Шарпей (СТАРА ТЕМА)
Публикувано: 28 November 2007 - 03:55 PM
До неделя има време, не знам какво може да изникне до тогова... :blink:
Публикувано: 28 November 2007 - 04:18 PM
Привет!
За съжаление повечето домсъвети вземат "мъдрото" решение за кучетата да се плаща. В интерес на истината ако поискат пари за Роди няма да откажа, просто защото не ми се спори. Аз досега не съм виждала куче, което вика асаньор и си пали лампата на стълбите, докато чака, но......
От друга страна тези, които не обичат кучета си правят сметката-те си извеждат кучетата и консумират ел.енергия....
Роди няма още четири месеца. От няколко седмици е у нас и вече ми казаха:само вие нямахте.....
Много е важно с тези хора да не се спори.
Иначе в неделя с Роди сме там.Нали в 14 часа
За съжаление повечето домсъвети вземат "мъдрото" решение за кучетата да се плаща. В интерес на истината ако поискат пари за Роди няма да откажа, просто защото не ми се спори. Аз досега не съм виждала куче, което вика асаньор и си пали лампата на стълбите, докато чака, но......
От друга страна тези, които не обичат кучета си правят сметката-те си извеждат кучетата и консумират ел.енергия....
Роди няма още четири месеца. От няколко седмици е у нас и вече ми казаха:само вие нямахте.....
Много е важно с тези хора да не се спори.
Иначе в неделя с Роди сме там.Нали в 14 часа
Публикувано: 28 November 2007 - 04:50 PM
[quote author=renshi link=topic=1908.msg304875#msg304875 date=1196239803]
[quote author=krissssko link=topic=1908.msg304830#msg304830 date=1196231257]
А какви съкровища съм намирала - не е за разправяне :P
[/quote]
Не мисля, че футболна топка може да се скрие в тези устища, но не съм склонна да се хвана на бас. Я какви сте се сбръчкали! Да не е снимана, след като нещо скрито е било открито в устата й :yahoo:
[quote author=krissssko link=topic=1908.msg304830#msg304830 date=1196231257]
А какви съкровища съм намирала - не е за разправяне :P
[/quote]
Не мисля, че футболна топка може да се скрие в тези устища, но не съм склонна да се хвана на бас. Я какви сте се сбръчкали! Да не е снимана, след като нещо скрито е било открито в устата й :yahoo:
Публикувано: 28 November 2007 - 04:55 PM
Цитат
Не мисля, че футболна топка може да се скрие в тези устища, но не съм склонна да се хвана на бас.
То май само футболна топка не съм вадила от там, ама никога не е късно ;D Добре поне, че ги хващам още на входа, а не ми се налага да дебна на изхода :sarkastichen:

Публикувано: 28 November 2007 - 05:26 PM
Потресът е най-силното оръжие, вкъщи го интегрирам системно и върши доста добра работа, особено ако скоростта ми когато се засиля е близка до тази на светлината. Някой друг крясък също допринася за желания ефект. И докато се чудят точно кое пиле ме е окълвало, вече съм извадила всичко скрито под, над, между и встрани от зъби и бузи ;D
За ушите за жалост не работи.
За ушите за жалост не работи.

Публикувано: 28 November 2007 - 05:31 PM
Аз да се похваля, че успях да науча Данте на команда "Плюй!".
Вече я изпълнява почти безотказно. :blink:

Вече я изпълнява почти безотказно. :blink: