Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 15 July 2009 - 03:46 PM
Публикувано: 15 July 2009 - 07:58 PM
Нищо не се носи на ръка, аз оставям там чувалите за седмицата.
При всяко ходене се налага да се сипва и вода.
И още - холандците искат снимки на кучетата, които ще пътуват. Някой би ли могъл да дойде в петък, за да ги снимаме?
Публикувано: 16 July 2009 - 10:46 AM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 17 July 2009 - 11:18 AM
Във втоник имаше проверка и всичко изглеждаше прекрасно-двамата гледачи бяха от вън и чистеха на кучетата (и двамата!),имаше кофа храна до тях,сложили са навесчета на първите 3 клетки...Чак си мислех че сънувам.Аз,да уточня-не бях там заради проверката,ами за да нахраня кучетата.
Във сряда положението-180 градуса на опаки.Кофата с храната си беше там където я видях във втоник(което означава че не ги хранят въобще!).Вода имаше в една единствена клетка и тя беше 1 чаша-буквално.Едно от кучетата беше умряло-почти съм сигурна че от жажда!!!!!!! А те не забелязали даже.Казах че е мъртво-скараха ми се защо снимам...Идваше ми да пребия някой!Махнаха го от там и случая е приключен!
Като сипвах водата-кучетата едно върху друго да се докопат до водата!!!!!
Та положението е такова,че каквото правим ние-това е! Те нито хранят,нито вода сипват!
Ето малко снимки на бебетата,които могат да бъдат осиновени.
Прикачени файлове
-
sesla2.bmp (76.15K)
Брой сваляния: 55 -
sesla3.bmp (64.96K)
Брой сваляния: 43 -
sesla5.bmp (66.05K)
Брой сваляния: 44
Публикувано: 17 July 2009 - 09:36 PM
кикита, в Jul 17 2009, 09:18 AM, написа:
Точно тези маймунки след десетина дни ще бъдат в Холандия. Дезинфекцирахме, лъскахме, чистихме, ваксинирахме, обезпаразитявахме и те взеха, че оцеляха. В "парвовирозната" клетка. Чак не ми се вярва.
Публикувано: 17 July 2009 - 09:46 PM
nort2005, в Jul 17 2009, 07:36 PM, написа:
Страхотни сте, хора! Шапка ви свалям за това, което правите!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 18 July 2009 - 08:46 PM
Това от първата снимка - Лора, тя беше най-зле, след парвото беше на по-специална и силна храна. Виждате я как като си дояде свинското с ориз, се цопна в тавата и заспа. Голям образ!
Благодаря на майната, zviarik и Nickey за поредните им дарения. Когато сме заедно, нещата се случват.
Публикувано: 18 July 2009 - 08:53 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 July 2009 - 09:39 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 July 2009 - 02:28 PM
Кандидат-холандците са екстра, очакват с нетърпение пътуването. Утре ще водим буса на майстор, че клетките вътре много дрънчат.
Публикувано: 22 July 2009 - 11:18 AM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 22 July 2009 - 12:27 PM
Ако има желаещи за почивните дни, трябва да дойдат с някой от "ветераните" в понеделник, сряда или петък, поне 1 път, за да видят какво-как, има си особености. Сега, в сезона на отпуските и ваканциите, мисля че е подходящо време за това.
Публикувано: 22 July 2009 - 12:38 PM
Ако има желаещи за почивните дни, трябва да дойдат с някой от "ветераните" в понеделник, сряда или петък, поне 1 път, за да видят какво-как, има си особености. Сега, в сезона на отпуските и ваканциите, мисля че е подходящо време за това.
Отдавна искам да се включа, но всеки ден съм на работа. Ще пиша, когато мога за другата седмица в упоменатите дни да дойда.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/