Публикувано: 03 September 2007 - 12:44 PM
Ей тази хубава новина я чакахме от Stkrisi! bravoS Много браво за Боли Мура и успех на срещата-дано да приеме мъжкаря.
Когато срещах Мечка с кандидат-жених при нас не се получи-Мечка реши,че първо трябва да го измъчи докрай,а той,душичката,търпеше...зъби,удари с лапи,ръмжене...пълна младоженска трагедия! s)
Колкото до вчерашната полемика- bash -направо съжелявам,че си загубих времето,за да пиша-така и не получихме никакъв конструктивен отговор!?!
Между впрочем,ако истински обичаш кавказката овчарка,не е ограничение,ако живеете в апартамент-вярно,че грижите около поддържане на хигиената са големи,но си заслужава.Поне аз съм спокойна,че Мечка има достатъчно разходки и физически натоварвания,защото аз съм планинар и почти всека седмица сме на преход в Балкана.Даже Мечка вече си знае колко ни чака,за да стигнем до някоя хижа,която познава,и вече не обикаля като гламава нагоре-надолу,изминавайки разстоянието поне още два пъти. wink Като беше на 2.5 години се опитахме да минем прехода х.Ком- нос Емине,като предварително наши познати ни изкачиха храната по определени хижи ,защото змейо ядеше невероятни количества,нищо че беше лято.Даже и бяхме направили нещо като кучешко самарче,за да не м ъкна аз нейните неща-не беше сполучливо,защото все се закачваше някъде,а и Мечка умираше да влезне в някой дол,а аз да слизам,за да я прибера.Лудо дете беше! Но и много умно-научи отделните раници и палатки на кого принадлежат и стриктно ги охраняваше-даже не допускаше някой да се "обърка" и да влезне в чуждата "къща"-веднага скачаше и лаеше по него.Освен това се грижеше за състава на групата-тича да види водача,а после обратно беж до последния,и пак към първия...нямам представа какво разстояние е изминала,но ние и да не успяхме да направим целия преход,то тя със сигурност си ги е събрала километрите... cheers Ех,невероятни времена бяха-в туристическото дружество се шегуваха,че вече и на събранията трябва да я водя,за да пийне с приятели oleeee
nf_d,в момента я храня с гранули,но преди този период бяхме на домашно приготвена храна с добавки от витамини,минерали.Точно за кавказката,не мога да кажа,че гранулите имаха някакъв невероятен ефект,нищо че са висок клас.Добре е,ама за 150 лв.месечно може да и бъде още по-добре!Определено и при балансирано домашно меню с много месо,ориз,ярма,екирисажно брашно,зеленчуци+добавките беше пак в същото състояние.

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!