Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#2901 Потребителят е офлайн   joanna_g Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 17 April 2010 - 04:23 PM

А какво стана със срещата ще се проведе ли

#2902 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 06:18 PM

Цитат(joanna_g @ Apr 17 2010, 01:28 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А какво стана със срещата ще се проведе ли

Аз лично няма да си изкарам кучетата при това мокро време. И страшно съжалявам, но дните са пред нас. Да се надяваме на слънчево лято.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2903 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 09:40 PM

Цитат(lidiya @ Apr 16 2010, 07:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Molibaby @ Apr 16 2010, 04:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(lidiya @ Apr 16 2010, 10:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(sweet_chery @ Apr 16 2010, 07:36 AM) <{POST_SNAPBACK}>
аз искам да попитам дали някой може да ми препоръча добър фризьор в Бугас, искаме да се подстрижем ама незнаем къде..

На 4 месеца все още нямате какво да подстригвате, освен ако нямаш впредвид уши и лапи. С което с малко търпение можеш и сама да се справиш. Е в началото няма да е идеално, но с времето ще видиш, че се получава все по-добре и по-добре.

Това е вярно , просто не знаеш колко си права ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Напротив знам. Всички сме минали по пътеката на научаването. Какво каза доктора за Моли?

Днес бяхме на лекар , доктора каза че не се наема да диагностицира проблема , каза че не е жлеза , но може да бъдат много причините. Би ни инжекция с Биотин , извинете ме ако греша името , но мисля че така каза. Даде ни пробна храна ,на royala нещо от рода на skin support и каза че вършела страхотна работа .Настоя да спра хахаххаха рибеното масло ab_041.gif ab_041.gif И някакво шампоанче ни даде , пак малъка опаковка да я къпя пробно два пъти с него.До седмица ще ходим пак , за да види има ли промяна .
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2904 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 10:12 PM

Напротив знам. Всички сме минали по пътеката на научаването. Какво каза доктора за Моли?
[/quote]

Днес бяхме на лекар , доктора каза че не се наема да диагностицира проблема , каза че не е жлеза , но може да бъдат много причините. Би ни инжекция с Биотин , извинете ме ако греша името , но мисля че така каза. Даде ни пробна храна ,на royala нещо от рода на skin support и каза че вършела страхотна работа .Настоя да спра хахаххаха рибеното масло ab_041.gif ab_041.gif И някакво шампоанче ни даде , пак малъка опаковка да я къпя пробно два пъти с него.До седмица ще ходим пак , за да види има ли промяна .
[/quote]

sensetivе e храната на Роял Канин. Биотина не бъркаш името. Нали ти написах едни таблетки с биотин и витамини. Е правилното ти е спрял рибеното масло. Има огромна разлика между таблетки рибено масло и храна с даден вид риба. Рибеното масло съдаржа високи дози витамин А и Д. Всеки знае, че единственно с витамин С не може да се прекали, всеки един витамин е колкото полезен толкова и опасен, т.е. липсата му е неприятна, но и натрупването в организма е още по-неприятно
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2905 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 26 April 2010 - 10:14 AM

Здравейте, имам един въпрос: Съществува ли порода мини йоркширски териер, няколко пъти съм чувала, че някой си имал такъв, но нямам време да проверявам дали наистина има такава порода. Въпросът ми е породен от чисто любопитство и липса на време да ровичкам и търся сама. Благодаря предварително за отговорите.
User's Signature

Качена снимка

#2906 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2010 - 01:27 PM

Standarta na yorkito kato teglo e 3.170 kg ... kucenca kojto sa v dolnata granica t.e okolo 1.500-2 kg sa taka narecenite "mini" no njama standart i poroda narecena s takova ime !
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2907 Потребителят е офлайн   lizka Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 April 2010 - 02:52 PM

Благодаря :)
User's Signature

Качена снимка

#2908 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2010 - 07:10 PM

Аз сега не разбрах , според новият закон моето куче с наморник ли да го разхождам ? кой ще плати за моралните обиди и накърненото ми достойнство , като му сложа наморник и хората вземат да ми се подиграват? :)))))
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2909 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 07:32 AM

Показване на мнениетоMolibaby, в 02 May 2010 - 05:15 PM, написа:

Аз сега не разбрах , според новият закон моето куче с наморник ли да го разхождам ? кой ще плати за моралните обиди и накърненото ми достойнство , като му сложа наморник и хората вземат да ми се подиграват? :)))))

Ще бъдете забавна гледка с наморник. Просто го разхождай на указаните за това места. Носи винаги със себе си личната си карта. Кучето ти трябва задължително да е с чип. Като тръгне да те проверява някой, трябва да ти се лигитимира. Да си носи четящо устройство за чипа и да си провери в базата данни под номера на чипа всичко, което го интересува. Разбира се последните неща не могат да станат, защото проверяващите нямат такива устройства, а базата данни все още не е готова. :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2910 Потребителят е офлайн   Bari-york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 12:12 PM

Роси, да ти кажа, даде ми добра идея! Нещо взе да ми писва напоследък да ме питат: "Хапе ли?"!!!!!!И като кажа: "Да" подскачат втрештени. До скоро си мислех, че рядко може нещо да ме изненада. Но от как си имам Барко... хората не спират да ме изненадват.

#2911 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 03:33 PM

Новите правила изобщо не са измислени както трябва!Вчера с Бети се разхождахме в Морската градина / Варна/ и постоянно трябваше да я вдигам,заради едри породи ,които идват към нея ... От къде да знам дали кучето е агресивно и какво ще направи?Няма смисъл да слагаш наморник,след като едрите породи са отвързани...
User's Signature

Качена снимка

#2912 Потребителят е офлайн   Bari-york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 03:54 PM

Да. И на мен напоследък това ми прави впечатление. Но то няма нищо общо с някакви павила въобще. А какво ми беше изумлението, когато вече няколко пъти на кучешката градинка /под Пантеона/ виждам пуснати свободно йоркита да игрят с големите кучета. Не знам... вероятно аз може да съм много плашлива, но не бих рискувала. За мен рискът си е огромен.

#2913 Потребителят е офлайн   sweet_chery Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 04:27 PM

и аз не бих могла да пусна Фифа, да играе с големите кучета.Като знам какво са ми разказвали у направо настръхвам....
User's Signature

Качена снимка

#2914 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 09:12 PM

Аз друго не мога да си обясня , как изобщо можем да бъдем причислени към категорията куче :)))) да не говорим за зло куче :)))))Има хора които ги е страх от нас :)))))))))))))))))))На мен другите кучета не ми пречат , не искам моето обаче да е трън в нечии майчини очи! моите почитания към всички майки , но няма да сложа наморник на кучето си , само защото не им се мотае след децата и им се пушат цигари по пейките. Кучето ми се разхожда на каишка и е вдигано постоянно от земята , за да не докара инфаркт на някоя майка чието хлапе упорито го гони!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2915 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2010 - 11:00 PM

Показване на мнениетоMolibaby, в 04 May 2010 - 07:17 PM, написа:

Аз друго не мога да си обясня , как изобщо можем да бъдем причислени към категорията куче :)))) да не говорим за зло куче :)))))Има хора които ги е страх от нас :)))))))))))))))))))На мен другите кучета не ми пречат , не искам моето обаче да е трън в нечии майчини очи! моите почитания към всички майки , но няма да сложа наморник на кучето си , само защото не им се мотае след децата и им се пушат цигари по пейките. Кучето ми се разхожда на каишка и е вдигано постоянно от земята , за да не докара инфаркт на някоя майка чието хлапе упорито го гони!

Айде сега не подценявай породата. Все пак е териер. И когато е в глутница не е плюшена играчка. Разбира се това за наморника е смешно. Всъщност нещата отново и пак опират до най-елементарното. Образованост и правилна информация. И най-вече правилно домашно възпитание. Повечето от вас знаят, че аз имам дъщеря на 2,3 години и освен с йоркита, живее с ротвайлер и от скоро и с немска овчарка. Проблеми никакви.Проблемите ми обикновено са с тъпи, некомпетенти и определено не добре с нервите и методиката на възпитание майки. Като чуя някоя да крещи изтеричино на детето си: мами ритни го това куче или ето ти пръчка да го удариш. Нали не се съмнявате какво им се случва на такива "майки". Прост и необразован народ сме, не желаем да го променим, но ни е по-добре да обвиняваме за това и дядо Боже и Архангел Сатанаил
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2916 Потребителят е офлайн   Крисо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2010 - 05:15 PM

Ааа, Лиде, опасни са, даже по новините ги писаха. Помниш ли онова йорки, дето беше отхапало носа на възрастен мъж - писаха го по медиите, та чак и по телевизията. Голям смях падна тогава.
Между другото, понеже моя малкия е пълен дивак и нямаше начин преди да го среша, без да съм изподрана и нахапана зверски, реших да му взема намордник, за да се стряска и да не мърда толкова. Той е мини буболечка - муцунката му е дълга 4 см някъде. Та, изнамерих най-най-миниатюрния възможен намордник - няма начин да му стане, естествено. Даже и на Криско не му стои. Та, това за намордниците и наредбата е пълна простотия. Плюс това, както казваш, да си купят четци, да си оправят регистъра, да обезпаразитяват и тогава ще съм щастлива. Сега мястото ми за разходка е локалното на Цариградско, посока Плиска......дето хвърчат всякакви луди, няма тротоар, пътеки нищо - на улицата сме буквално.
User's Signature

"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."

Качена снимка

Качена снимка

#2917 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 May 2010 - 10:16 PM

аз наморник няма да сложа, но ще си нося лупа , като ме питат за наморника , ще подавам лупата пак да погледне кучето , да съм убедена че вижда добре:)))))
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2918 Потребителят е офлайн   Джиджона Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2010 - 03:20 PM

Хей днеска е страхотен ден! РОЖЕДНИЯТ ДЕН НА ДЖИДЖА! Честито слънчице честит празник на всички!
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#2919 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 May 2010 - 07:41 PM

Габи,честит Рожден Ден на Джиджи !! Да те радва още дълги години и да ти е живичка и здравичка ! Красавицата моя! (: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2920 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2010 - 10:56 AM

Тениски "dog.bg" Влез в клуба!
ПОМОГНИ НА ПРИЯТЕЛ
да напомня, че все още имате възможност
да станете притежател на страхотна тениска