Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 12 June 2009 - 07:08 PM
Ангелина не се е отказала и вече има кординатите на познатия на Раста. Разбрала се е с него в колко часа днес ще отиде да вземе рота. Когато вече е прибран при тях ще ми се обади за да зная,че всичко е приключило успешно.
Мъчно ми е само за кучето, че го трашмулкаме от ляво в дясно и обратно. Но това е плод на недомислие.
Публикувано: 13 June 2009 - 11:10 AM
Дано на новото място Ротчо да си наляга парцалите, има всички условия да си живее спокойно и нормално. Благодарности на Ангелина и приятеля й за желанието да помогнат на нещастното създание, дано всичко е наред там.
Публикувано: 13 June 2009 - 11:04 PM
SMitreva, в Jun 13 2009, 11:08 AM, написа:
Ох, олекна ми ... Зарадвах се, че рот-чо е извън Сеславци, но ми беше доста свито, че е пак в клетка.
За него е най-добре да е в двор, свободен. Стискам палци да се адаптира бързо към новата обстановка и новите си хора. Да са живи и здрави спасителите му! Той също!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 14 June 2009 - 02:29 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 14 June 2009 - 11:13 PM
Публикувано: 15 June 2009 - 12:37 PM
Публикувано: 17 June 2009 - 01:50 PM
и да попитам за събото-неделите
ще правим ли някаква организация
да се мият поилките- да се къпят кучовете
да се хранят или каквото й да е
не, че знам дали съм свободна тази събото-неделя,
но ако има доброволци за тези дни нека се пишат тук,
че жегите започнаха
ако има и за през седмицата също
п.с
за съжаление аз през седмицата нямам как да се включвам
Публикувано: 17 June 2009 - 02:45 PM
Тази седмица д-р Станкова взе от Сеславци 4 кучета, утре - още едно. Две ще останат при нея, другите ще дойдат при мен, но след като ги ваксинира. Защото двете бебета, които взех оттам преди около месец, бяха с парвовироза и сега 6 месеца у нас не бива да влиза неваксинирано куче.
Публикувано: 18 June 2009 - 11:55 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 June 2009 - 12:30 PM
Публикувано: 18 June 2009 - 04:13 PM
За другите кучове да ви кажа.Има два нови ротвайлера.Мъжки и двата.Дават се за осиновяване.Единия-който беше в съзнание не е въобще агресивен.Дори размахвах ръце пред него и му се карах и пак не ме изяде.Другия беше упоен и не знам.
Има едно кучле със счупен крак-неестествено извит-лоша работа...
А този овчарския е обявен за агресивен и ще си виси там докато някой го вземе...