Мърфи, в 02 February 2012 - 02:56 PM, написа:
Може би ако можете поне за 2 седмици да предложите приемен дом, да не й се случи нещо в Сеславци, сега много гаден вирус върлува!
Норт каза по-нагоре, че кученцата ги харесват, но не достигат средства всички на хотел да ги подсигурят до заминаването!
Какъв развой, просълзих се!
Яничка, стискам палци и за твоето кученце, ти дето на толкова много помагаш... сега се притесняваш за приятелче!
Сега виждам какво си писала. Благодаря ти за милите думите! Явно обаче говорим за едно и също кученце и щом е тя и е харесана значи всичко е наред. Ще я измъкнем на хотел! Няма да я оставим там в никакъв случай.
Не смея да се радвам истински обаче, защото Белка (аз наистина не знаех момиченце ли е или момченце) е много страхлива. Направо съм изумена, че може тя така да дава да се гали. Другото, което ме притеснява е, че тя е прибрана по сигнал и набедена за агресивна и трябва задължитело да престои в Сеславци 2 седмици. Мина точно 1, значи преди следващия четвъртък не можем да я изведем. Не знам...надявам се nort2005 ако може да хвърли малко светлина в тунела, защото аз съм леко объркана...