Котета и кучета на клошарка - нека помогнем
Публикувано: 10 October 2009 - 09:12 PM
А за кучето ... не знам какво да кажа. Параграф 22! Тези дни имам много поводи да мисля по въпроса. Как именно тези кучета хем не са регистрирани на ничие име и когато стане инцидент с хора са бездомни, а в същото време се възпрепятства кастрацията им било от Екоравновесие, било от доброволци.
От много време не бях минавала покрай мястото, където май месец ми изчезнаха вкупом всички котки, а Стинки намерих ранен. Строежът, на който преди беше Мечо (отдавна натирен и скатащ Бог знае къде ...) сега се стопанисва от цигани. В самото заграждение видях куче на верига, а непосредствено навън питоподобна женска без маркировка, която да свидетелства за кастрация.
Публикувано: 12 October 2009 - 06:55 PM
Милото ми пате, много ми хареса това мини коте.
Няма ли някой, който би й дал временен дом докато й намеря постоянен?

Публикувано: 14 October 2009 - 08:55 PM
Моля, ако някой ходи в Добро Хрумване с по-качествен апарат от моята бракма, нека щракне Лоти. Тя е там. Не искам да я връщам, времето тече, а знаете, че дом се намира главно със снимки.
Ще съм изключително благодарна!

Публикувано: 15 October 2009 - 09:08 AM
Моля, ако някой ходи в Добро Хрумване с по-качествен апарат от моята бракма, нека щракне Лоти. Тя е там. Не искам да я връщам, времето тече, а знаете, че дом се намира главно със снимки.
Ще съм изключително благодарна!
Аз ще се опитам да мина оттам днес като прибирам детето от тренировка и ще я наснимам...Дано само да има достъп защото незнам дали ще успея преди 6 вечерта...
Ако се прочуя ще пиша на лични

Geenie Goldfire Liberte
Публикувано: 15 October 2009 - 09:25 AM

Публикувано: 15 October 2009 - 10:34 PM
Единствената по-свястна снимка:

Албумчето и
Пак ще се снимаме освен ако Мая не може да предложи по-качествени снимки.
Публикувано: 16 October 2009 - 08:47 AM
Публикувано: 16 October 2009 - 11:45 PM
Публикувано: 17 October 2009 - 02:13 PM

Кълна се, че котинка на живо е несравнимо по-хубава ама не случи на рекламни агенти уви!
А тази снимка я слагам само, за да видите колко е дребничка. Така като я е хванал д-р Кирилов по си личи. Аз лично се съмнявам, че има 3 килограма. Много фино създанийце!

Публикувано: 17 October 2009 - 02:16 PM
Посъветвайте ме... Да я връщам ли или да изчакам още малко? Какво точно, не съм много сигурна. Как се чувства тя в клиниката? Аз не съм ходила откакто я оставих. Стресирана ли е много? То аз не знам и дали могат да я задържат там още де. Направо не знам. Ако ги нямаше тия малките в нас, свободната ми стая щеше да й е по мярка...

Публикувано: 17 October 2009 - 06:55 PM
Лоти е много добре - глезла ...мнооого сладка...
докторът каза, че е почти готова за изписване...
Мойто дете естествено веднага предложи да я вземем в неговата стая

не че и аз не си го помислих...
Ето снимков материал на писаната...

Geenie Goldfire Liberte
Публикувано: 18 October 2009 - 06:49 PM

Всъщност това което се вижда на снимките е всичко което му се случва за около 24 часа,каза доктора...
С едно ежедневно почистване, на очето ще му е съвсем добре, дори и да не се стигне до специални операции на нослето и т.н.

Geenie Goldfire Liberte