Фото, моля
Публикувано: 18 January 2009 - 02:43 PM
Публикувано: 19 January 2009 - 10:00 AM
Цитат
Хайде, знам, че те сърби, кажи си. :wub:
raya_buldog, явно на доста хора си неприятна в този форум. Замисли се или ти или Администратора ще се замисли за теб.
И... ако имаш път към Пловдив - заповядай да се запознаем очи в очи... ;)
Публикувано: 19 January 2009 - 12:28 PM
Направете си някоя тема ,където ще се обиждате на родословни и такива без или за и против родословието или нещо друго подобно, пък действайте с аргументи , снимки, дайте воля на чувствата си, къде ви сърби , боли , какво ви притеснява и т.н.
Драгонесс , защото ти започна , искам да ти кажа , че може по-културно да казваш някой неща,влизаш веднъж в месеца , явно четеш отгоре отгоре и айде хоп някой те нервирал.Обясни спокойно , че няма как да се издаде фалшиво бьлгарско родословие , че има племенни книги и хора , които отговарят за това , че врьзката трябва да е обявена , документирана и аджеба , ако се направи такьв фалшивикат , как ще покажеш кои са родителите на кучето ,особено пък за нашата малобройна порода . Разбирам да има 200 родословни да мине някое такова с фалшиво (което е пак почти невъзможно), но при 5 кучета на кръст си е смешно.
Честно да си кажа бих се заяла сериозно с теб , но за съжаление са ми отнели това право ,използвайки името на кучето ми и ще излезне , че заради това ,имам други мотиви. Да не подхвашам и това дето си писала за ринговете и изложбите , че вече и аз ще излезна от добрия тон. :mazohist:
raya_buldog , ако някой ти е предложил фалшиво родословие , едва ли е било българско (доводите по-горе) по вероятно е да е било от някоя бившите соц. страни и честно да ти кажа при по сериозна проверка много е вероятно всичко да лъсне. Имало е достаъчно такива случаи.
И какви са тези глупости за евтаназия? :o Защо ни слагаш в устата думи , които никой тук не е споменавал?Всьщност ти "ЗА" регламентираното развъждане ли си или не ти пука ?Защо в темата на новата "звездичка" блеснала на форумския небосклон, да си търси женска , не си и дала някой линкове към полезни за четене теми , ами си отговорила така иронично и си обидила Драгонесс?Защото може да не ти харесва как тя е написала нещо или просто се водим от някакви лични мотиви , но работи за породата, по правилата !
Всъщност не съм ви никоя да ви казвам , как да общувате в интернет пространството, излагайте се щом така ви харесва , ама поне като спамите пускайте по-някоя снимка за цвят.
Публикувано: 19 January 2009 - 01:25 PM
Публикувано: 19 January 2009 - 01:36 PM
Публикувано: 19 January 2009 - 02:10 PM
А , ако трябва да говорим за екстериор , това са различни по тип кучета(моето и на Драгонесс)
На теб ти харесва едно , на друг друго , на трети трето.Всичко е много относително и субективно.Аз имам някакъв идеален френч в главата си( и Фифа си има своите недостатъци и всяко куче по принцип има,ако ще да е еталона на породата) и вероятно ще искам да имам куче близко до него(затова съм направила такъв избор) , но какво е в другите глави не мога да предполагам.
Ето една идеална според мен "френска глава".За мен това е класика , но на друг може да не му харесва...

Публикувано: 19 January 2009 - 02:25 PM
Цитат
А , ако трябва да говорим за екстериор , това са различни по тип кучета(моето и на Драгонесс)
На теб ти харесва едно , на друг друго , на трети трето.Всичко е много относително и субективно.Аз имам някакъв идеален френч в главата си( и Фифа си има своите недостатъци и всяко куче по принцип има,ако ще да е еталона на породата) и вероятно ще искам да имам куче близко до него(затова съм направила такъв избор) , но какво е в другите глави не мога да предполагам.
Ето една идеална според мен глава.За мен това е класика , но на друг може да не му харесва...

Публикувано: 19 January 2009 - 03:58 PM
Цитат
Не съм насъбрала нищо към теб, по простата причина, че не ми пука за теб, не те познавам. А това, че ти доставя удоволствие да се заяждаш с хората и да те помнят с лошо, говори що за неуравновесена личност си ти. Ай живуркай там и ходи да проучиш мъртвото течение. Аз повече с теб няма да се разправям, под нивото си ми.
И да не спамя като теб темата, ето снимка на едно от кучетата, които са ми еталон. Другото е на аватара ми.
Публикувано: 19 January 2009 - 05:42 PM
Публикувано: 19 January 2009 - 06:25 PM
Благодаря за което и аз си я харесвам , но честно казано си харесвах и Хера(мир на праха и)това е защото съм емоционално обвързана с тях.
Chiita,моите искренни саболезнования за милата Хера :'(Загубата е голяма,мисли само как е добре сега и тича на някоя полянка и има куп манджиджка около нея,бъди силна!