Късмет, успех и ще чакаме хубави вести!
Търсим дом за Бимбо.Без педигри...
Публикувано: 10 May 2009 - 02:04 PM
Да кажа за днес.Срещнахме го Бимбо с хората .Те много разумни, земни.Харесаха го кратунчо ,то май си е ясно ,къвто е красив ( макар че беше с разстройство и усмърдя поляната ,но все пак те са имали куче ,знаят ,та не се тревожа за представянето на муцун).Носеха бисквитки и Бимбака заради това сядаше под конец, че и лапа даваше.. Разбрахме се да идват да го извеждат и да преценят ,без излишни емоции дали ще е тяхното куче.Слушах внимателно и много харесах ,че момичето каза- Важното е кое ще е най-добро за кучето.
Така че -ще чакаме.
Така че -ще чакаме.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 26 May 2009 - 11:14 PM
Леле темичката на Бимбо я открих чак на 5 страница
нищо де,надявам се съвсем скоро вече да я търсим в по-хубавия раздел!
Днеска за малко имах възможност да го видя тоя кратунчо миличкия толкова се радваше душицата,хайде по скоро да идва края на седмицата-края на едно дълго чакане!
Иначе кратунчо е добре,игрив както винаги беше се разчесал малко от към отзад та се наложи да му сложат лепенчичка но общо взето всичко е наред!
Днеска за малко имах възможност да го видя тоя кратунчо миличкия толкова се радваше душицата,хайде по скоро да идва края на седмицата-края на едно дълго чакане!
Иначе кратунчо е добре,игрив както винаги беше се разчесал малко от към отзад та се наложи да му сложат лепенчичка но общо взето всичко е наред!
Публикувано: 27 May 2009 - 09:58 AM
PURSY, в May 27 2009, 07:22 AM, написа:
Какво стана с кандидатите за Бимбо?
Ами от клиниката ми доложиха че щели да идват да го осиновяват в края на седмицата-само това знам,ама да си кажа честно малко ми е притеснено-защо тез кандидат осиновители не влезнаха в този сайт и в темичката му да се представят поне-аз така и нямах възможност да се запозная с тях лично да им споделя това което знам и съм наблюдавала в поведението на Бимбо-ама се надявам че до края на седмицата все ще имам възможност да се запозная с тях очи в очи.
Публикувано: 30 May 2009 - 07:47 PM
ЗАДОМЕН!!!
Направихме паспорта, чип ,медицинското досие ,лекарствата за вкъщи, нов повод ,нагръдник ,играчки ,четка за козина - всичко взеха и си взеха кратунчо с неговата яка, целуващ, лаещ ,махащ пашки ..дадоха ми традиционната монета ,обявих "продаден" ..и се качиха в колата - към неговия нов дом и нов живот.А аз се заврях в един ъгъл и се наревах.
Валеше из ведро и си казах-ще му върви по вода .
Всичко това се случи благодарение на:
- Клиниката "Син кръст", които го приютиха когато беше прокуден и бях полудяла от притеснение, направиха чудеса ,за да му намерят местенце при тях; благодарение на ръководството на клиниката, които от години помагат на питове в беда ; на лекарите му ,които го приведоха в ред и от окаян слабунко с гурелясалите гнойни очи и тумори го превъртаха в красив, охранен и здрав пес ; на гледачите му, които търпяха всичките му страннности и се грижеха за него със здрава ръка и любов ,
- на shifter ,която беше неговият ангел всеки ден и която спонсорира ваксинациите и кастрацията му,
- на hubavajena6 ,която редовно носеше на Бимбо отредената му порция разходка ,пастетче и любов,
- на Albena,insomnia,Azzy,Nickey ,които даваха парички за разходите на кратунчо,
- на всички вас ,които му стискахте палци и го мислехте, и знам - чакахте да прочетете "ЗАДОМЕН!",
- на новото му семейство, които приютиха животинче бездом - подaдоха ръка на наш Бимбо..Желая им цялотo щастие на Земята заедно!Ще чакаме с нетърпение снимки на муцунчо на дивана..
Благодаря ви ,хора.
Дано добрият мил кратунчо повлече крак и за Барти, Краси и ..може би Питър.
Направихме паспорта, чип ,медицинското досие ,лекарствата за вкъщи, нов повод ,нагръдник ,играчки ,четка за козина - всичко взеха и си взеха кратунчо с неговата яка, целуващ, лаещ ,махащ пашки ..дадоха ми традиционната монета ,обявих "продаден" ..и се качиха в колата - към неговия нов дом и нов живот.А аз се заврях в един ъгъл и се наревах.
Валеше из ведро и си казах-ще му върви по вода .
Всичко това се случи благодарение на:
- Клиниката "Син кръст", които го приютиха когато беше прокуден и бях полудяла от притеснение, направиха чудеса ,за да му намерят местенце при тях; благодарение на ръководството на клиниката, които от години помагат на питове в беда ; на лекарите му ,които го приведоха в ред и от окаян слабунко с гурелясалите гнойни очи и тумори го превъртаха в красив, охранен и здрав пес ; на гледачите му, които търпяха всичките му страннности и се грижеха за него със здрава ръка и любов ,
- на shifter ,която беше неговият ангел всеки ден и която спонсорира ваксинациите и кастрацията му,
- на hubavajena6 ,която редовно носеше на Бимбо отредената му порция разходка ,пастетче и любов,
- на Albena,insomnia,Azzy,Nickey ,които даваха парички за разходите на кратунчо,
- на всички вас ,които му стискахте палци и го мислехте, и знам - чакахте да прочетете "ЗАДОМЕН!",
- на новото му семейство, които приютиха животинче бездом - подaдоха ръка на наш Бимбо..Желая им цялотo щастие на Земята заедно!Ще чакаме с нетърпение снимки на муцунчо на дивана..
Благодаря ви ,хора.
Дано добрият мил кратунчо повлече крак и за Барти, Краси и ..може би Питър.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 30 May 2009 - 08:00 PM
Пожелавам му на момчето един чисто нов живот пълен с много много любов и внимание...
Успех Бимбо!
Дано повлече крак!
ПС: Тъкмо си пуснах коментара и Бренда дойде и зарови муцунка в мен...Е разплаках се -да...дано и тя има този късмет и някога и тя бъде щастлива някъде...Днес денят ми е пълен с...емоций.

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 31 May 2009 - 08:06 AM
Е, най-накрая ме разревахте! Честито на Бимбо, страшно много се радвам за него. Да се гледат и радват дълги години с новите стопани!

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

Вход

Горе
Цитиране +