Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ

Публикувано: 07 July 2012 - 04:28 PM

Публикувано: 07 July 2012 - 09:41 PM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953

Публикувано: 08 July 2012 - 07:17 AM

А в Сеславци казваха за нея, че е опасна, "бойна" порода, и какви ли не страхотии още.

Публикувано: 10 July 2012 - 06:58 PM
Както знаете, три пъти седмично дохранваме кучетата в Сеславци - независимо от сезона, температурите и каквото и да е друго. Намираме време, сили и нерви, за да сме при тях. Благодаря на всички, които помагат
 .  Не правим винаги снимки, защото или нямаме време, или се оказваме без фотоапарат... Но вчера направих доста снимки на сладурчетата, започвам с БОК-чето, което има две лица - ангелско за хората и дяволско за другите кучета. С една дума - хем лигльо, хем побойник. Ще бъде осиновен, вече му се търси подходящ дом. Ако знам кой идиот го е изхвърлил, ще го удуша! Кретени, изхвърлят си животните, а в същото време пищят, че общината и НПО не могат да решат проблема с уличните кучета
 .  Не правим винаги снимки, защото или нямаме време, или се оказваме без фотоапарат... Но вчера направих доста снимки на сладурчетата, започвам с БОК-чето, което има две лица - ангелско за хората и дяволско за другите кучета. С една дума - хем лигльо, хем побойник. Ще бъде осиновен, вече му се търси подходящ дом. Ако знам кой идиот го е изхвърлил, ще го удуша! Кретени, изхвърлят си животните, а в същото време пищят, че общината и НПО не могат да решат проблема с уличните кучета   .
 .Та ето го лигльото:

-  изчезнете с тази кока-кола, искам вода!
  -  изчезнете с тази кока-кола, искам вода!А този сивушко наистина е сладкиш - много мил и с хора, и с животни; пухкав и гушкав:

Ето и една тъжна красавица, бяла като сняг, много мила и търсеща контакт. И приятелката ѝ, в чиито очи няма надежда, а само примирение с нерадостната съдба на бездомно куче:

И още душички, без връщане:

Последната снимка е на възрастен ротвайлер...
Сложихме за втори път промерис-дуо на няколко кучета от Малинова долина. Успяхме навреме да хванем демодекозата, иначе лошо. Още едно накапване, и ще са съвсем като нови животинките.

Публикувано: 10 July 2012 - 09:23 PM

Публикувано: 13 July 2012 - 03:16 PM
 . Щом свалих намордника, всички в кабинета бяха нацелувани и напрегръщани, никак не е злопаметна Виржиния
 . Щом свалих намордника, всички в кабинета бяха нацелувани и напрегръщани, никак не е злопаметна Виржиния   .
 . 

Щях да забравя и това - едното оче на кученцето е по-малко. Докторът го гледа с някакъв апарат и каза, че вследствие най-вероятно на удар, нещо си било некротизирало, друго атрофирало, и като резултат Виржиния има намалено зрение с едното око. Това да ѝ е кусура на куклата, то няма да ѝ попречи да бъде щастлива.
След това направихме една дълга разходка, момичето се държа перфектно.
Днес имах малко гости и Виржиния не пропусна да ги нагушка и тях, няма как. А когато им налях по едно студено ябълково сокче, кучанка се метна на масата и почти им пресуши чашите. Не че нямаше вода на разположение, но друго си е от хладилника
 :
: 

Та голямо съкровище е тази Виржиния. Блазе му на бъдещия стопанин, тя е перфектна. Съжалявам, че довечера ще трябва да я върна в хотела, но няма как, ще изтърпи още малко.

Публикувано: 16 July 2012 - 10:22 PM
 , ще го изведем в сряда, а за името ще ти кажа утре, би трябвало да си има
 , ще го изведем в сряда, а за името ще ти кажа утре, би трябвало да си има   .
 . Вчера, в неделята, извадихме куче №1, Дани. Защото много е променил поведението си, Stranger
 го закара в Пловдив, при Галя, и плати престоя му за първия месец там. Дано Галя се справи с него, че иначе лошо.
  го закара в Пловдив, при Галя, и плати престоя му за първия месец там. Дано Галя се справи с него, че иначе лошо.Днес бяхме пак, понеделнишки, в Сеславци. Въпреки жегите, апетитът им беше огромен, та сипвахме и допълнително. Снимките - утре, защото за днес вече нямам сили повече.

Публикувано: 17 July 2012 - 06:43 AM

- а тази мила красавица никой не я иска, защото приличала на бойно куче. На мен лично ми прилича на агне, и държанието ѝ е такова, но бъдещето ѝ не зависи от мен, за съжаление. Та търси си дом момичета - на около две години, много нежна и безконфликтна, социализирана, 12-13кг. И възможно по-скоро, защото привлича вниманието и има опасност бързо-бързо да се окаже в нечий заден двор. А това тънко вратле на верига...
  - а тази мила красавица никой не я иска, защото приличала на бойно куче. На мен лично ми прилича на агне, и държанието ѝ е такова, но бъдещето ѝ не зависи от мен, за съжаление. Та търси си дом момичета - на около две години, много нежна и безконфликтна, социализирана, 12-13кг. И възможно по-скоро, защото привлича вниманието и има опасност бързо-бързо да се окаже в нечий заден двор. А това тънко вратле на верига...

Публикувано: 18 July 2012 - 07:27 AM

Публикувано: 18 July 2012 - 11:33 PM
Сега само да ви покажа поредния питбул, много добър, въртеше опашка, галихме го и го нахранихме. Не е слаб, утре ще разпитам как се е оказал в колата на Екото. На таблото написаха, че е от кв."Левски" :

Публикувано: 19 July 2012 - 11:52 AM
Благодаря предварително!

Публикувано: 19 July 2012 - 12:15 PM

-  Мани е малък, но вече знае, че животът може да бъде и спокоен, и чист, и щастлив.
   -  Мани е малък, но вече знае, че животът може да бъде и спокоен, и чист, и щастлив.

Публикувано: 19 July 2012 - 12:34 PM
Възхищавам се на работата на добрите хора,които с големи жертви помагат на кучетата по улиците на България!
Ще се обадя утре и да не надяваме ако не в самия ден,то поне в понеделник да се свърши работа,за да не осъмна някой ден с още няколко несретничета.

Публикувано: 19 July 2012 - 12:50 PM
Аз съм от Световрачане,но този сладур не съм го виждала.
Екото върнаха кучето в циганския квартал, не искаха да го дадат на нас, защото собствениците много си го обичали и си го чакали. Наистина, по закон е така. Но ние тръгнахме след колата и видяхме, че "собствениците" бяха две сополиви циганета, и те кльощави и пършиви като Ману, абе въобще мъка. Закачиха кучето на едно въженце и го повлякоха към катуна, на една поляна. Добре, че баба им само срещу 10 или 20лв., не си спомням вече, ни го даде кутрето. Тогава и едно болонче взехме от къща наблизо - Чарли, стопанката му много се зарадва, че се отървава от него.
А Вие използвайте сега тази акция, агитирайте хората там, поне женските кучки да запишат за кастрация, то иначе няма оправяне.

Публикувано: 19 July 2012 - 09:19 PM

Изведохме подопечния на tkusa
 - хубав и добър куч, от вчера е в Суходол. Повече снимки ще направим през уикенда, когато ще отидем да го разходим. Ето го:
   - хубав и добър куч, от вчера е в Суходол. Повече снимки ще направим през уикенда, когато ще отидем да го разходим. Ето го: - още няма име, чакаме германките да го измислят.
  - още няма име, чакаме германките да го измислят.Изведохме и бялата кучица, защото за нея е имало вече няколко запитвания, а с тази си бойна физиономия като нищо може да бъде използвана за спаринг партньор, най-малкото. Тя е при моя приятелка, безплатно слава богу, дано се спогоди с нейните три кучета. Направих няколко снимки в приемния дом - Сола от първата минута се държа така, все едно е родена там. И раздаваше целувки на баби, дядовци и прочие обитатели на къщата:

До края на седмицата обещавам да направя и отчета, за двата изминали месеца. Простете за забавянето, но наистина не ми достига време и много се измарям, и в тези жеги, имахме и три транспорта /последния - онзи ден/, и с това разнасяне на кучетата насам-натам по хотели, наистина времето не стига.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

!
  !