Публикувано: 28 March 2007 - 07:16 PM
Благодаря за милите думи, похвалите за животинчето са похвали и за собственика r)
antony, кучето се казва Данте b) и очите му са оперирани.
Ранд, ще се радвам да видя още снимки на кучето ти. Струва ми се, че по характер Данте доста прилича него. Докато четях това, което си писал за Ранд, имах чувството, че си имал предвид моето куче. b)
Особено тук:
" ...просто не обича да му се нарушава личното пространство. Единствените моменти когато успявам да го гушна е когато се събужда и е сънен, и още не може да реагира на гушкането ми, но щом се разсъни край с гушкането. Гледането в апартамент не е никакъв проблем, много добре се чувства, лятото по цял ден е на терасата и наблюдава. Когато излиза навън се радва много, още по голяма е радостта обаче когато се прибираме от разходка. "
Само не знам дали е агресивен към себеподобните си, обикновено гледаме да сме сами на разходките. До сега не се е нахвърлях върху минаващите покрай нас кучета. Виж, не него са му се нахвърляли. Той се държи много интересно - не бяга, не подвива опашка, даже не лае, а само заема една такава наперена бойна поза...Не знам какво ще случи, ако не е вързан.
Струва ми се, че много му се играе с други кучета, но ме е страх да го пусна защото не знам как ще реагира.