв.
Публикувано: 22 November 2007 - 05:57 PM