ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 07 July 2008 - 08:46 AM
Зна4и имала съм персийка предполагам знаете колко са скъпи грижите за тях....Не се реше 2 пъти на ден а поне 3....Ще му купувам лиготийки както на вси4ки животни,които съм имала ....На персиийката която имах давах то4но по 30лв за шампоани,30лв балсами и витамини.....Така и ще взимам на това животин4е...Аз имам такъв мерак 4е ще му 4истя ушите,о4ите и ще го глезя...Не искам да ми го дадат с продуктите и гребените и др работи аз ще му купя сама...Просто да ви обясня защо искам да е на такава цена...
Зна4и аз съм подготвила към 850лв като за на4ало на йоркито...Оба4е не искам да го взимам за толкова защото няма да ми останат пари за него през 1 седмица....Ако проблема е за грижите решен е ще има кой да си играе целодневно с него и кой да го разхожда когато то поиска....Ще е отгледано и желано от цялото семейство....
АЗ НЕ СЪМ ОТ ОНЕЗИ ХОРА,КОИТО ИСКАТ ЙОРКИ НА НИСКА ЦЕНА И ПОСЛЕ ГО ПРОДАВАТ ЗА 1000 ЛВ.АЗ ГО ИСКАМ ЗА ДА ГО ЛИГАВА И ДА ГО ОБИ4АМ...
Зна4и аз съм подготвила към 850лв като за на4ало на йоркито...Оба4е не искам да го взимам за толкова защото няма да ми останат пари за него през 1 седмица....Ако проблема е за грижите решен е ще има кой да си играе целодневно с него и кой да го разхожда когато то поиска....Ще е отгледано и желано от цялото семейство....
АЗ НЕ СЪМ ОТ ОНЕЗИ ХОРА,КОИТО ИСКАТ ЙОРКИ НА НИСКА ЦЕНА И ПОСЛЕ ГО ПРОДАВАТ ЗА 1000 ЛВ.АЗ ГО ИСКАМ ЗА ДА ГО ЛИГАВА И ДА ГО ОБИ4АМ...
Публикувано: 07 July 2008 - 12:56 PM
Като си ги събрала тези 850 лева събери още толкова и ще си имаш прекрасно куче и достатъчно пари за да го лигавиш ;) Това, че ще си обичаш и лигавиш кученцето не ти го оспорвам, но още в началото ти описах колко струват грижите за едно такова кученце... Сега си представи картинка: имаш развъдник, раждат ти се 4-5 бебета. За тези бебета купуваш легла, храна, играчки, продукти за козината (макар че те ще потрябват по- късно), продукти за майката (все пак тя ги кърми) + ваксинациите и редовната лекарска грижа за тях и т.н и т.н....Това практически означава, че ти като притежател на тоя ръзвъдник хвърляш ей така 2-3 хиляди лева само докато поддържаш живота на бебетата и майката. След това пристигат 4 деца и почват да те молят да им дадеш йорки за по 150 лева и ти им го даваш (да кажем си добра душа, каквото ти търсиш тук явно). Значи си дал да кажем 2 хиляди лева за тези бебета, ама ги продаваш за 600 общо. Ако пренабрегнем всичките безсънни нощи, през които ставаш да храниш бебетата като техен собственик, грижещ се за тях и майка им, и всичката ти любов към тях, пренабрегваме и загубата на сума пари и какво остава? Ми...Нищо :blink: И честно ли? Нямам излишно йорки да ти дам, ама и да имам пак няма да го направя.Не разсъждаваш правилно.. Постъпката ти е равносилна на това да влезеш в магазина, да седнеш на земята и да ревнеш, че искаш шоколадови бонбони от 32 лева кутията ама имаш само 10 лева в джоба си . Така го виждам аз.
Публикувано: 08 July 2008 - 10:57 AM
Ето тук - http://dog.bg/forum/...,9691.1755.html по средата за пореден път сме казвали защо да не се проси кученце - каквото и да е.
Девойката magiz също си взе поука, вярвам.
Девойката magiz също си взе поука, вярвам.
Публикувано: 10 July 2008 - 09:20 AM
Аз съм за развъдниците. Като вземеш куче от развъдник,то ще бъде от контролирана връзка, ще получиш компетентни съвети във връзка с развитието и отглеждането. А грижите и подръжката мисля, че са едни и същи, ако искаш да имаш красиво и здраво кученце.
Публикувано: 10 July 2008 - 06:20 PM
Цитат
а твоето бижу от каде е ако мога да попитам
Моята Джули е купена от частно лице, има родословие, но няма необходимият документ и не може да ходи по изложби, но в началото като си я взех не съм й мислила да я водя. Когата разбрах че родителите й са с родословие се поинтересувах, но разбрах че трябва да имаш доста свободно време, за да обучаваш кучето и себе си и чак тогава да ходиш по изложби.
Публикувано: 15 July 2008 - 07:04 AM
Е ето ме и мен вече с приятелче :yahoo: Вчера я взехме - малка госпожица на близо два месеца (19 май е родена) :wub: Хапва здраво и търчи из апартамента като дяволче. Засега хапваме пастетчета, защото нямаме всички зъбки. Малко я е страх от тоалетната :- незнам защо така. Но...ще се справим! :wub:
Поздрави!
Нели
П.П. Снимките са малко лоши, но засега разполагам само с тях
Поздрави!
Нели
П.П. Снимките са малко лоши, но засега разполагам само с тях
Публикувано: 15 July 2008 - 10:23 AM
Изключително глупав въпрос. Във форума има стандарт на породата.
Защо всички нови във форума първо почват да пишат и да питат вместо да попрочетат малко?!!! За всички въпроси които се задават и в общи линии са все едни и същи има вече информация
Защо всички нови във форума първо почват да пишат и да питат вместо да попрочетат малко?!!! За всички въпроси които се задават и в общи линии са все едни и същи има вече информация
Публикувано: 15 July 2008 - 11:16 AM
Благодарим, благодарим за милото посрещане :wub: А аз имам въпрос...ми...значи може да ви прозвучи такова глупаво, ама Тери доста понамирисва та ми се ще да я изкъпя. Не съм предприела нищо и нямам кой знае какви очаквания, но да питам примерно като мине 2 ваксина може ли да я изкъпя? Видях темата в "Къщата на кучето", но реших да питам и тук да не би да има някаква специфика на породата. Благодаря предварително!
Поздрави!
Нели :kuchence:
Поздрави!
Нели :kuchence:
Публикувано: 15 July 2008 - 10:32 PM
Да един от развъдниците се намираше в този квартал! Но вече се премести на друго място доста далече от квартала и държавата ! :blink:
Но Tifani ако има нещо да трябва ще помагаме .... СВЕТЪТ Е МАЛЪК! ПРЕДИ 2 ДЕНА ОТ БГ ДОЙДОХА ДА ЗАПЛОДЯТ ПРИМЕН ТАКА ЧЕ РАЗТОЯНИЕТО НЕ НИ РАЗДЕЛЯ!
ПОЗДРАВИ МАРИЯ
Но Tifani ако има нещо да трябва ще помагаме .... СВЕТЪТ Е МАЛЪК! ПРЕДИ 2 ДЕНА ОТ БГ ДОЙДОХА ДА ЗАПЛОДЯТ ПРИМЕН ТАКА ЧЕ РАЗТОЯНИЕТО НЕ НИ РАЗДЕЛЯ!
ПОЗДРАВИ МАРИЯ

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751