Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 12 March 2009 - 10:46 PM

Илит, питах за 4те кучета от Долни Лозен- нямаше такива в дневника, проверихме и съседните райони, но докторката каза, че и там екипите не са ходили много отдавна. Сигурна ли си, че са били в Сеславци?
П.П. Много, много благодаря на всички за даренията от името на всички четириноги там, от мое име и от името на всички, които ходят там!!! Нямам думи...без вас тази инициатива е невъзможна

Публикувано: 12 March 2009 - 11:52 PM
Публикувано: 13 March 2009 - 12:30 AM
Другото куче също е много слабо, ако козината му не беше такава, щяхте да се убедите, че не е много по-добре от черното. По принцип трудно мога да преценя доколко е слабо едно куче с такъв дълъг косъм, но на това си му личи отдалече. Горкото е грохнало и немощно, но след като показа такъв апетит изключих варианта за дълбока старост, може би причината за състоянието му не са годините, а това, което е преживяло.
Публикувано: 13 March 2009 - 05:06 PM
Другото, дългокосместото - установили са, че е куче, взето от изолатора преди 5 месеца от някакви цигани. Докарали са го до това състояние и са го подхвърлили пак там. И са взели ново животно, един прекрасен черньо от външните клетки. Пълен ужас.
Публикувано: 13 March 2009 - 05:46 PM
nort2005, в Mar 13 2009, 04:06 PM, написа:
Е как може такова нещо, бе?! Що за глупаци са тия? Виждат, че са го уморили и им дават друго. Така ме е яд, черното куче е толкова добро и мило. Реве ми се като знам, че за нищо чака толкова стопани. С Кики бяхме там като го изкараха, ама от`де да знам, че те са подхвърлили рошавото куче обратно.
Публикувано: 13 March 2009 - 06:09 PM
Публикувано: 17 March 2009 - 06:51 PM
Публикувано: 17 March 2009 - 06:58 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 March 2009 - 04:40 PM
Благодаря и на Maggi, че успя да помогне и на тези душици.
Благодаря на Илит за акцията "Тениска", чудя й се с това бебе как намира време и за такива неща.
Тези поредни дарения "вложих" в гранули "Farmina" , на цена около 3,20лв./кг, от вносител. Тази храна я лапкат, без да е разбъркана с консерви. Излиза по-скъпичко от евтини гранули + евтини консерви, но ще ги позасилим. Поне докато са там да хапват добре, че за после не се знае.
Публикувано: 19 March 2009 - 05:33 PM
Публикувано: 20 March 2009 - 07:59 AM
Кучето, което е ново и е много слабо-с черната лъскава козина , много ми заприлича на куче, което се загуби преди 3 месеца на мои познати - гонче, мъжко. Бихте ли ми казали дали това животно е мъжко?
Поздравявам ви за това, което правите за клетите животни !!
Публикувано: 20 March 2009 - 10:11 AM