Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 18 July 2009 - 08:46 PM
Това от първата снимка - Лора, тя беше най-зле, след парвото беше на по-специална и силна храна. Виждате я как като си дояде свинското с ориз, се цопна в тавата и заспа. Голям образ!
Благодаря на майната, zviarik и Nickey за поредните им дарения. Когато сме заедно, нещата се случват.
Публикувано: 18 July 2009 - 08:53 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 July 2009 - 09:39 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 July 2009 - 02:28 PM
Кандидат-холандците са екстра, очакват с нетърпение пътуването. Утре ще водим буса на майстор, че клетките вътре много дрънчат.
Публикувано: 22 July 2009 - 11:18 AM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 22 July 2009 - 12:27 PM
Ако има желаещи за почивните дни, трябва да дойдат с някой от "ветераните" в понеделник, сряда или петък, поне 1 път, за да видят какво-как, има си особености. Сега, в сезона на отпуските и ваканциите, мисля че е подходящо време за това.
Публикувано: 22 July 2009 - 12:38 PM
Ако има желаещи за почивните дни, трябва да дойдат с някой от "ветераните" в понеделник, сряда или петък, поне 1 път, за да видят какво-как, има си особености. Сега, в сезона на отпуските и ваканциите, мисля че е подходящо време за това.
Отдавна искам да се включа, но всеки ден съм на работа. Ще пиша, когато мога за другата седмица в упоменатите дни да дойда.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 23 July 2009 - 11:23 AM
В момента има 3 ротвайлера,единия са го преместили в карантината,а там е кошмар.Този от снимките е женски,мисля че не е стар.
Има едно много хубаво домашно кученце,изоставено там,което се дава за осиновяване.Много е добричко.Не знам как може да го изоставят там,а е подстригвано,явно не е било оставено на произвола преди да го оставят.
А черничкото само стоеше и гледаше отстрани,явно още не може да разбере какво му се случва,и то е било нечий любимец...
Публикувано: 29 July 2009 - 10:48 AM
явно втора Vaiolina няма да намерим :(
а Норт и Кики не могат да обгрижват 260 кучета сами.
Може би заради отпускарския сезон и постъпленията за храна са малко , а кучетата стават все повече :(((
Може би наистина трябва да се направи едното ходене в събота или неделя - повечето хора им е невъзможно
през седмицата.
Публикувано: 30 July 2009 - 08:30 PM
Имах две несериозни запитвания за него.Уж щяха да го вземат,но си е там.Не можем ли да спасим по някакъв начин това прекрасно куче.Може да живее наистина пълноценен живот и да обича силно стопанина си.Прекрасно животно е.Умно и мило.А умира ужасно...
Ето го!
Публикувано: 31 July 2009 - 09:25 AM
Преди месец кучето гледаше с надежда,радваше ми се,а сега е с полумъртъв поглед.Като че ли казва "Това беше,край!Никой няма да ми помогне"

Вход

Горе
Цитиране +