вчера ходихме на вътрешно обезпаразитяване, дадоха ни половин хапче (като за 5килограмови) Цестал плюс към 7 часа
обаче после в градинаката, където се разхождаме една от собственичките на кучета имаше пакет бисквити напидигри и ние като най-нахални се наядохм доста, в къщи около 2-3 часа след хапчето започна да повръща и се чудя дали хапчето е успяло да се разтвори за това време или да й дам и другата половинка
утре ще се обадя и на вета, че днес нашето момиче не е на смяна, но исках да ви питам и Вас
още нещо, докато бяхме на море Лала беше доста свободна и се разхождаше наляво надясно, отдалечаваше се на около 50 метра от нас, другите хора от бунгалата я викаха, радваха й се и я оставях да си прави запознанств и да се разхожда, много рядко е била без надзор и то за по няколко минути. Н адва пъти ми се случи чужди хора да ми казват в последствие, че са й дали някаква храна (вечер е, всеки готви нещо в каравана, на скара и тя като минава и подхрърлят)
това много ме дразни, защото кучето ми не е улично и си има режим, но знам, че те го правят с добро намерение и ми я някво тъпо да правя забележка пред свършен факт, а дори и когато се опитах да обясня, че куето ми се храни само от мен и то с друга храна, някой хора не видяханищо лошо да дадат на кучета кокали и като обясня, че не искам кучето ми да се храни с пилешки кокали, смятат, че едва ли не го измъчвам с "тези сухи храни". Последствието беше, че лала седеше повече на каишка, за да не я храни всеки. Както и да е, след като една вечер повръща от някакъв пилешки фенер и след вчера с бисквитите съм решила на никой по никакъв повод да давам да я храни.
Вие как се справяте с това и дразни и ви като чужди хора хранят кучето ви, имали ли сте подобни преживявания
+ се опитвам да я науча да не яде от земята и така още повече ми пречат
съжалявам за дългия пост