Здравейте, момичета,
Започвам да отговарям "по реда на номерата":
jani4ka, в 20 January 2012 - 02:43 PM, написа:
Ако не стават, някой друг. Разбира се стават мои подопечни.

jani4ka , стават, и още как! Прекрасни кучанки са! Извадихме ги веднага, след като ти изяви желание да им помогнеш, но не писах веднага, защото чаках снимки. Само с едно извинение - оказа се, че бабичката всъщност е дядко, за което се извинявам

. Благодаря ти за помощта, поредната помощ

! Ето ги:
дедко1.jpg
дедко2.jpg
рошльото1.jpg
рошльото2.jpg
dikari, в 20 January 2012 - 03:38 PM, написа:
Каракачанецът може би не е сляп, а има трети клепач (поне на снимките така изглежда), както подобно варненско куче във фейсбук. С операция нямали да се оправи, в Сеславци ще умре.
dikari, знаем, че ще умре. Но кучето е "с характер", а такива за чужбинско не стават, знаеш. Освен това малко след появяването му идва мъж, който искаше да го осинови, или да му разрешат да го извежда само за лечение на очите - не му разрешиха, ние със Соня случайно станахме свидетели на разговора. Човекът писа и тук, аз му отговорих каква е процедурата по закон.
Ако някой може да помогне на кучето /да го осинови/, да действа, дано.
tkusa, в 20 January 2012 - 09:19 PM, написа:
Дано е останало някое и за мен ;) Големия мечо снимка 4 - които плаче. Изпращам трохички за него с кодово име Vito, ако е мома ще го мислим. ;)
tkusa, супер си

! Този куч ни разплака и нас, толкова е добър и нещастен! Вчера го извадихме от Сеславци, за да го заведем на доктор за очичките, значи няма да го връщаме - ура! Днес ще мина да го видя как се чувства в хотела, ще направя и нови снимки. За да не стане грешка, става въпрос за този, нали?
Добродушко.jpg - вече се казва Вито
LKK, в 20 January 2012 - 09:28 PM, написа:
LKK, в 20 January 2012 - 01:19 PM, написа:
Има ли шанс да се намери дом за куче от 5 снимка-голямо черно с жълти лапички? Бих желала да му помогна финансово.
Аз май се обърках, то е на 6 снимка.
Да,
LKK, разбрах, че става въпрос за това. Както писах, ще видим - дано не е от най-страхливите. Дори и да е страхливо, може да се оправи, но ако е и хапливо, тогава няма да можем да помогнем. Благодаря ти

, стискам палци куч да е подходящ за задомяване, в понеделник ще го разберем това.