Цитат
Цитат
там е работата че моята е супер елитно животинче...а и да не беше толкова елитна пак щях да си я обичам
Мод: Нека спрем до тук. dark_moon се извини за по-горните си постинги.
Уважаеми МОД!
Никой за нищо не се е извинявал. Ако визираш това -
Цитат
съжалявам за хапливата реплика която написах но тя не бе породена то похвали и поздрави за кученцето ми.съжалявам още веднъж но бях предизвикана.
, то за мен такова псевдоизвинение нищо не означава. Или ако означава нещо, то това е , че се опитваш да запазиш просто популярността на форума ни за сметка на хора, които влизат тук за за да пишат глупости и после да се сърдят когато някой им го покаже ....
Аз поне не нито искам нито чакам някой да се извинява. Ако случайно не виждаш - тук във форума се пишат
ИСТИНСКИ ИЗМИШЛЬОТИНИ по тема която мен лично много ме засяга (мисля, теб като МОДЕРАТОР на този форум би трябвало да те засяга в още по-голяма степен), поради спецификата на нещата за които се боря от много години...ако някой няма сили да се пребори с факта, че е излъган от търговци не е нужно да влиза тук и да пише глупости , а после да се сърди когато му се каже, че го е направил. обидени е имало и винаги ще има. не виждам обаче причина да се толерира зараждането на поредната легенда за германци в породата ни ... аз съм първият който бих се двигнал на майната си, най-малкото за да видя с очите си това чудо и да стисна ръката на човека който би направил такова нещо.
Никого НЕ СЪМ ОБИДИЛ, че да се спирам...казах само истината, а ако от нея някого го е заболяло, това следва да си е само негов проблем...
Мисля че сериозно бъркаш адресата на обръщението си. сега виждам че въпросната обидена дама казва някакво отвлечено "съжалявам" ... е за мен това нищо не означава...никъде не видях да пише: "да измислям си за да ви дразня" ... ако на теб като на модератор ти е все тая, то на мен не ми е безразлично какво става с породата ни. аз лично ИСТИНСКИ съжалявам, че няма навити хора които да си направят труда да внесат от Германия нова кръв, защото само така нещата ще вървят напред...което още повече ме кара да НЕ ТОЛЕРИРАМ раждането и разпространението на градски легенди и спекулации с породата ни. Смятам, че това би следвало да е едно от първите ти задължения като модератор на нашия форум...
за последно за всички с кучета без родословия, с кучета "германци", "руснаци" или каквито си се сещате - аз съм последният човек, който би имал нещо против вас или кучетата ви. аз съм последният, който ще ви каже: "не си обичайте кучето ако не е породисто". това, че ви се ще понякога да сте прочели подобна глупост в изказванията ми, не означава, че СТЕ го прочели...никога не съм го казвал, никога и няма да го кажа.
Малко хора знаят какво и колко съм направил за
НЕРАСОВИТЕ кучета в България. нямам и намерение да ви го разяснявам, защото и това няма да разберете...имам обаче много против това да коментирате въпроси свързани с
ПОРОДАТА , отглеждайки куче, което по една или друга причина наричате ротвайлер. Колкото и да не ви се ще, колкото и да не го разбирате - ротвайлерът (както и всяка една друга порода) е такъв само и единствено докато има хора които се грижат за тази порода, извън рамките на форуми и квартално развъждане... нещо което вие по презумпция отричате, поради причината, че отказвате да се замислите, а камо ли и да разберете дори смисъла на това що е то
ПОРОДА. Отговорът е много прост:
породата е МНОГО ТРУД, ВРЕМЕ и СТРАСТ ... нещо, което вие никога няма да разберете, отглеждайки диванния си любимец и наричайки го с името на породата.
Обичайте го, грижете се и спортувайте с него, но не философствайте по темата ПОРОДА, без да очаквате да чуете от мен и други хора като мен, неща които ще бъдат корекция на откровените глупости, лансирани тук от хора, нямащи и капчица идея, какво е расовото куче...което ОТНОВО няма нищо общо с любовта...била тя към кучета с документи или към такива без...
...ние сме бели, милосърдни и търпеливи както ми напомнят постоянно мъдрите гласове...дори и да не ме разберете аз ви обичам. Също поднасям извиненията си на всички, които ОТНОВО няма да ме разберат и биха запретнали ръкави, да ми обяснят колко надут и високомерен задник съм и като какъв се имам, че си позволявам да дрънкам тук тези страшни и ужасон неща ... който трябва да ме разбере ме е разбрал ... ето това ми дава сила да продължа напред и знам, че съм на верния път ...