Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 06 January 2010 - 02:28 PM
Днес се отърва още едно ку4ле,взеха го за паза4.
Голямото ку4е-Рон,ако не се извади от тая карантина ще последва съдбата на ов4арския,ако го помните и на вси4ки едри ку4ета които са били там :(
Другите също съм ги нащракала.Хапнаха 120 кг.гранулки.Ина4е положението е студ,глад,страх...
ПП.Понеже ми свърши мястото и не мога да ка4вам пове4е снимки,а и темата стана страшно тромава,трия вси4ките които бяха тук и в следващите постове,след малко ще напавя албум и ще дам линк към него.
Публикувано: 06 January 2010 - 03:23 PM
Публикувано: 06 January 2010 - 03:36 PM

P.S. Уважаемия персонал на Сеславци леко е объркал пола на бебетата; в декларацията са 4 женски, а аз установих, че има поне две мъжки (тези по-големките), едно момиче има, а другото горкото така се уплаши, че не можах да видя какво е

Скоро очаквайте снимки

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 06 January 2010 - 03:43 PM
Въобще няма да се у4удя,ако падне.Трябва да се махне снега,ама аз сама не мога.
пп. Mother_north,как спам бе :) с нетърпение 4акаме да пишеш как сте се настанили :))),4акаме и снимки после.
Публикувано: 06 January 2010 - 03:47 PM

Евала !!! Ди Джей беше толкова тъжен там, а е такова веселяче!!!
И тези бебешори, страхотно просто. Понеделник ги нямаше, явно вчера или днес са ги докарали. Добре, че са изкарали там съвсем кратко време.
Напълнихте ми сърцето!!!

Има доста нови кучета за съжаление.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 06 January 2010 - 04:10 PM
Ако се стопли достатъчно тези дни, снегът ще се стопи и съответно ще се разтече назад, но ако остане по-студено...
Аз бих могла в събота да помогна и тогава съответно да избутаме снега???
Публикувано: 06 January 2010 - 04:19 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 January 2010 - 04:27 PM
Ако се стопли достатъчно тези дни, снегът ще се стопи и съответно ще се разтече назад, но ако остане по-студено...
Аз бих могла в събота да помогна и тогава съответно да избутаме снега???
Дават го, че ще е доста топло. Би трябвало да се стопи.

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 06 January 2010 - 04:27 PM

Определено разликата е от небето до земята ....

След Ди Джей и бебоците дано и онзи прекрасен великан,Рон го сполети същата съдба ...
Съжалявам за спама,но много се радвам на такива хубави новини!
Публикувано: 06 January 2010 - 05:13 PM
Диджей - как се разбира с малките?
на едно място ли са
Че той хич не се долюбваше със съквартирантите си в сеславци
Здравей Anuk! Диджей и малките са в отделни стаи, всичките са на топло, сухо, имат си легла с меки постелки вътре, за храна и вода си е ясно :) Абе ще ги видите

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 06 January 2010 - 06:42 PM
Ето ги всички снимки от днес. http://kikita2486.sn...-01-2010.460594
Публикувано: 06 January 2010 - 11:41 PM
Публикувано: 07 January 2010 - 01:25 PM
Здравей! :) Всички подред ще минат на лекар, предимство има едно от по-дребничките, което има проблем с едното оченце. Но ще се опитам да няма дълго чакащи, може би 2 по 2 ще ги водя (бебетата), няма как, имам една малка клетка, която ми е за котките, но пък нали става дума за бебета.. И Диджей отделно ще си го заведа. Днес бяхме на разходка с него :) послушен е, ходи си на повод без проблем, малко е нетърпелив, което е абсолютно разбираемо, имайки се предвид стоенето в онзи затвор :( но сега ми изглежда много весел, постоянно скача, радва се :) Ако някой ден му намеря стопани, сигурна съм, че няма да имат никакъв проблем с него от поведенческа гледна точка! Относно малките, разбрах, че има някакъв шанс да ги осиновят в Холандия, ще се радвам да разбера нещо повече, но дори и да не стане, ще ги гледам колкото и време да мине! Ще ви държа в течение!
P.S. Да публикувам ли бъдещите постове вече в темата за приемните стопани, както ме посъветваха?

Публикувано: 07 January 2010 - 01:27 PM