РОТ говорилня
Публикувано: 16 October 2008 - 11:30 PM
Взимай ротвайлера няма да сгрешиш иначе трябва да ви кажа че и един японски хин може да е еб*ти пазача като се запознах с приятелката ми като влязох в тях тоя дребния щеше да ме изяде като телбод е :ribok:
Публикувано: 17 October 2008 - 07:30 AM
Цитат
повярвай ми, това е последният критерий за "добър характер" при ротвайлера.
Публикувано: 17 October 2008 - 10:32 AM
Цитат
Цитат
повярвай ми, това е последният критерий за "добър характер" при ротвайлера.
това ще рече че ще стане много злобно или.......? чувал съм че ако започне така да прави трябва да се отучава защото става тиранин като порасне как да го отуча подяволите то е бебе
Публикувано: 17 October 2008 - 10:38 AM
Цитат
вярно си чул. отиди във форума за дресура и поведение на кучето. виж и вникни внимателно в темите за доминантното поведение и начините за справяне с него. написаното е вярно и ще ти бъде от изключителна полза.
Публикувано: 18 October 2008 - 04:12 PM
Интересува ме, има ли някой с по-малко куче 4-10 месеца в района на Борисовата в София? Чаро е на 5 месеца и мноооооого му се играе, а в парка кучетата са или мънички породи или големи зверове вече :) Ние сме в Лозенец и понякога ходим и в парка зад Хилтън или сме в Борисовата. Ще се радвам да намерин приятели в околността? :)
Публикувано: 24 October 2008 - 09:35 PM
Цитат
;D Е чак да го оставя Тори е до мен в повечето време ! Тя ще ме защитава ! :P ;D

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 27 October 2008 - 12:23 PM
Ако си търсиш защита от кражби - има СОТ, аларми и всякакви чудесии от 21век. ;)
Ако си търсиш куче за другар, уцелил/а си мястото. :blink:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 27 October 2008 - 02:36 PM
Цитат
Ако си търсиш защита от кражби - има СОТ, аларми и всякакви чудесии от 21век. ;)
Ако си търсиш куче за другар, уцелил/а си мястото. :blink:
А докато дойде СОТ-а ;D?Има си полза от куче-пазач,каквото и да говорим...
Публикувано: 27 October 2008 - 10:58 PM
Цитат
Търся НОК за охрана на дома ми, недържа за години или пол.
Моля, ако някой неможе да се грижи за кучето си или просто иска да се оттърве от него да ми пише. Само моля да е в района на гр. Добрич.
Аз имам мое женско, на 1г. и 6м, но лае само на котки и кучета ;D и е много добра. Когато я взех си имах Булонка и незнам може от нея да се е научила да не лае на хора( ако може да ми да дадете съвет как да я науча).
Благодаря ВИ предварително.
Човекът не знае какво иска. После ще го дават по телевизията.
Публикувано: 29 October 2008 - 06:41 PM
http://images.google...l%3Dbg%26sa%3DX
Видях на страницата на Tishevitsa eдна снимка на Инес и съответно въпроса ми е към КОКО_ко този тип нагръдник за какво е?
Публикувано: 31 October 2008 - 01:16 AM
Тегленето на тежести е и за спорт и за изразходване на енергия, но и за отваряне на гръдния кош.
По моя логика предполагам, че хамута трябва да е съобразен с породата и съответно - тежестта за теглене. Хамута за един ротвайлер би трябвало да е малко по-различен от този, за едно хъски, защото има разлика в категориите им. ;)
Тези, които си показала, по ми приличат на ... да го кажа така - по-удобни за << до 30 кг.
Не че и те не стават. :blink:
Но за нашите Ротове такъв хамут, според мен, е един добър пример.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро