Dog.bg Форуми : Фото, моля

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (150 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фото, моля

#261 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 January 2009 - 02:43 PM

Благодаря за подкрепата,явно не всички тук са издухани.Какво да говорим...нямам думи направо  ;D.За пореден път го казвам-пораждате смях и съжаление(вие си знаете кои сте).Леонардо,не смей да казваш,че нямаш родословие-вероятно ще те посъветват да си евтанизираш кучето  ;D.Бебе Айк ти не го разбираш това със изложбите и ти не си за този форум  ;D.Тара повтарям-не си хаби приказките,те не възприемат  ;)

#262 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 03:19 PM

Цитат

;DБоже ,прибери си вересиите. :huh:
Друго щях да ти кажа,но нямя смисъл.Благодаря за пожеланието  :blink:

#263 Потребителят е офлайн   Tara_RZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 04:27 PM

Няколко сладурски снимки  :blink: ;D
User's Signature

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

#264 Потребителят е офлайн   Френчи_Брик Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 05:11 PM

Драгонес... ти може би искаш титлата... по-по-най развъдчик на родословни Френчове в БГ.
Може ли да ти направим една Мексиканска вълна в знак на признание?  :pionercheta: ;D

#265 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 05:33 PM

Брик,точно така-родата трябва да се подкрепя  :namigam:

#266 Потребителят е офлайн   leonardo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 06:26 PM

Рая  съветници много  ;) като имат желание нека съветват аз съвети всякъви приемам но на  на много малко обръщам внимание ;D   
User's Signature

Качена снимка

#267 Потребителят е офлайн   leonardo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2009 - 06:39 PM

:blink:
User's Signature

Качена снимка

#268 Потребителят е офлайн   Quattro_bb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 10:00 AM

Цитат

;D Супер, кажи още нещо нецензурно, за да сме сигурни, че най-после ще се лишим от приятното ти присъствие във форума.  :->)
Хайде, знам, че те сърби, кажи си.  :wub:

raya_buldog, явно на доста хора си неприятна в този форум. Замисли се или ти или Администратора ще се замисли за теб.
И... ако имаш път към Пловдив - заповядай да се запознаем очи в очи... ;)

#269 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 12:28 PM

Ей, браво ...тук в този подфорум , ако няма някой скандал почти никой не пише , но започне ли се щекотливата тема и започват да се броят зайците и кой на кого симпатизира или му е набрал за нещо.Съскане , плюене, обиди и всъщност за какво спорите и спамите?Кое толкова Ви избоде очите?Говорете ясно и точно , за да ви разбираме всички :huh:
Направете си някоя тема ,където ще се обиждате на родословни и такива без или за и против родословието или нещо друго подобно, пък действайте с аргументи , снимки, дайте воля на чувствата си, къде ви сърби , боли , какво ви притеснява и т.н.
Драгонесс , защото ти започна , искам да ти кажа , че може по-културно да казваш някой неща,влизаш веднъж в месеца , явно четеш отгоре отгоре и айде хоп някой те нервирал.Обясни спокойно , че няма как да се издаде фалшиво бьлгарско родословие , че има племенни книги и хора , които отговарят за това , че врьзката трябва да е обявена , документирана и аджеба , ако се направи такьв фалшивикат , как ще покажеш кои са родителите на кучето ,особено пък за нашата малобройна порода . Разбирам да има 200 родословни да мине някое такова с фалшиво (което е пак почти невъзможно), но при 5 кучета на кръст си е смешно.
Честно да си кажа бих се заяла сериозно с теб , но за съжаление са ми отнели това право ,използвайки името на кучето ми и ще излезне , че заради това ,имам други мотиви. Да не подхвашам и това дето си писала за  ринговете и изложбите , че вече и аз ще излезна от добрия тон. :mazohist:

raya_buldog , ако някой ти е предложил фалшиво родословие , едва ли е  било българско (доводите по-горе) по вероятно е да е било от някоя бившите соц. страни и честно да ти кажа при по сериозна проверка много е вероятно всичко да лъсне. Имало е достаъчно такива случаи.
И какви са тези глупости за евтаназия?  :o Защо ни слагаш в устата думи , които никой тук не е споменавал?Всьщност ти "ЗА" регламентираното развъждане ли си или не ти пука ?Защо в темата на новата "звездичка" блеснала на форумския небосклон,  да си търси женска , не си и дала някой линкове към полезни за четене теми , ами си отговорила така иронично и си обидила Драгонесс?Защото може да не ти харесва как тя е написала нещо или просто се водим от някакви лични мотиви , но работи за породата, по правилата !
Всъщност не съм ви никоя да ви казвам , как да общувате в интернет пространството, излагайте се щом така ви харесва , ама поне като спамите пускайте по-някоя снимка за цвят.
User's Signature

Качена снимка

#270 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 01:25 PM

Куатро,както не веднъж съм казвала слабо ме вълнува на кой съм удобна и на кой не съм :-.Дори това,че съм неприятна за някои за мен е комплимент защото означава,че ме забелязват,че правя впечатление,пък било то и с лошо  ;).Честно да ти кажа по би ми станало неприятно-ако никой не ме отразяваше и си пишех сама  ;D.А за срещата- защо ти не дойдеш,все пак ти ми имаш насъбрано...Не ми се ходи чак до Пловдив,ела ми на гости лятото на моренце...тъкмо ще попаднеш в мъртво течение  B)

#271 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 01:36 PM

Чийта,това за евтаназията беше шега  :namigam:.Честно ти казвам от 2 дни ми е много смешно като си пиша тук във форума със моите врагове... ;D ;D ;D.Не знам защо ми дойде на ум-а,но после 1 час се смях.Но ще трябва да стана сериозна вече,имам официално предупреждение  от модератор  :->).Знам,че прекалих и даже половината неща,който писах ми беше гадно да ги публикувам,обаче мога ли да се оставя да ме обиждат? Никога...А относно родословието,което ми беше предложено,нямам инфо от къде щеше да е и т.н. защото и за секунда не се замислих да го купувам  :(.И не ми беше намекнато само веднъж,а при няколко поредни срещи с въпросния човек.Така,че е пълен абсурд да си мислите,че ви лъжа(не визирам никой,просто казвам)!Чийта,може да си мислиш,че нарочно съм казала това за Фифа,но не е така.Аз дори и на моите приятели и близки съм я показвала и съм я давала за пример като френч номер 1 в Бг за мен.Казах й го,за да си знае и да слезе малко на земята.

#272 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 02:10 PM

Благодаря за което и аз си я харесвам , но честно казано си харесвах и Хера(мир на праха и)това е защото съм емоционално обвързана с тях.
А , ако трябва да говорим за екстериор , това са различни по тип кучета(моето и на Драгонесс)
На теб ти харесва едно , на друг  друго , на трети трето.Всичко е много относително и субективно.Аз имам някакъв идеален френч в главата си( и Фифа си има своите  недостатъци и всяко куче по принцип има,ако ще да е еталона на породата)  и вероятно ще искам да имам куче близко до него(затова съм направила такъв избор) , но какво е в другите глави не мога да предполагам.
Ето една идеална според мен "френска глава".За мен това е класика , но на друг може да не му харесва...
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#273 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 02:25 PM

Цитат

Благодаря ,за което и аз си я харесвам , но честно казано си харесвах и Хера(мир на праха и)това е защото съм емоционално обвързана с тях.
А , ако трябва да говорим за екстериор , това са различни по тип кучета(моето и на Драгонесс)
На теб ти харесва едно , на друг  друго , на трети трето.Всичко е много относително и субективно.Аз имам някакъв идеален френч в главата си( и Фифа си има своите  недостатъци и всяко куче по принцип има,ако ще да е еталона на породата)  и вероятно ще искам да имам куче близко до него(затова съм направила такъв избор) , но какво е в другите глави не мога да предполагам.
Ето една идеална според мен глава.За мен това е класика , но на друг може да не му харесва...
Качена снимка
Съгласявам се със всичко казано.Не ми е за цел да обиждам някой,все пак не съм тук от вчера.Просто изразявам мнение.Но да уважавам мнението на друг и когато аз реша да изкажа моето становище,някой да ми заяви,че почвам да го нервя,това вече не мога да го преглътна  :(

#274 Потребителят е офлайн   Quattro_bb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 03:58 PM

Цитат

защо ти не дойдеш,все пак ти ми имаш насъбрано...

Не съм насъбрала нищо към теб, по простата причина, че не ми пука за теб, не те познавам. А това, че ти доставя удоволствие да се заяждаш с хората и да те помнят с лошо, говори що за неуравновесена личност си ти. Ай живуркай там и ходи да проучиш мъртвото течение. Аз повече с теб няма да се разправям, под нивото си ми.

И да не спамя като теб темата, ето снимка на едно от кучетата, които са ми еталон. Другото е на аватара ми.

#275 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 04:21 PM

При продължаване на този спам и непридържане към темата - следващото предупреждение ще е Бан.

Мод

#276 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 05:37 PM

Защо само към мен отправяте предупреждения Г-жице или Г-не   Модератор?

#277 Потребителят е офлайн   Candle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 January 2009 - 05:42 PM

Aз не мога да повярвам как се карате с тея неща с родословието..моето куче също няма "кетап" за родословие..но познавам родителите и зная кое куче от къде е, че бабата е от Чехия и е била шампион..наистина нямам нужда от хартии за да обичам кучето си.знам че това е важно, ако ги водиш по състезания и ги развъждаш, но чак пък да се карате за това..Не искам да се меся в спора, просто ми става тъпо че съм измежду редовете на такива спорове..

#278 Потребителят е офлайн   raya_buldog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 05:48 PM

Куатро,хайде ако обичаш да не коментираме нивото на който и да е  ;)

#279 Потребителят е офлайн   Tara_RZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2009 - 06:05 PM

Облягането на главата е много важно да се изверши без значение каде..... ;D
User's Signature

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.

#280 Потребителят е офлайн   bebe айк Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 January 2009 - 06:25 PM

[quote author=Chiita link=topic=19997.msg567128#msg567128 date=1232367037]
Благодаря за което и аз си я харесвам , но честно казано си харесвах и Хера(мир на праха и)това е защото съм емоционално обвързана с тях.
Chiita,моите искренни саболезнования за милата Хера  :'(Загубата е голяма,мисли само как е добре сега и тича на някоя полянка и има куп манджиджка около нея,бъди силна!
User's Signature

Качена снимка

• (150 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена