Dog.bg Форуми : Кавказка овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (156 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кавказка овчарка

#1101 Потребителят е офлайн   Chilly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 August 2007 - 03:39 PM

kunigan, ако тези кучета наистина се предлагат, взимайте. И двете са страхотни, доколкото може да се съди по снимка. Но твоята приятелка трябва да отбира поне малко от кучета за да си вземе такова. Иначе за вилата или къщата - и без да ги обучава специално, ще пазят като дзверове. Няма да може никой да припари.

#1102 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2007 - 04:07 PM

Да бебоците се предлагат за 600лв,а това е гордия им татко..като гледам лапките на малките,май ще задминат баща си l) и аз това и казвам да взима,че били само две...Тя преди да реши да си вземе такова куче,доста се поразрови и аз също и помогнах та избрахме тази порода иначе преди гледаше ротвайлер..в апрартамент обаче.Сега като купиха къщата,първото което направиха е спецялно ограждение с трева и камъни с пясък-дълго около 3метра и 1.5 широко с надвес и къщичка за да може да не го връзват със синджир.И сега идва ред на бебето,та се спряхме на тези кученца изглеждат ми много сладки,казаха че родителите са с руски кръвни линий.Аз не разбирам много,особено ако кучето е малко,трудно се разбира как ще изглежда примерно на 2 години и за това питам вас.
User's Signature

Качена снимка

#1103 Потребителят е офлайн   stanimirova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2007 - 04:55 PM

Малее останах без думи . Не съм спец но мога да кажа че тези кученца са страхотни (според мен) . И аз ще си взимам такова куче само че по-късно .

#1104 Потребителят е офлайн   stanimirova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2007 - 05:05 PM

А kunigan искам само да те питам нещо - тези прекрасни кученца от развъдник ли са (ако да от кой) ?

#1105 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2007 - 05:23 PM

Цитат

А kunigan искам само да те питам нещо - тези прекрасни кученца от развъдник ли са (ако да от кой) ?

До колкото знам човека не се занимава само с тези породи,но майката и бащата са от Русия,незнам от кой развъдник обаче...а пък малките са родени тук в Б-я.
User's Signature

Качена снимка

#1106 Потребителят е офлайн   stanimirova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2007 - 06:23 PM

kunigan ще те помоля ако може ми изпрати на ЛС данните (координатите) на собственика на кученцата .

#1107 Потребителят е офлайн   dimow Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2007 - 06:32 PM

Цитат

Хан е роден на 1-ви март 2005г. на снимките има дати, така че всеки може да пресметне на колко е бил тогава. ръст- 81 см. теглото варира между 53 и 64 килограма. очаквам след края на тази година/когато завърши развитието му/ да е около 65-70/. гледам го около пловдив в къща и го водя на много места с мен. чао.

благодаря
ще се радвам пак да ни го покажеш

#1108 Потребителят е офлайн   dimow Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2007 - 06:37 PM

е го на нашия батко на около 2 годинки

Качена снимка

#1109 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 11:08 AM

Наистина кутретата изглеждат много добре,а и таткото е е хубавец,но как така не се знаят нито имената на родителите,нито развъдника?Именно тази информация,както и представянето на родословието гарантират произход-всичко останало са само думи! d)
Хан е невероятно красиво куче,влюбена съм в него,а съм и пристрастна все пак w)
User's Signature

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!

#1110 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 12:05 PM

Цитат

Наистина кутретата изглеждат много добре,а и таткото е е хубавец,но как така не се знаят нито имената на родителите,нито развъдника?Именно тази информация,както и представянето на родословието гарантират произход-всичко останало са само думи! d)
Хан е невероятно красиво куче,влюбена съм в него,а съм и пристрастна все пак w)

Ми как така не се знаят ето така,аз не ги знам... не собственика.Ако тръгна да помня имената на всяко едно куче....Както казах той не се занимава само с тази порода,не съм говорила лично с него защото кучето не е за мен.Иначе кучетата са негови и са внесени от Русия,а бебетата са родени тук в Б-я,а и не мисля че всичко е само думи,защото дори и да нямаха родословие изглеждат много по-добре от някой кучета тук,както споменах по напред в темата.
User's Signature

Качена снимка

#1111 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 12:24 PM

d) Правилно! s) Извинявай-просто май ние,собствениците на кавказки овчарки,сме така влюбени в породата,че буквално знаем наизуст родословия,развъдници...манияци-ха-ха-ха!
Кученцата си личи,че са качествени,а цената е много изгодна,макар че парите са последното,което е фактор при вземането на нов бебок в семейството!Само да кажа,че е по-добре да има родословие-не е въпрос на изложбена кариера,моето куче нито веднъж не е водено за експертна оценка,просто си е документ за произход.
User's Signature

#1112 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 01:11 PM

Не исках да прозвучи грубо,моля да бъда извинена ....
Но наистина както казах аз не съм запозната с породата,камо ли да знам точно име на куче което не съм виждала лично.Знам това което казах а за родословието сте напълно права,то наистина е нужно при всяко едно куче,жалко че повечето мислят че е обикновен лист хартия.И не се пртеснявайте знам как стой вэпроса с любимата порода,ето примерно за чау-чау мого да ви кажа и имената на всички развъдници в Русия,както и повечето кучета r) за Б-я по същия начин,но за кавказка чесно да си кажа хич незнам, bl) казах това което знам и за това пускам снимките тук,за да видя вашето мнение точно защото не разбирам а пък и пак казвам кучето не е за мен,аз съм посредник cheers
User's Signature

Качена снимка

#1113 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 01:14 PM

А и за да не се покажа като чак толкова незнаеща,а пък може и да се изложа bl) l) мисля,че единствиния развъдник които знам за кавказци тук в Б-я,ако не бъркам името е Галдон или нещо такова...там има страхотни кучета виждала съм снимки и мъжкия които най-често ползват за разплод,поразително прилича на този които аз пуснах на снимка r)
User's Signature

Качена снимка

#1114 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 01:19 PM

Правялно,познахх bravoS развъдника наистина се казва "Галдон" и кучето за което говарех се казва Важнии,този мъжкия от които в момента има кучеца за продан. 1super Даже снимката от аватара ви, е от техния сайт.
User's Signature

Качена снимка

#1115 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 01:32 PM

wink Ето,че вече имаш и нова любима порода-освен чау-чау и нок,не греша,че си с двете,нали? 1super
User's Signature

#1116 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 01:49 PM

Цитат

wink Ето,че вече имаш и нова любима порода-освен чау-чау и нок,не греша,че си с двете,нали? 1super

Ами да вече започва да ми става и на мен любима,а пък и аз имам къща така че ... b) иначе НОК ми беше детска мечта и да в момента имам две,чау-чау и нок...
Ма никога не е късно за трето.Искам да попитам има ли някой които си е купил куче от въпросния развъдник "Галдон" ако има ще се радвам да видя снимки r) а PAtanasova,каза че твойто куче има родословие,то от къде е?
User's Signature

Качена снимка

#1117 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 03:24 PM

От Русия-"Залатое кольцо",родена е през 2002 година,записана е в племенната книга,а аз я купих от страничен човек,който не е свързан с развъдника,когато беше на 4 месеца-голяма грешка,защото според мен още като кутре е била измъчвана по някакъв начин,не искам да обвинявам напразно,но си беше травмирана-заради дългия път ли,заради клетката,от която не е била изваждана,незнам-но ми беше много трудно да я закрепя и физически.До 2 год.възраст боледуваше почти постоянно-разстройство,повръщане,бронхити,а като капак на всичко-пареза на хранопровода-едвам я спасихме в института в Ст.Загора s) Яд ме е,че за някои хора кучето е вещ-някаква скъпа придобивка,с която да се демонстрира благосъстояние,а след месец-два им омръзва и хоп-нова любима играчка!
Мога да ти дам на лични, координати на още един собственик в Б-я на кавказче от този развъдник,който има опит при закупуването на куче от Русия.
User's Signature

#1118 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 29 August 2007 - 03:53 PM

Много сладки бебоци w) . Лично на мен ми харесва повече тъмният дзвер 1super .
Куче от Русия изобщо не е трудно да се купи и всеки може да го направи без проблем.

#1119 Потребителят е офлайн   PAtanasova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 04:00 PM

Сподели опит,моля те!Аз не съм наясно-сякаш по-лесно бих се оправила с някой европейски р-к,отколкото с руски- даже кореспонденцията ми е проблемна-пиша на англииски,никак не разбирам руски s)Мечтата ми е американски кокер от качествен р-к в Русия! dribble
User's Signature

#1120 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2007 - 04:34 PM

Цитат

Сподели опит,моля те!Аз не съм наясно-сякаш по-лесно бих се оправила с някой европейски р-к,отколкото с руски- даже кореспонденцията ми е проблемна-пиша на англииски,никак не разбирам руски s)Мечтата ми е американски кокер от качествен р-к в Русия! dribble

Ей защо от Русия,точно в момента има страхотни бебета американски корер от баща интершампион,много красиви са тук в Б-я,клубни кучета.Цената е 800лв r)
User's Signature

Качена снимка

• (156 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена