Кавказка овчарка
Публикувано: 28 August 2007 - 03:39 PM
Публикувано: 28 August 2007 - 04:07 PM

Публикувано: 28 August 2007 - 05:23 PM
Цитат
До колкото знам човека не се занимава само с тези породи,но майката и бащата са от Русия,незнам от кой развъдник обаче...а пък малките са родени тук в Б-я.

Публикувано: 28 August 2007 - 06:32 PM
Цитат
благодаря
ще се радвам пак да ни го покажеш
Публикувано: 29 August 2007 - 11:08 AM
Хан е невероятно красиво куче,влюбена съм в него,а съм и пристрастна все пак w)

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 29 August 2007 - 12:05 PM
Цитат
Хан е невероятно красиво куче,влюбена съм в него,а съм и пристрастна все пак w)
Ми как така не се знаят ето така,аз не ги знам... не собственика.Ако тръгна да помня имената на всяко едно куче....Както казах той не се занимава само с тази порода,не съм говорила лично с него защото кучето не е за мен.Иначе кучетата са негови и са внесени от Русия,а бебетата са родени тук в Б-я,а и не мисля че всичко е само думи,защото дори и да нямаха родословие изглеждат много по-добре от някой кучета тук,както споменах по напред в темата.

Публикувано: 29 August 2007 - 12:24 PM
Кученцата си личи,че са качествени,а цената е много изгодна,макар че парите са последното,което е фактор при вземането на нов бебок в семейството!Само да кажа,че е по-добре да има родословие-не е въпрос на изложбена кариера,моето куче нито веднъж не е водено за експертна оценка,просто си е документ за произход.

Публикувано: 29 August 2007 - 01:11 PM
Но наистина както казах аз не съм запозната с породата,камо ли да знам точно име на куче което не съм виждала лично.Знам това което казах а за родословието сте напълно права,то наистина е нужно при всяко едно куче,жалко че повечето мислят че е обикновен лист хартия.И не се пртеснявайте знам как стой вэпроса с любимата порода,ето примерно за чау-чау мого да ви кажа и имената на всички развъдници в Русия,както и повечето кучета r) за Б-я по същия начин,но за кавказка чесно да си кажа хич незнам, bl) казах това което знам и за това пускам снимките тук,за да видя вашето мнение точно защото не разбирам а пък и пак казвам кучето не е за мен,аз съм посредник cheers

Публикувано: 29 August 2007 - 01:14 PM

Публикувано: 29 August 2007 - 01:49 PM
Цитат
Ами да вече започва да ми става и на мен любима,а пък и аз имам къща така че ... b) иначе НОК ми беше детска мечта и да в момента имам две,чау-чау и нок...
Ма никога не е късно за трето.Искам да попитам има ли някой които си е купил куче от въпросния развъдник "Галдон" ако има ще се радвам да видя снимки r) а PAtanasova,каза че твойто куче има родословие,то от къде е?

Публикувано: 29 August 2007 - 03:24 PM
Мога да ти дам на лични, координати на още един собственик в Б-я на кавказче от този развъдник,който има опит при закупуването на куче от Русия.

Публикувано: 29 August 2007 - 03:53 PM
Куче от Русия изобщо не е трудно да се купи и всеки може да го направи без проблем.
Публикувано: 29 August 2007 - 04:00 PM

Публикувано: 29 August 2007 - 04:34 PM
Цитат
Ей защо от Русия,точно в момента има страхотни бебета американски корер от баща интершампион,много красиви са тук в Б-я,клубни кучета.Цената е 800лв r)