Петя Кръстева, в 25 April 2011 - 07:33 PM, написа:
Престани да намесваш другите потребители или пък особенно модераторите.Слава богу,че в случая не е дадена на селянина власт,за да ти гледам сеира....сиреч казано-добре,че не са ти дали мод. права!Сигурно още повече щеше да оредее форума.И кой потребител тук,е допринесъл много за породата?Би ли ми споделила?Можеби ти?Дето обикаляш от форум на форум и ръсиш с две шепи простотия и нежелани постове?А за маламутите по 50лв -да,ако искам ще го направя и няма начин да промениш каквото и да било!Живей с идеята,че света не е само дог.бг и маламутите в България не са само тези,чиито потребители са се регистрирали тук! ГНУС ме беше мен,когато се регистрирах тук с желанието да се представя на уж хората с еднакви интереси,а ти ме третира като някой търгашин само защото съм решил да си заплодя животно http://forum.dog.bg/...2/page__st__20. Това е линк да те подсетя за топлото ти посрещане...а и модератора да види за какво говоря.Сега ще си жънеш пумията безотказно макар,че много се съмнявам да вдяваш и процент от това,което говоря!Единственото за което съжалявам е,че тогава безпричинно нападнах Finwe-то.Жената определено знае за какво иде реч!
Ти се оказа свръх компетентна за порода,която в най добрият случай си видяла 2 пъти на живо.Докато притежанието на такова куче е мираж за теб и докато не натрупаш личен опит при отглеждането му няма да си раздаваш коментарите на ляво на дясно,нито да се опитваш да ограничаваш стопаните им дали да ги развъждат или не!Айде със здраве....
П.П. към модератора.... абе човек,ако прецениш,че тази *** е права,вземи и направи кефа!Стига само те е приканвала да ми дадеш отпусното.Ама наистина вземи някакво очастие или поне ограничи ненужните коментари на хора,които нито гледат маламути,нито са запознати,защото мазалото е голямо,компетенции много,а потребители активни в нашият подфорум клонят към 0.
Поздрави и хубав ден на всички
Мод: Отново получавате официално предупреждение! Следващо предупреждение няма да има, а директен изгонване от форума!