И вече щастлив австриец, много мил и любвеобилен, не могат да го нахвалят стопаните му. Благодарно животинче, кой знае през какви премеждия е минало:
Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 31 August 2014 - 10:31 AM
И вече щастлив австриец, много мил и любвеобилен, не могат да го нахвалят стопаните му. Благодарно животинче, кой знае през какви премеждия е минало:
Публикувано: 31 August 2014 - 10:50 AM
И Безопашкова - кучето с така лошо нахапана опашка, че ѝ я бяха отрязали изоснови, чак беше вдлъбнато на местото на операцията. Дълго време не можехме да го излекуваме това чудо, течеше си гной и това е. Кучицата имаше и демодекоза, но това беше по-малкото зло. След няколкомесечен престой в хотел, Петя
Безопашкова вече е германка, осиновена и щастлива.
Публикувано: 31 August 2014 - 11:26 AM
Тук беше малка, изплашена и със започваща краста. Докараха я в Сеславци, заедно с майка ѝ и братчетата и сестричките, защото ужасно много се страхували жителите на ж.к."Дружба" от тях. А майка ѝ беше толкова добричка, но едричка, та наистина може и да са се плашели хората. После доста време ги държахме на хотел - ваксини, лечение на кожното...
Сега, благодарение на Соня
Ушето не е купирано, защото ги извадихме докато бяха мънички от Сеславци и ги кастрирахме на друго място.
Тук е местото да кажа, че такива щастливи кучешки муцунки компенсират и умората, и нервите, и всичко, от което сме се лишили, за да помогнем на тези притиснати до стената кученца!
Публикувано: 31 August 2014 - 11:40 AM
Нинджа беше много болна и стоя повече от месец в Амивет.
Но благодарността в очичките компенсира всичките нерви и обикаляне насам-натам, и тревогите.
Публикувано: 31 August 2014 - 09:01 PM
Само да споделя искам с вас, че като си ги припомних днес тези весели очички на осиновените кучовци, утре ще ми бъде още по-голям ад срещата с останалите - колко ли от тях ще успеем да спасим?
Публикувано: 06 September 2014 - 10:55 AM
Много моля да ме ориентирате как се стига до приюта в Богров. Единственото, което разбрах е, че е близо до разклона за Елин Пелин, но точен адрес няма. Цяла сутрин звъня на телефона там, не спира да дава заето.
В началото на седмицата са прибрали един дребосък по фалшив сигнал (просто няма как да повярвам, че кроткия дребчо, който е на ...найсет години и си е живял супер мирничко пред блока досега, тепърва ще тръгне да яде хора
Но не знам къде се намира приюта. Това явно е голяма тайна.
Предварително благодаря!
Публикувано: 07 September 2014 - 06:14 PM
Всичко това можеш да го видиш на някоя карта.
Ако имаш още въпроси, пиши ми на "лични".
Успех, дано успееш да го спасиш животинчето /това разбираш под "подкрепа", надявам се/.
Публикувано: 18 September 2014 - 11:41 PM
Публикувано: 27 September 2014 - 08:09 PM
Но за това съкровище не мога да премълча - Адонис - кучето, което е и красиво, и супер социално и обичливо, и всичко най-най-, за което можете да се сетите. Но съдбата не е била милостива с него - пораснал е двайсетина сантиметра и още толкова килограма "над нормата". Над тази психологическа норма, извън която кучетата имат минимален шанс за осиновяване, освен за пазачи на синджир, но пък той е толкова добър, че и за това не става. Ето го момчето в клетката:
Но ето, че и той успя! Със съдействието на д-р Станкова
Спокойна съм за него. Дали ще остане в този дом, или ще го осиновят други хора, за него ще е без значение, защото и в двата случая я има и свободата, и обичта.
Бъди щастлив, момче, обичаме те!
Ето ги германските снимки на момчето:
Публикувано: 28 September 2014 - 08:01 AM
Благодарение на Соня
Доста от кучетата сме ги ваксинирали, Екото също слагат поливалентни ваксини, но само на кучетата, които остават по-дълго време в Сеславци. На тези, които се връщат по места няма как да стане това, защото трябва да е минала най-малко една седмица от кастрацията.
Много пъти си мисля, че това нашето е като борбата на Дон Кихот с вятърните мелници... Но щом има спасени, щастливо задомени кучанки, значи не е съвсем така.
Публикувано: 04 October 2014 - 07:35 AM
Публикувано: 05 October 2014 - 07:01 AM
tkusa
Ето снимки от изпращането:
и първа среща с новия стопанин
Да пожелаем дълги години спокоен живот на нашето мило момиче и дано повече сеславчета имат нейния късмет!
Публикувано: 05 October 2014 - 11:50 PM
Публикувано: 07 October 2014 - 07:15 PM
tkusa, в 05 October 2014 - 11:50 PM, написа:
Въобще, веселба! Само дето по цял ден я размотавам напред-назад с мен в колата, и на нея не ѝ е хубаво, и го показва. В чудо се бях видяла как ще я караме с Амелия. А сега, с твоята помощ

Вход

Горе
Цитиране +