РОТ говорилня
Публикувано: 03 December 2008 - 06:10 PM
ама само не мога да разбера защо пускате едни и същи снимки по няколко пъти :huh: алиса, тази снимка на ричи всички са я виждали по няколко пъти ;Dнищо лично, ама.... :-
Публикувано: 03 December 2008 - 06:15 PM
Цитат
ааа това хич не е фактор :- да, истинските кучета са по-скъпи, ако може така да се каже, нооо може и да те изъжат и пак да ти вземат мнооогоо пари ;) :blink: а ако не разбираш си ги даваш и им вярваш ;D и викаш ааа то е скъпо и истинско, ма няма родословие ;D...не говоря за теб а по принцип
Публикувано: 03 December 2008 - 08:41 PM
Цитат
А защо не попитахте човека от който сте си взели Рая как се вади родословие и дилемата, която ви мъчи за опашката?

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 03 December 2008 - 08:48 PM
Цитат
Поздравления за добрината ти!
Дано всичко ви е гладко и момчето бързо се адаптира в новата къща и да свикне бързо с вас - дву- и четири ноги! :palec:
Аз лично бих се радвала да ни показваш снимки и няколко думи, какви ги вършите. ;) ;D

Публикувано: 03 December 2008 - 09:01 PM
Публикувано: 04 December 2008 - 09:08 AM
Цитат
защото това също е важен фактор дали кучето е добро или не някой от чата не повярваха че е с доста добър баща и майка и в интерес на истина го направих защото си е истина.не че парите определят едно куче но са също фактор.
Парите изобщо не са фактор,един познат даде луди пари за булмастиф и в крайна сметка се оказа,че кучето май е омесено с боксер,на всичкото отгоре кучето си вървеше с родословие-най-вероятно фалшиво...
Публикувано: 04 December 2008 - 09:50 AM
Цитат
Да ви е живо и здраво кученцето!
Относно родословието, ако споделите от къде сте го взели и кои са родителите мисля, че участниците тук ще съдействат за да установите дали е истина.
:blink:

Rottweilers love to be your No 1 :)
Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!
Публикувано: 04 December 2008 - 10:20 AM
Цитат
Да, задължително е да е с опашка. Забраната за купиране е от 2000-та година.
Можете да отрежете опашката, но с това отрязвате и шасовете на кучето. Ваша воля в крайна сметка.
Изважднето на родословие не е ваша работа, а на развъдчика. Полага ви се по право, НЕ се заплаща допълнително от вас.
Публикувано: 04 December 2008 - 02:00 PM
Цитат
Цитат
Инес е от Германия от този развъдник.
Благодаря за отговора!И аз си мислех,че е германка,но за да бъда сигурна реших да попитам. :blink:

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 04 December 2008 - 02:18 PM

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 04 December 2008 - 02:21 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ето едно мое неелитно куче, чакано повече от две години...известно като Инка - Мандаринка или Боровинка ... или каквото си се сетите ;D ;D ;D

не знам колко е неелитна но кучето е страхотно не мисля че е от онези които не знаят майка си и баща си.да ти е жива и здрава и дано те слушка много като порасне

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 04 December 2008 - 02:25 PM
Цитат
Цитат
А защо не попитахте човека от който сте си взели Рая как се вади родословие и дилемата, която ви мъчи за опашката?
ами за съжаление ми се искаше да не е прав за опашката но май се оказа много навътре с изискванията за ротовете

Публикувано: 04 December 2008 - 02:30 PM
Цитат
еее много комплименти, много чудо ... айде измислете си сега всички форумци един петък до края на годината да ви заведа на една една специална кучкарска кръчма да ви черпя по бира за здраве на животните...за публиката под 18 години ще има лимонада естествено! :drugarche: :drugarche: :drugarche:
Публикувано: 04 December 2008 - 02:32 PM
Цитат
Цитат
еее много комплименти, много чудо ... айде измислете си сега всички форумци един петък до края на годината да ви заведа на една една специална кучкарска кръчма да ви черпя по бира за здраве на животните...за публиката под 18 години ще има лимонада естествено! :drugarche: :drugarche: :drugarche:
хехеххе черпня не искам ще се радвам само и ако моето кутре стане толкова хубаво като Инка като порасне.не че съмнявам но съм влюбена в тази прелест

Публикувано: 04 December 2008 - 02:35 PM

Публикувано: 04 December 2008 - 02:37 PM
Цитат
Мен лично не ме обърка. ;)
Очаквах да са ви дали подобни обяснения за родословието.
Кученце върви с документ-личен за палето (родословие), ако родителите му са изпълнили всички условия на клуба, за да се "легализират" кученцата от тази връзка. Родословието се вади от собственика на майката, чрез клуба.
Няма такива неща, че на изложба ще се извади родословие на куче, което няма такова.
Човекът, от който сте си взели кучето, ви е качил на шейната и ви е пуснал да се попързаляте. ;)
Това, че имате копия от родословията на родителите, не е документ, който да удостоверява, че вашето куче е от тях. Нито, че с тези копия, ще си извадите родословие.
П.п. Писали сме заедно с Бени.

Публикувано: 04 December 2008 - 02:37 PM
Цитат
ми добре де, ти ще си платиш масрафа щом си толкова независим/а ... акцентът е върху КРЪЧМА и ЗАЕДНО и форум "РОТВАЙЛЕР" .... поканата остава за всички които искат да се запознаем и наживо ... последно повикване
и щото много подпитвате как изглежда един бъдещ шампион - ето една снимка на Малин от Тишевица на 2 месеца ...