ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР
Публикувано: 17 April 2010 - 06:18 PM
Аз лично няма да си изкарам кучетата при това мокро време. И страшно съжалявам, но дните са пред нас. Да се надяваме на слънчево лято.
Публикувано: 17 April 2010 - 09:40 PM
На 4 месеца все още нямате какво да подстригвате, освен ако нямаш впредвид уши и лапи. С което с малко търпение можеш и сама да се справиш. Е в началото няма да е идеално, но с времето ще видиш, че се получава все по-добре и по-добре.
Това е вярно , просто не знаеш колко си права

Напротив знам. Всички сме минали по пътеката на научаването. Какво каза доктора за Моли?
Днес бяхме на лекар , доктора каза че не се наема да диагностицира проблема , каза че не е жлеза , но може да бъдат много причините. Би ни инжекция с Биотин , извинете ме ако греша името , но мисля че така каза. Даде ни пробна храна ,на royala нещо от рода на skin support и каза че вършела страхотна работа .Настоя да спра хахаххаха рибеното масло

Публикувано: 17 April 2010 - 10:12 PM
[/quote]
Днес бяхме на лекар , доктора каза че не се наема да диагностицира проблема , каза че не е жлеза , но може да бъдат много причините. Би ни инжекция с Биотин , извинете ме ако греша името , но мисля че така каза. Даде ни пробна храна ,на royala нещо от рода на skin support и каза че вършела страхотна работа .Настоя да спра хахаххаха рибеното масло

[/quote]
sensetivе e храната на Роял Канин. Биотина не бъркаш името. Нали ти написах едни таблетки с биотин и витамини. Е правилното ти е спрял рибеното масло. Има огромна разлика между таблетки рибено масло и храна с даден вид риба. Рибеното масло съдаржа високи дози витамин А и Д. Всеки знае, че единственно с витамин С не може да се прекали, всеки един витамин е колкото полезен толкова и опасен, т.е. липсата му е неприятна, но и натрупването в организма е още по-неприятно
Публикувано: 26 April 2010 - 10:14 AM
Публикувано: 26 April 2010 - 01:27 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 03 May 2010 - 07:32 AM
Molibaby, в 02 May 2010 - 05:15 PM, написа:
Ще бъдете забавна гледка с наморник. Просто го разхождай на указаните за това места. Носи винаги със себе си личната си карта. Кучето ти трябва задължително да е с чип. Като тръгне да те проверява някой, трябва да ти се лигитимира. Да си носи четящо устройство за чипа и да си провери в базата данни под номера на чипа всичко, което го интересува. Разбира се последните неща не могат да станат, защото проверяващите нямат такива устройства, а базата данни все още не е готова.

Публикувано: 03 May 2010 - 12:12 PM
Публикувано: 04 May 2010 - 03:33 PM
Публикувано: 04 May 2010 - 03:54 PM
Публикувано: 04 May 2010 - 09:12 PM
Публикувано: 04 May 2010 - 11:00 PM
Molibaby, в 04 May 2010 - 07:17 PM, написа:
Айде сега не подценявай породата. Все пак е териер. И когато е в глутница не е плюшена играчка. Разбира се това за наморника е смешно. Всъщност нещата отново и пак опират до най-елементарното. Образованост и правилна информация. И най-вече правилно домашно възпитание. Повечето от вас знаят, че аз имам дъщеря на 2,3 години и освен с йоркита, живее с ротвайлер и от скоро и с немска овчарка. Проблеми никакви.Проблемите ми обикновено са с тъпи, некомпетенти и определено не добре с нервите и методиката на възпитание майки. Като чуя някоя да крещи изтеричино на детето си: мами ритни го това куче или ето ти пръчка да го удариш. Нали не се съмнявате какво им се случва на такива "майки". Прост и необразован народ сме, не желаем да го променим, но ни е по-добре да обвиняваме за това и дядо Боже и Архангел Сатанаил
Публикувано: 05 May 2010 - 05:15 PM
Между другото, понеже моя малкия е пълен дивак и нямаше начин преди да го среша, без да съм изподрана и нахапана зверски, реших да му взема намордник, за да се стряска и да не мърда толкова. Той е мини буболечка - муцунката му е дълга 4 см някъде. Та, изнамерих най-най-миниатюрния възможен намордник - няма начин да му стане, естествено. Даже и на Криско не му стои. Та, това за намордниците и наредбата е пълна простотия. Плюс това, както казваш, да си купят четци, да си оправят регистъра, да обезпаразитяват и тогава ще съм щастлива. Сега мястото ми за разходка е локалното на Цариградско, посока Плиска......дето хвърчат всякакви луди, няма тротоар, пътеки нищо - на улицата сме буквално.
Публикувано: 17 May 2010 - 10:56 AM
ПОМОГНИ НА ПРИЯТЕЛ
да напомня, че все още имате възможност
да станете притежател на страхотна тениска
DOG PERSON - dog.bg
или да направите подарък на някой приятел
- цена25лв
Парите от тези тениски отиват за кучетата от Без дом
ето тук може да прочетет на кого помогнахме с предишните тениски
Тениски
(L-размер свършиха)