Dog.bg Форуми : Тема за flood-ене

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тема за flood-ене

#7761 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 September 2009 - 05:53 PM

Цитат(shrekky @ Sep 14 2009, 02:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
малко ще съм като кифла с дрехите за утре,но така само за утре иначе пак ще си ходя както ми падне ab_041.gif ...

И аз така утре,ама само утре ea_103.gif ,за добро впечатление,че после кат ме разберат каква съм и... ab_041.gif После пак ще си ходя рапърче/хулиганче т.е. както аз си знам af_089.gif
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#7762 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2009 - 06:27 PM

Днес час и половина си избирах обувки, защото в града са отворили магазин за качествени немски обувки. Има три пръста дебел ток. Сега майка ми разбира, че забранявали токчетата в училище! Щяло да има комисия! Ако накарат момичетата да ходят без грим, момчетата ще припаднат от естествения вид на някои хора, които ходят с грим нон-стоп. Само да ми кажат нещо за обувките! Ако толкова дебел ток им е проблем и наистина забранят метъла, полите, джапанките, грима и каквото още там има, ще им предложа да забранят хора с кафяви очи да влизат на територията на училището! Само това липсва! Е*аси заповедите!
Аз заради тва знаме, трябва да съм с черна пола, да си намеря от някъде. Намерих си-една приятелка на майка ми си я държала в гардероба от 20 години без да я облича.

Утре правете снимки! Ужас! Броени часове! Реших да си направя прическа и трябва да стана в 6.30-7ч., за да си осъществя желанието. За трети път ще си горя косата. ab_041.gif Утре в 9-10 сигурно всички flood-ъри ще блеем в двора на дск-то и ще си мислим как всичко започва отново. Бляк!
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7763 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2009 - 06:29 PM

Цитат(LilTed @ Sep 14 2009, 03:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
т.е. както аз си знам af_089.gif

Правилно ab_041.gif
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#7764 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2009 - 06:56 PM

Късмет!!!! rc_036.gif rc_036.gif rc_036.gif

Аз сега трябва да се къпя, да си изправям косата, да си скубя веждите, да кажа на мама да ми изглади дрехите, да си сложа фотото да се зарежда.... dh_188.gif Уф, ще се побъркам. Няма да ходя на концерт, видяло се е ab_041.gif

Аз ще съм с новите си сиви дънки и с един супер готин лъскав потник. ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Май ще съм с маратонки...
User's Signature

#7765 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2009 - 08:05 PM

Добре че ме подсетихте! Фотоапарата! ab_041.gif Мерси. Аз освен униформата, трябва да нося и една зелена значка zz_020.gif Пфу, добре че е само за утре. Май няма да съм с никаква прическа утре, ще си ходя с вдигнат назад бретон и изправена коса. Дано не вали, защото косата ми ще се накъдри ... dry.gif

Ии така .. ще започваме в 7 редовните часове! ud_009.gif А преди това трябва да разходя кучто и да мина 10 минути пеша до спирката. Това значи да ставам в ... 5!!! Това кажете ми сега живот ли е? dh_188.gif

Успех на всички. Дано се харесате в новите си класнове, и дано ви харесат. Оценките не са от такова значение ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7766 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2009 - 08:36 PM

Сега си изправих косата и изглеждам почти красива ab_041.gif Най-големият ми проблем сега са тъпите, тинейджърски пъпки, дето не се махат по никакъв начин. eg_033.gif
dry.gif

Утре няма пък да нося цветя.... tb_195.gif

Аз май ще започвам в 8. Имам цееели 15 мин. път до даскало!!! До сега ми беше на 5... Ще се съсипя от толкова ходене ab_041.gif

*Вече ме е страх да отида на училище, заради новият клас xc_049.gif tb_108.gif
User's Signature

#7767 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2009 - 09:00 PM

Всички които сега ще са 8-ми клас мога ви успокоя че най-много 1-2 седмици няма да може да свикнете с новия клас и това е .. след като свикнете вече ab_041.gif лошо им се пише на учителите ab_041.gif
Обаче аз сега ще съм 9-ти клас и днес ми казаха че сме имали да преведем 5 страници от английска книга а аз седнах да превеждам в 8 и до 9:30 не съм спрял и преведох само 2 dry.gif dry.gif едва ли ще ми искат превода на 15-ти или 16-ти нали dry.gif Малее от толкова отдавна не бях превеждал че сега ме боли главата ab_041.gif
А и понеже съм гвардеец трябва в 8 часа да съм в училище :(((
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#7768 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2009 - 09:01 PM

Къпах се за поред път,защото тъпата ми коса си знае своето - както искам така ще седя ab_041.gif ... да ама не ab_041.gif

И аз се надявам да не вали,защото ще стане страшно ab_041.gif
Фото чудо няма да мъкна,не искам да j причинявам това на камерката да им снима изродливите муцуни ... много съм мила ab_041.gif ... та така.

Няма да нося цветя,защото кои в 10 клас носи,може на края на годината ab_041.gif
User's Signature

#7769 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 14 September 2009 - 09:12 PM

А пък ,който ще е 9ти клас в ново училище също има повод за малко притеснения. ab_041.gif Добре,че имам добри приятели от там.Единия ми обеща ако се докопа до канцеларията специално да пусне Another Brick In The Wall на Pink Floyd. ab_041.gif
Но както и да е.Зайци ще оцелеем ! ae_085.gif af_089.gif ( от малко по-големия заек).

И специално поздравче,по напред някой беше пуснал една моя много любима песен - Perfect Strangers,сега връщам с ->
http://www.vbox7.com/play:72dd5202
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#7770 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2009 - 09:17 PM

Ехх и аз се завърнах от последния досаден шопинг преди училище ab_041.gif Купих си една блузка за утре и съм готова за това "велико" събитие на 15-ти септември.Купих китка за класната ... прекалено е хубава за нея ab_041.gif Вие ще сте с нови класове , а аз с нова класна ... гадината по немски eg_033.gif Сега трябва да се изкъпя , да помисля какво да си правя на косата ... някой има ли идея ? имам на разположение :пияна,лак ,някакво си там на сънсилк за оформяне на къдрици и рошава коса ab_041.gif Идеи ? Ние ще почваме в 7.45 ud_009.gif Кога ще разхождам кучето , кога на училище ще ходя ... уча на около 30 мин . от нас (с тролей) ab_041.gif Не си представям да ставам толкова рано , но от утре трябва да започна ab_041.gif
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

#7771 Потребителят е офлайн   yoana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2009 - 09:19 PM

Цитат(Maggie @ Sep 14 2009, 10:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И специално поздравче,по напред някой беше пуснал една моя много любима песен - Perfect Strangers,сега връщам с ->
http://www.vbox7.com/play:72dd5202

Аз бях ab_041.gif Благодарим за хубавата песен smile.gif
Дай си скайпа може да си "побъбрим" малко за музика smile.gif
User's Signature

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее
...
Just another heart in need of rescue
waiting on love's sweet charity
an' I'm gonna hold on for the rest of my days
'cos I know what it means to walk along the lonely street of dreams.
Качена снимка

#7772 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2009 - 09:24 PM

Успех утре на всички!!!

Утре ще си се оплакваме един на друг ab_041.gif
Лека нощ от мен отивам да си оправям нещата ab_041.gif
User's Signature

#7773 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 September 2009 - 10:00 PM

Hi people...ааа как ви завиждам...в моето ш**ано училище трябва да ходим с бели ризи и черна пола...само дет аз си бях с черен молив и спирала ab_041.gif УСПЕХ ХОРА!!!Днес не ме убиха (за щастие),но имам петици по география и...една четворка по физика абе много съм си зле като във руско училище... zz_020.gif zz_020.gif
User's Signature

Качена снимка

#7774 Потребителят е офлайн   rali_ku4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 September 2009 - 10:03 PM

Охххх... и аз съм с нова класна- госпожата по музика. При мене няма официални дрехи и грим- само едни дънки и тениска сега даже се замислям дали да не се облека в черно ab_041.gif
Програмата ми е следната:
1. Траура или училище се тая ab_041.gif
2. Търсене на тетрадката по БЕЛ
3. Концерта в парка
4. Малко висяне пред компа
5. Мятане в леглото
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#7775 Потребителят е офлайн   CaRrY Икона

• Крадец на души
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 10:15 AM

Първо: много ви благодаря на всички!! wub.gif wub.gif

Второ: ХАХАХА днеска беше уникално.. Класната е по музика (забележете, а аз ще уча в 3та немска) и мнооого и хлопа ab_041.gif Поиска да и дадем всички скайп и имейл - да бе, ей сега веднага ab_041.gif Пита ни дали пушим, щото мъжът и бил умрял преди 1 година от рак на белите дробове - тва ни го каза ей-така, за добре дошли ab_041.gif Пита дали алкохо пием - никой не вдига ръка, а някой дали пие бире - вдигат се три ръце ab_041.gif Докато тя говореше в стаята влетя една моя приятелка, 9то класничка и извика по адрес на даскалицата : - Здравейте, госпожо Музиканткова !! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Е няма такава идиотщина. Та как мина вашият 1 учебен ден ? ab_041.gif

#7776 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:жУвотни

Публикувано: 15 September 2009 - 10:15 AM

Честити 15-ти септември на всички ученици! Пожелавам ви да се насладите максимално на дните прекарани в училище с приятелите ви, защото макар и да звучи супер ретро и изтъркано, те ще ви липсват! Enjoy! af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."

"Имаме земя, имаме вода... и си правим кал."

#7777 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 12:42 PM

Archiball, мерси за пожеланията! ae_085.gif
Аз станах в 7 /майка ми ме будеше от 6/, облякох се набързо с дъртата фуста и търчах към БФФ-то, за да си правим прически. По-късно може ЕвЕнТуАлНо да кача снимки, ако СлУчАйНо се харесам на някоя. БФФ-то каза на чалгарката на класа, че изглежда добре, а отговорът на двойкаджийката беше: "Ти пък не си и хубава даже!" Злобарка. Както и да е, след носенето на знамето, 40 минутно стоене в очакване да се върнем /качествените уредби прекъснаха и рокерското момченце не успя да си изпее рокерската детска песничка/ и моето вървене навсякъде, само не и там, където трябваше, ни дадоха час да се разходим и да се върнем в дск за учебниците. Отидох до нас да си сложа черен панталон и да си оправя косата и пак се върнахме в мъчилището. дадоха на 12 учебника по 1кг и ни държаха 40 минути за дрънкотене /уж трябвае класния да говори, ама явно класа не беше съгласен/. После се разхождах с фр и се прибрах. Косата ми е твърда като... нещо твърдо. ab_041.gif Цялата е с лак и пяна и така. Сега ще обядвам и пак излизам, имаме мисия с БФФ-то, после трябва да ходя на очен лекар и така. Аре бб и се забавлявайте през последния си свободен ден!
P.S. Миглите ми май са залепнали доста от очната линия и спиралата. ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#7778 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 01:03 PM

ТУК!!!
Училището е... странно... ab_041.gif Класа е готин с малки изключения. Момичетата повечето изглеждат тъпи, ама момчетата не толкова. Не си приказвахме много, само даскалката приказваше. ab_041.gif Тя е свястна. Замерваха ни постоянно с моркови! Ауч eg_033.gif
После ще пиша повече, защото сега трябва да ходя във фотото...
User's Signature

#7779 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 15 September 2009 - 01:12 PM

Моя морков го получих на влизане. dry.gif Иначе училището е ... хубаво. ab_041.gif А класа ми....айде няма да говоря за класа. ab_041.gif
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#7780 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2009 - 01:17 PM

Зравейте и честит първи ден на мъчението ab_041.gif

Сутринта станах от рас ab_041.gif
Облякох с е,оправих се щях да си извадя окото със спиралата,но това са подробност ab_041.gif като тръгвах нали трябва да ти лиснат вода за да ти върви,аз хубаво лиснах си я,минах през нея и като слизах от бързане,защото ме чакаха направих опит за самоубийство ab_041.gif стигнах здрава до даскало ... кофтито беше,че навън въздува беше влажен и косата ми се начупи много гадна,най - вече бретона

Класа :Имам нова класна за пореден път dry.gif четири нови момичета,които още нищо не са казали само се запознахме ще ги видим ab_041.gif ... в тъпото даскало са сложили нови камери и в стаите,които струват бая,а кенефите си седят разбити и гнусни и само един на първия етаж работи както трябва - има врата,огледала над мивките,врати на кабинките,лампи и са направен много хубаво пода,тавана и стените ... другите ще си чакат дългооо време ...

Всякви такива ги има в люлин ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

• Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни