РОТ говорилня
Публикувано: 04 April 2008 - 08:50 AM
Казах, че е френска но марката не си спомням, беше в бяло пакетче със сини букви, а самата каишка- черно-бяла... Съжалявам, но не съм си поставял за цел да помня нещо, което повече няма да взема, защото не забелязах някакъв ефект! А и мисля, че има известна закономерност цена-качество - най-лесния пример е храната която купуваме на нашите любимци ;)
Публикувано: 08 April 2008 - 07:14 PM
[glow=red,2,300]dmm,
може ли да се направи нещо,че снимките от форума да не могат да се смъкват/или поне да не могат от нерегистрирани/?днес както сестра ми си рови из impulse.bg и попадам на снимка на Дара :viking: :viking: :viking:казах на потребителя да я махне,ама той... :Абе, ти чуваш ли ме?!:[/glow]
може ли да се направи нещо,че снимките от форума да не могат да се смъкват/или поне да не могат от нерегистрирани/?днес както сестра ми си рови из impulse.bg и попадам на снимка на Дара :viking: :viking: :viking:казах на потребителя да я махне,ама той... :Абе, ти чуваш ли ме?!:[/glow]

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 08 April 2008 - 07:30 PM
Цитат
[glow=red,2,300]dmm,
Мислиш ли, че това, което си написала се чете? :-
Публикувано: 08 April 2008 - 08:22 PM
Цитат
Цитат
[glow=red,2,300]dmm,
Мислиш ли, че това, което си написала се чете? :-
не мога да те разбера.не се чете заради червеното или не се разбира смисъла?
dmm,
ок,просто исках да питам понеже има и такива сайтове където неможеш да смъкваш снимки.
п.п. писах на админите от "импулс" и снимката я няма :yahoo: :yahoo:

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 08 April 2008 - 08:55 PM
не мога да те разбера.не се чете заради червеното или не се разбира смисъла?
[/quote]
На мен ми излиза само два червени реда и трябва да го маркирам, за да го прочета. :blink:
;D Фактите са си факти! :P
[/quote]
На мен ми излиза само два червени реда и трябва да го маркирам, за да го прочета. :blink:
Цитат
shadow , много ти е яко логото в подписа!!! ;D :palec:
;D Фактите са си факти! :P
Публикувано: 12 April 2008 - 09:43 AM
аз съм виждала при нашия лекар такива-пак кокалче,но ми се струва по-малко и естествено няма надпис.

Публикувано: 12 April 2008 - 11:21 AM
Цитат
Някой може ли да ми каже каде да направя на арес медалйонче ма да не са пласмасови че вече счупи 2 и нз кво друго да му направя. На Лиза на снимката виждам че има и май е метално каде и го направихте
На Лиза медалиончето е купувано от Германия и е гравирано от търговеца, от когото е купено.
Публикувано: 14 April 2008 - 01:26 PM