Тема за flood-ене
Публикувано: 05 January 2009 - 04:48 AM
Цитат
Как да накапя псето с Адвантикс, като навън е сняг( нали не трябва да се мокри 2 дни преди, и два дни след накапването). :rolleyes: А в снега няма как да стане очевидно... :(
Аз на моя си му сложих Адвантикса без да мисля много, ама то нямаше и толкова сняг като го слагах.
Я който има акаунт в deviantart да си признае:)
Публикувано: 05 January 2009 - 05:19 AM
Цитат
Хаха, браво бе, тъкмо поръчах аз гащеризон за моя и ти взе, че се изказа ;D
Шегувам се ;)
ИДЕИ как да заспивам навреме? За тази вечер едва ли някой ще ми отговори, ама по принцип... след Нова година ми се обърка тотално режима ;D Ето ме сега - 5 и 30 е, аз съм първа смяна днес ;D Е, поне няма да се успа ;D
Публикувано: 05 January 2009 - 02:22 PM
Имам и едно запитване!Днес Ърни намери в снега един ожасен,гнусен кокъл :huh:
Не мога да му го взема,защото когато яде месо е много лошо.На няколко пъти сега се опита да ми скочи.Та какво да правя,с намордник ли да го води или...?Имаше период в които беше с намордник и изглеждаше адски смешен ;D
Публикувано: 05 January 2009 - 07:27 PM
Цитат
Аз съм и от двете страни... Ако става въпрос за справедливост.. 2 години и половина са... НИЩО за "убийство", дори "двойно"... А от друга страна ми е гадно за него, понеже изглежда свестен. Винаги ми е било кеф да ги гледам как се "носят" по леда с Албена... Красота....Но е седнал зад волана пиян.. Трябва да си поеме последствията, независимо от това, че е световен шампион...
А за кокера, шегувах се. Нищо против тях нямам.
Голдрокс, и няма да споделиш? ;)
Първият час имахме физическо.. Замервахме се с господина със сняг. ;D Аз си изядох една топка от него право в десятката.... ;D

Публикувано: 05 January 2009 - 07:42 PM
Цитат
:sarkastichen:
Оо, а пък днес връщаха класните по БГ /имам 5/, а те бяха трансформиращ преразказ на 10 глава от "Немили - недраги" и да знаете какви глупости имаше писани от някои... ^_^ Имаше неща от сорта, че Македонски фраснал влаха по главата с летва, той се събудил, отблагодарил му се и го завел в къщата на по ракийка. ;D
Едно момиче пък писало нещо "... брат." <--- И така завършва мисълта! :yahoo:
Друг пък писал нещо от рода на: "Аз си стоя съвсем мирно и от къщата излиза един БОНАК и ме удря по тиквата с дъска" :sarkastichen:
Просто такива бисери... :->)
Но едно нещо мнооого ме издразни. Тъй като аз не съм много любимка на госпожата по български, а има някои хора които използват всеки удобен случай да се подмажат... Та на едната от подмазвачките и писали 5, но тя не била доволна и ходила при дакслката и накрая... 6!!!!!!!!! :gnqv: Ама на мене не... :mazohist:
Но като се замисля тази същата няма да завърши с повече от 4 по математика :sarkastichen:
Та такива работи... B)

Публикувано: 05 January 2009 - 07:59 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 05 January 2009 - 09:23 PM
Сега ще се боря до края, пък! ;D
Вие се хвалите... Да се похваля и аз тогава... Точно преди ваканцията, последния ден... Химичката ни се закани, че ще ни СПУКА от изпитвания НАРОЧНО... И така и направи... 2 часа Химия изпита почти целия клас... Вдигна и мен... Аз на пук й казах, че не знам.. И колко имам? ;D Няма да ви кажа пък! ;D
Та сега.... дано 5 да изкарам за срока и другия ще се "борим" с нея. ;)
Най- комичното беше, че след тази трагедия за класа, пожела на всички ни ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.... Нямате си идея колко псувни понесе.... ;D
Та така... което ме подсеща... Утре имам химия... Тюх! Неорганична химия... Мдам... Ад... Кошмар... ;D
А пък сега... излизам с Неро, който такъв шамар ми лепна, че още имам следа от нокти... ;D

Публикувано: 05 January 2009 - 09:31 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 05 January 2009 - 10:09 PM
Публикувано: 05 January 2009 - 10:19 PM
Цитат
Хах ;D Честито! ;D На нас утре ни връщат класните по БЕЛ :kisel: Стискайте палци,че не знам какво да очаквам.Уж го направих, ама... ;D

The only thing I need right now is you...

Публикувано: 05 January 2009 - 10:27 PM
Са ми казах,че щяло да бъде съчинение,но не знам на коя тема е как ще го направя тогава,нали уж трябваше и малко в къщи да се подготвя ... ;D
Публикувано: 05 January 2009 - 11:10 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 08:15 AM