Dog.bg Форуми : ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (155 Страници) +
  • « Първа
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

#2921 Потребителят е офлайн   Bari-york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 June 2010 - 02:37 PM

Следейки поведението на Бари напоследък започна да ме обвзема една тревога... Обмисляме смяна на жилището. И имайки предвид, че той е свикнал да живее във всяка част на настоящото ни жилище, но не се задържа повече от няколко минути на друго легло /дивана в хола е неговата къща/. Най-вероятно ще му е нужно време да свикне с новата обстановка. По-скоро за Буба се безпокоя повече, но това е за друг форум.
Ако има някой от вас, на когото се е случвала подобна промяна /за куче или коте/, ще съм благодарна да сподели.

#2922 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 June 2010 - 03:19 PM

Показване на мнениетоBari-york, в 08 June 2010 - 02:42 PM, написа:

Следейки поведението на Бари напоследък започна да ме обвзема една тревога... Обмисляме смяна на жилището. И имайки предвид, че той е свикнал да живее във всяка част на настоящото ни жилище, но не се задържа повече от няколко минути на друго легло /дивана в хола е неговата къща/. Най-вероятно ще му е нужно време да свикне с новата обстановка. По-скоро за Буба се безпокоя повече, но това е за друг форум.
Ако има някой от вас, на когото се е случвала подобна промяна /за куче или коте/, ще съм благодарна да сподели.

Здравейте!Когато взехме Рокси и бяхме купили едно кошче за спане.Още първата вечер я сложихме в него.До 6 месеца спа в него.След това не спеше в него а в леглото ми ,но си го прие за своя теритотия,и естествено когато направи някоя беля там се крие. :md_064: Та Рокси за една година е сменила 3 апартамента и е била в над 6 различни хотела.Винаги носим това кошче,защото първата вечер винаги в него спи,все пак си е нейна територия.На втория ден вече няма никакви проблеми. :ae_085: Катери се навсякъде.Сега ни предстои да напуснем апартамент в който е ''родена'' завинаги и ще се пренесем в нов,не знам как ще се държи,но на нея и трябват не повече от 2 дена да се климатизира. :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#2923 Потребителят е офлайн   Beverly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2010 - 08:02 PM

И ние сме същите ,аз постоянно пътувам и тя е навсякъде с мен.Зимата се беше наложило да стоим за 2 седмици(по-дълъг период) на ново място.Беше много притеснена ,но и бях взела къщичката ,с която пътува и едно кошче,но явно се притесняваше да стои навън и лежеше само в къщичката.В момента където и да ходим сме с нея ,а когато сме си в къщи сме си с нашето кошче.Явно трябва да имат нещо ,към което са свикнали и адаптацията е по-лесна. :wub: Тя толкова си обича къщичката за път-като я види и се надига да влиза в нея :ab_041: Ето как пътуваме в колата ,винаги е до мен на седалката и не мърда от къщичката си Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#2924 Потребителят е офлайн   Bari-york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 09:16 AM

Такава транспортна чанта и ние имаме, но отдавна не я ползваме за Бари. Буба се възползва от нея по обясними причини. Бари си стои кротко на предната седалка до мен. Така, като се замисля ... си няма лични вещи, освен играчките си. В кошчето отдавна не спи. Смятам, че няма да е особено трудно, с повече търпение и внимание от наша страна.

#2925 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 06:11 PM

Ha ha az smjtam ce si ima licni vesti ... a tova ste vie ... kadeto ste vie tam e i toj i e dovolen !!! I az imam edna takava izvestna kokoska mezdu prijatelite ... kato vidjeta neja kazvat "A FERI ...ZNACI I MARIJA E NJAKADE TUK ".... :ae_085:
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#2926 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 01:05 AM

Показване на мнениетоBari-york, в 09 June 2010 - 07:21 AM, написа:

Такава транспортна чанта и ние имаме, но отдавна не я ползваме за Бари. Буба се възползва от нея по обясними причини. Бари си стои кротко на предната седалка до мен. Така, като се замисля ... си няма лични вещи, освен играчките си. В кошчето отдавна не спи. Смятам, че няма да е особено трудно, с повече търпение и внимание от наша страна.

Със сигурност ще ти е по трудно да си пренесеш вещите, от колкото кучето да се адаптира. При мен преди 2 дни пристигна едно куче на Мария на 7 м. След половин час без моя намеса знаеше къде е чаршафчето и къде е водата. Като дойде часа за хранене си хареса едана от купичките и не позволи друго куче да я приближи. Дойде времето за сън и си избра мястото. Те се приспособяват по- лесно от нас. Може би защото не са вещомани като нас.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2927 Потребителят е офлайн   Bari-york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 10:06 AM

:smile: Бари наистина ще ми е по-малък проблем в сравнение с Буба. Макар че и тя е много добричка и с наша помощ съм сигурна, че бързо ще се приспособи. Притеснението ми е свързано с това, че Бари не е свикнал да го водим много-много на гости примерно, да бъде в друга обстановк, освен навън на разходка. Когато това се е случвало, той постоянно скимка. Но съм подготвена в началото да е притеснен и учуден какво става. Не мисля да го оставяме сам за да може да е по-спокоен, че сме заедно. Вероятно по-голяма трудност ще срещнем с пишкането и акането. Сега го прави на терасата. Ще видим новото жилище какво ще бъде разпределението на стаите и вероятно ще се наложи да започнем пак с памперс и с неговото преместване, където трябва да продължи след това.

#2928 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2010 - 01:58 PM

Честит Рожден Ден на Арчи !! Гледам ,че в подписа на Xela пише ,че вече е на 1 годинка ! Хайде честито ,да Ви радва още мнооого години :db_046: :dog: :dog: след 1 месец сме ние :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#2929 Потребителят е офлайн   Xela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:[url=http://www.minidog.info][img]http://www.minidog.info/lines/line_206_beg_427_time_1247342400_col_000000_text_34313732363336383639.gif[/img][/url]
Публикувано: 12 July 2010 - 02:56 PM

Благодаря за поздравленията :vb_024: да ви се връщат. Торта няма да яде Арчи, но има подаръци - нов нагръдник, панделка и дърпалка, дано да ги оцени :ab_041: а мама трябва да получи транспортна чанта, че си нямаме още :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#2930 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 08:30 AM

Да се похвалим днес ставаме на 1 годинка :dog: :db_046: :wub: :af_089: Изобщо не усетих кога това бебе стана млада госпожица :dog:
User's Signature

Качена снимка

#2931 Потребителят е офлайн   Bari-york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 10:57 AM

Честит рожден ден на сладката Бети! Да ви е жива и здрава, много да слушка и да ви прави щастливи! :flagbg:

#2932 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 12:20 PM

Показване на мнениетоBari-york, в 12 August 2010 - 11:02 AM, написа:

Честит рожден ден на сладката Бети! Да ви е жива и здрава, много да слушка и да ви прави щастливи! :flagbg:

Оо мерси много и нагушкай Бари от нас
User's Signature

Качена снимка

#2933 Потребителят е офлайн   Bari-york Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 03:59 PM

Непременно! Целувки за рожденничката! :af_089:

#2934 Потребителят е офлайн   DiLqNkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 04:05 PM

Честит рожден ден и от нас :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#2935 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 07:24 PM

Мерси
User's Signature

Качена снимка

#2936 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2010 - 08:04 PM

Ние днес се прибрахме от почивка с Бети на планина.Бяхме си наели къщичка ,защото в хотела нямаше да ни е удобно с нея.Тя си бягаше в дворчето и всичко беше наред ,докато не дойдоха едни нахални котки и почна веселбата за нея и кошмара за нас.Тя гонеше котките като луда ,а ние полудяхме от постоянното й лаене.Беше й некомфортно в колата,но й бях взела възглавчка и спеше на нея.Като се разхождахме в центъра постоянно лаеше птици,кучета,котки,хора,дървета :ab_041: ... Не знам какво и става..Чак ме хвана срам,че всички я гледат.И така де това със сигурност е първата и последна почивка на Бети,но пък в отношение с хигиенните навици направи само веднъж беля,но веднага научи къде трябва да пишка.

Може ли някой да ми каже на какво се дължи това постоянно лаене и какво да правим ,за да спре..

User's Signature

Качена снимка

#2937 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 August 2010 - 10:47 PM

Показване на мнениетоdani_to_, в 15 August 2010 - 06:09 PM, написа:

Ние днес се прибрахме от почивка с Бети на планина.Бяхме си наели къщичка ,защото в хотела нямаше да ни е удобно с нея.Тя си бягаше в дворчето и всичко беше наред ,докато не дойдоха едни нахални котки и почна веселбата за нея и кошмара за нас.Тя гонеше котките като луда ,а ние полудяхме от постоянното й лаене.Беше й некомфортно в колата,но й бях взела възглавчка и спеше на нея.Като се разхождахме в центъра постоянно лаеше птици,кучета,котки,хора,дървета :ab_041: ... Не знам какво и става..Чак ме хвана срам,че всички я гледат.И така де това със сигурност е първата и последна почивка на Бети,но пък в отношение с хигиенните навици направи само веднъж беля,но веднага научи къде трябва да пишка.

Може ли някой да ми каже на какво се дължи това постоянно лаене и какво да правим ,за да спре..

Лаенето се дължи на това, че кучето за първи път се е почувствало в собствената си среда и така е изразявало радостта си. Намирало се е сред себеподобни, което му е липсвало преди това. Нормална реакция.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#2938 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 August 2010 - 10:19 PM

И Рокси е така.Лае всичко що мърда. Според мен е така,защото е постоянно в апартамента ,чак на 6 месеца излезе на първата си разходка,не е свикнала на всички тези шумове,животни,коли,хора...Това си е лично мое мнение . :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#2939 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 August 2010 - 10:45 PM

А в нас никой не може да дойде на гости , не само на гости , но и да припари по каквито и да е причини. Кучето е в състояние да лае три часа по гостите ,спуска се да хапе , и дори да я държа или да е в друга стая пак беснее. Лае без да си поеме дъх. Давах на хората да я хранят , опитвах да я подържат , но не иска , да спре . Имам само едни приятели , които още като видя за първи път си донесе играчките да играят , със всички останали се държи ужасно , особенно с деца .
Ако е затворена в друга стая от яд се изпикава и продължава да лае и скимти . Така че ми се налага като имам гости да я държа на ръце и трудно чувам какво ми говорят от лая и. :dog:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#2940 Потребителят е офлайн   dani_to_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2010 - 10:37 AM

Показване на мнениетоMolibaby, в 17 August 2010 - 10:50 PM, написа:

А в нас никой не може да дойде на гости , не само на гости , но и да припари по каквито и да е причини. Кучето е в състояние да лае три часа по гостите ,спуска се да хапе , и дори да я държа или да е в друга стая пак беснее. Лае без да си поеме дъх. Давах на хората да я хранят , опитвах да я подържат , но не иска , да спре . Имам само едни приятели , които още като видя за първи път си донесе играчките да играят , със всички останали се държи ужасно , особенно с деца .
Ако е затворена в друга стая от яд се изпикава и продължава да лае и скимти . Така че ми се налага като имам гости да я държа на ръце и трудно чувам какво ми говорят от лая и. :dog:

Леле много е лоша Моли :ud_009: Бети никога ни ми е правила така с чужди хора,даже им се хвърля да играят.Ако някой друг я вземе изобщо няма да ни търси :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

• (155 Страници) +
  • « Първа
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема