Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 19 May 2009 - 02:21 PM
освен едно инфо, че 6х6 е 80лв - но нямаше снимка какво точно си е купил човека.
Като се ходи там ако може някой да огледа как точно може да се захване мрежа или платнище
и да се премери дължината на външните клетки.
Ще трябва и тел - защото ако много духа - може да се разкъса и ше трабва да се направи като простор и да се промуши между тях платнището.
Има и едни светлосини полиетиленови платнища - все едно са тъкани - като чувал от сезал (ако се сещате) и промазани
но това изобщо не мога да го намеря какво е и колко е цената. Може би има в бриколаж или практикер.
То не зная колко ще пазят сянка тези неща, но...
Ако се сещате за нещо друго - моля споделете
Направо тръпки ме побиват как ще мине лятото там.
p.s. ето като това но светло синьо - т
това е купено за 15 лв миналата година
Публикувано: 19 May 2009 - 02:41 PM
Anuk, в May 19 2009, 12:21 PM, написа:
и да се премери дължината на външните клетки.
Аз ще погледна утре, ще измеря и ще направя снимки.
Иначе слагам снимки на един друг материал-всъщност е найлон, но плетен. Лек е. Той няма нужда от капси и може да се захване за мрежата чрез дупчиците, които има. Виждала съм, че се използва за предпазване от градушки на паркингите. Освен това си мисля, че ако се скъса някъде лесно ще се прекара едно въженце около дупката и ще се затвори. Не знам за цена, предполагам и него в строителните хипермаркети ще го има.
Публикувано: 19 May 2009 - 03:43 PM
Говоря за такова нещо.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 22 May 2009 - 07:59 PM
lillis, в May 22 2009, 04:53 PM, написа:
Не забравяме, Лили. От последните 6, които заминаха за Швейцария на 10.V., две вече са осиновени - Софи и Мими (Мили).
Иначе днес в Сеславци - същото. Гладни, повечето и жадни. Има две нови големи кучета, оставени от стопаните - ухапали някой си. Като кавказки овчарки, много красиви. Едното сивкаво, другото - бяло с жълти петна, огромно.
Съжалявам, че рядко правя снимки, но се омазвам до ушите, сама съм, а като си тръгвам, нямам сила за нищо.
Големият ротвайлер е още там, има и един стаф или питбул и още няколко, с етикет "агресивни". Със сигурност не всички са такива, лично се убедих.
Дано повече свестни хора си вземат домашен любимец оттам. Има прекрасни, мили животинки, които ще се отблагодарят с много обич.
Много благодарности за поредните дарения на Румяна Б., майната и Nickey.
Публикувано: 22 May 2009 - 09:00 PM
Публикувано: 22 May 2009 - 09:23 PM
Публикувано: 24 May 2009 - 07:36 AM
nort2005, в Apr 9 2009, 12:47 PM, написа:
За съжаление, оказах се права. Дворчетата си стоят празни, вратичките към тях винаги са затворени. Обяснението - трудно им е на персонала да изкарват кучетата, когато трябва да ги връщат след кастрацията. Това е така, а и за 2-3 дни нищо няма да им стане на животните, но тези, които стоят с месеци, т.н. "агресивни"? Поредната добра идея, която докато стигне до тези, за които е предназначена, губи всякакъв смисъл.
Публикувано: 25 May 2009 - 06:27 PM
Прикачени снимки
Публикувано: 27 May 2009 - 04:18 PM
Кучетата от карантинните клетки бяха много подтиснати-стояха и гледаха апатично,без да помръдват.
Новите заграждения си бяха празни както винаги...
Снимки днес не съм правила,защото бях сама (Валето си е на Стара Загора) и имаше много работа за вършене,отделно бързах понеже трябваше да се връщам на работа (излязох за 4 часа,за да отида до Сеславци) и нямаше как и да снимам.
Публикувано: 27 May 2009 - 09:31 PM
Писна ми от всички деятели, на тях просто не им пука. Всеки се е скрил в черупката си, грижи се за някакви кучета, обикновено срещу заплащане, и толкова. Ето затова нещастните животни в цялата страна са на този хал, и няма да има оправия.
Жестоко е, гадно е, лицемерно е. От ранна пролет им звъня персонално и ги моля за помощ - няма резултат. И пак питам - за какво си говорят на сбирките всяка седмица, докато в това време животните се гърчат жадни в жегите? Между другото, сигурна съм, че на въпросните срещи климатикът е пуснат на max. И сервират минерална вода.