Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#1021 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 December 2008 - 06:10 PM

е какво учудващо има? то всички си знаят...са дай да я трепеме че е казала нещо такова ;D
ама само не мога да разбера защо пускате едни и същи снимки по няколко пъти :huh: алиса, тази снимка на ричи всички са я виждали по няколко пъти ;Dнищо лично, ама.... :-

#1022 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 06:15 PM

Цитат

защото това също е важен фактор дали кучето е добро или не някой от чата не повярваха че е с доста добър баща и майка и в интерес на истина го направих защото си е истина.не че парите определят едно куче но са също фактор.

ааа това хич не е фактор :- да, истинските кучета са по-скъпи, ако може така да се каже, нооо може и  да те изъжат и пак да ти вземат мнооогоо пари ;) :blink: а ако не разбираш си ги даваш и им вярваш ;D и викаш ааа то е скъпо и истинско, ма няма родословие ;D...не говоря за теб а по принцип

#1023 Потребителят е офлайн   Lynx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 December 2008 - 07:50 PM

Цитат

Само искам да попитам - Инка от Германия ли е или от друга страна? :blink:

Инес е от Германия от този развъдник.
User's Signature

Качена снимка
Success is never final.Failure is never fatal.It is courage that counts!
Ето защо кучетата са по-добри от хората.

#1024 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 03 December 2008 - 08:41 PM

Цитат

здравейте имам само едно въпросче а и ще добавя поредната снимка на моята принцеса Рая.ако има някой който да знае повечко за киноложките изложби бих искала дфа знам дали е задължително когато се представя ротвайлер той да е с опашка.на скори ни казаха че не трябва да й се реже опашката а ние искаме да и искараме родословие тъй като майка й и баща й си имат.а те са доста добри.баща й е пет пъти републикански и три пъти на балканите.майка й е разкошна но и тя е с отрязана опашка и сме доста объркано дали можем да я махнем или задължително трябва да я оставим.а много ни се иска да си има родословие но пък не ни харесват възрастни ровайлери с опашки.

А защо не попитахте човека от който сте си взели Рая как се вади родословие и дилемата, която ви мъчи за опашката?
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1025 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 03 December 2008 - 08:48 PM

Цитат

...Вчера ми подариха мъжки рот-много красиво куче със нещастна съдба.Бил е изгубен или изхвърлен в гората,почти умрял от глад и изтощение.Добри хора са го намерили и са му дали втори шанс за живот,но нямат възможнос да го гледат за това ми го подариха.Тези дни ще го снимам и ще ви го покажа.Да кажете и вашето мнение.Много по красив е от Троя.Има много хубава и правилна глава/поне според мен-нали се сещате колко разбирам/Струва ми се обаче,че е малко висок за стандарта.Събота и неделя ще имам повече време и ще премеря височината му.Това е за сега.

Поздравления за добрината ти!
Дано всичко ви е гладко и момчето бързо се адаптира в новата къща и да свикне бързо с вас - дву- и четири ноги! :palec:
Аз лично бих се радвала да ни показваш снимки и няколко думи, какви ги вършите. ;) ;D
User's Signature

#1026 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2008 - 09:01 PM

Борката се чувства добре.Върти си опашлето или поне това което е останало от него.Струва ми се много бързо привикна с обстановката.За това предполагам най-голям принос има Троя.Хапва си,радва се най-много на баща ми/защото той ги храни/ ;DТичат цял ден като луди.Малко се притеснявах как ще ни приеме-все пак е голямо куче,но той е ПИЧ както пишеше ГРАХЧЕ.Ако види нов човек изръмжава колкото да предупреди и след това започва да се глези.В събота ще го снимам на светло и ще ви го покажа.Това е за сега.

#1027 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 03 December 2008 - 09:04 PM

Голяма комбина ще станат с Троя, май ... ;)
Поздрави!
User's Signature

#1028 Потребителят е офлайн   Azazel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 09:08 AM

Цитат

защото това също е важен фактор дали кучето е добро или не някой от чата не повярваха че е с доста добър баща и майка и в интерес на истина го направих защото си е истина.не че парите определят едно куче но са също фактор.

Парите изобщо не са фактор,един познат даде луди пари за булмастиф и в крайна сметка се оказа,че кучето май е омесено с боксер,на всичкото отгоре кучето си вървеше с родословие-най-вероятно фалшиво...

#1029 Потребителят е офлайн   nezi_7966 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 09:50 AM

Цитат

здравейте имам само едно въпросче а и ще добавя поредната снимка на моята принцеса Рая.ако има някой който да знае повечко за киноложките изложби бих искала дфа знам дали е задължително когато се представя ротвайлер той да е с опашка.на скори ни казаха че не трябва да й се реже опашката а ние искаме да и искараме родословие тъй като майка й и баща й си имат.а те са доста добри.баща й е пет пъти републикански и три пъти на балканите.майка й е разкошна но и тя е с отрязана опашка и сме доста объркано дали можем да я махнем или задължително трябва да я оставим.а много ни се иска да си има родословие но пък не ни харесват възрастни ровайлери с опашки.

Да ви е живо и здраво кученцето!
Относно родословието, ако споделите от къде сте го взели  и кои са родителите мисля, че участниците тук ще  съдействат за да установите дали е истина.
:blink:
User's Signature

Rottweilers love to be your No 1 :)

Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!

#1030 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 10:20 AM

Цитат

... дали е задължително когато се представя ротвайлер той да е с опашка ... а ние искаме да и искараме родословие тъй като майка й и баща й си имат... а много ни се иска да си има родословие но пък не ни харесват възрастни ровайлери с опашки.

Да, задължително е да е с опашка. Забраната за купиране е от 2000-та година.
Можете да отрежете опашката, но с това отрязвате и шасовете на кучето. Ваша воля в крайна сметка.
Изважднето на родословие не е ваша работа, а на развъдчика. Полага ви се по право, НЕ се заплаща допълнително от вас.

#1031 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 02:00 PM

Цитат

Цитат

Само искам да попитам - Инка от Германия ли е или от друга страна? :blink:

Инес е от Германия от този развъдник.

Благодаря за отговора!И аз си мислех,че е германка,но за да бъда сигурна реших да попитам. :blink:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#1032 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 02:18 PM

страшно много благодаря за отговорите а относно  родословието истинско е проверих го още преди да я взема.в интерес на истината ми дадоха листи с родословието на майката и бащата не знаех че ми се полагат и за малката.говорих със собственика на майката и той ми обясни че родословие се на малкото кученце се прави когато мине киноложка изложба и също така там се вписва и се издава сертификат че е й е разрешено да се разпложда.а родословието й ще ми трябва когато й се родят малки и ако мисля да ги продавам.нейното заедно с това на бъдещия й мъж ;D копирани страници разбира се се дават на новите стопани на кутретата.аз такова нещо имам за рая.но ми се искаше да бъде издадено лично нейно родословие.тоест нейното име и това от какво семейство произлиза.малко май ви обърках ;)
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1033 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 02:21 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Аз 20 години гледах елитни немски овчарки без комерсиална цел...

ето едно мое неелитно куче, чакано повече от две години...известно като Инка - Мандаринка или Боровинка ... или каквото си се сетите ;D ;D ;D

Качена снимка

не знам колко е неелитна но кучето е страхотно не мисля че е от онези които не знаят майка си и баща си.да ти е жива и здрава и дано те слушка много като порасне
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1034 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 02:25 PM

Цитат

Цитат

А защо не попитахте човека от който сте си взели Рая как се вади родословие и дилемата, която ви мъчи за опашката?

ами за съжаление ми се искаше да не е прав за опашката но май се оказа много навътре с изискванията за ротовете
User's Signature

#1035 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 02:30 PM

Цитат

не знам колко е неелитна но кучето е страхотно не мисля че е от онези които не знаят майка си и баща си.да ти е жива и здрава и дано те слушка много като порасне...

еее много комплименти, много чудо ... айде измислете си сега всички форумци един петък до края на годината да ви заведа на една една специална кучкарска кръчма да ви черпя по бира за здраве на животните...за публиката под 18 години ще има лимонада естествено! :drugarche: :drugarche: :drugarche:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1036 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 02:32 PM

Цитат

Цитат

не знам колко е неелитна но кучето е страхотно не мисля че е от онези които не знаят майка си и баща си.да ти е жива и здрава и дано те слушка много като порасне...

еее много комплименти, много чудо ... айде измислете си сега всички форумци един петък до края на годината да ви заведа на една една специална кучкарска кръчма да ви черпя по бира за здраве на животните...за публиката под 18 години ще има лимонада естествено! :drugarche: :drugarche: :drugarche:

хехеххе черпня не искам ще се радвам само и ако моето кутре стане толкова хубаво като Инка като порасне.не че съмнявам но съм влюбена в тази прелест
User's Signature

#1037 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 02:35 PM

това е сравнително стара снимка и не  еизлязла много добре моята принцеса но пък за сметка на това е смечна защото преди няколко секунди преди да й направя снимката и се скарах и както се вижда тями е сърдита и не пожела да позира
User's Signature

#1038 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 02:36 PM

Дали някои хора лъжат много убедително,или други са твърде наивни-отново въпрос за кокошката и яйцето...я за последно кажете кои са родителите на вашето куче и от къде сте я взели,че ми стана интересно...
User's Signature

Качена снимка

#1039 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 04 December 2008 - 02:37 PM

Цитат

страшно много благодаря за отговорите а относно  родословието истинско е проверих го още преди да я взема.в интерес на истината ми дадоха листи с родословието на майката и бащата не знаех че ми се полагат и за малката.говорих със собственика на майката и той ми обясни че родословие се на малкото кученце се прави когато мине киноложка изложба и също така там се вписва и се издава сертификат че е й е разрешено да се разпложда.а родословието й ще ми трябва когато й се родят малки и ако мисля да ги продавам.нейното заедно с това на бъдещия й мъж ;D копирани страници разбира се се дават на новите стопани на кутретата.аз такова нещо имам за рая.но ми се искаше да бъде издадено лично нейно родословие.тоест нейното име и това от какво семейство произлиза.малко май ви обърках ;)

Мен лично не ме обърка. ;)
Очаквах да са ви дали подобни обяснения за родословието.
Кученце върви с документ-личен за палето (родословие), ако родителите му са изпълнили всички условия на клуба, за да се "легализират" кученцата от тази връзка. Родословието се вади от собственика на майката, чрез клуба.
Няма такива неща, че на изложба ще се извади родословие на куче, което няма такова.
Човекът, от който сте си взели кучето, ви е качил на шейната и ви е пуснал да се попързаляте. ;)
Това, че имате копия от родословията на родителите, не е документ, който да удостоверява, че вашето куче е от тях. Нито, че с тези копия, ще си извадите родословие.

П.п. Писали сме заедно с Бени.
User's Signature

#1040 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2008 - 02:37 PM

Цитат

хехеххе черпня не искам ...

ми добре де, ти ще си платиш масрафа щом си толкова независим/а ... акцентът е върху КРЪЧМА и ЗАЕДНО и форум "РОТВАЙЛЕР" .... поканата остава за всички които искат да се запознаем и наживо ... последно повикване

и щото много подпитвате как изглежда един бъдещ шампион - ето една снимка на Малин от Тишевица на 2 месеца ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Последна »