ВСИЧКО ЗА ЙОРКШИРСКИЯТ ТЕРИЕР

Публикувано: 08 June 2010 - 02:37 PM
Ако има някой от вас, на когото се е случвала подобна промяна /за куче или коте/, ще съм благодарна да сподели.

Публикувано: 08 June 2010 - 03:19 PM
 Bari-york, в 08 June 2010 - 02:42 PM, написа:
Bari-york, в 08 June 2010 - 02:42 PM, написа:
Ако има някой от вас, на когото се е случвала подобна промяна /за куче или коте/, ще съм благодарна да сподели.
Здравейте!Когато взехме Рокси и бяхме купили едно кошче за спане.Още първата вечер я сложихме в него.До 6 месеца спа в него.След това не спеше в него а в леглото ми ,но си го прие за своя теритотия,и естествено когато направи някоя беля там се крие.
 Та Рокси за една година е сменила 3 апартамента и е била в над 6 различни хотела.Винаги носим това кошче,защото първата вечер винаги в него спи,все пак си е нейна територия.На втория ден вече няма  никакви проблеми.
 Та Рокси за една година е сменила 3 апартамента и е била в над 6 различни хотела.Винаги носим това кошче,защото първата вечер винаги в него спи,все пак си е нейна територия.На втория ден вече няма  никакви проблеми.  Катери се навсякъде.Сега ни предстои да напуснем апартамент в който е ''родена'' завинаги и ще се пренесем в нов,не знам как ще се държи,но на нея и трябват не повече от 2 дена да се климатизира.
 Катери се навсякъде.Сега ни предстои да напуснем апартамент в който е ''родена'' завинаги и ще се пренесем в нов,не знам как ще се държи,но на нея и трябват не повече от 2 дена да се климатизира.  

Публикувано: 08 June 2010 - 08:02 PM
 Тя толкова си обича къщичката за път-като я види и се надига да влиза в нея
 Тя толкова си обича къщичката за път-като я види и се надига да влиза в нея   Ето как пътуваме в колата ,винаги е до мен на седалката и не мърда от къщичката си
 Ето как пътуваме в колата ,винаги е до мен на седалката и не мърда от къщичката си  

Публикувано: 09 June 2010 - 09:16 AM

Публикувано: 09 June 2010 - 06:11 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

Публикувано: 10 June 2010 - 01:05 AM
 Bari-york, в 09 June 2010 - 07:21 AM, написа:
Bari-york, в 09 June 2010 - 07:21 AM, написа:
Със сигурност ще ти е по трудно да си пренесеш вещите, от колкото кучето да се адаптира. При мен преди 2 дни пристигна едно куче на Мария на 7 м. След половин час без моя намеса знаеше къде е чаршафчето и къде е водата. Като дойде часа за хранене си хареса едана от купичките и не позволи друго куче да я приближи. Дойде времето за сън и си избра мястото. Те се приспособяват по- лесно от нас. Може би защото не са вещомани като нас.

Публикувано: 10 June 2010 - 10:06 AM
 Бари наистина ще ми е по-малък проблем в сравнение с Буба. Макар че и тя е много добричка и с наша помощ съм сигурна, че бързо ще се приспособи. Притеснението ми е свързано с това, че Бари не е свикнал да го водим много-много на гости примерно, да бъде в друга обстановк, освен навън на разходка. Когато това се е случвало, той постоянно скимка. Но съм подготвена в началото да е притеснен и учуден какво става. Не мисля да го оставяме сам за да може да е по-спокоен, че сме заедно. Вероятно по-голяма трудност ще срещнем с пишкането и акането. Сега го прави на терасата. Ще видим новото жилище какво ще бъде разпределението на стаите и вероятно ще се наложи да започнем пак с памперс и с неговото преместване, където трябва да продължи след това.
 Бари наистина ще ми е по-малък проблем в сравнение с Буба. Макар че и тя е много добричка и с наша помощ съм сигурна, че бързо ще се приспособи. Притеснението ми е свързано с това, че Бари не е свикнал да го водим много-много на гости примерно, да бъде в друга обстановк, освен навън на разходка. Когато това се е случвало, той постоянно скимка. Но съм подготвена в началото да е притеснен и учуден какво става. Не мисля да го оставяме сам за да може да е по-спокоен, че сме заедно. Вероятно по-голяма трудност ще срещнем с пишкането и акането. Сега го прави на терасата. Ще видим новото жилище какво ще бъде разпределението на стаите и вероятно ще се наложи да започнем пак с памперс и с неговото преместване, където трябва да продължи след това.

Публикувано: 15 August 2010 - 08:04 PM
 ... Не знам какво и става..Чак ме хвана срам,че всички я гледат.И така де това със сигурност е първата и последна почивка на Бети,но пък в отношение с хигиенните навици направи само веднъж беля,но веднага научи къде трябва да пишка.
 ... Не знам какво и става..Чак ме хвана срам,че всички я гледат.И така де това със сигурност е първата и последна почивка на Бети,но пък в отношение с хигиенните навици направи само веднъж беля,но веднага научи къде трябва да пишка.Може ли някой да ми каже на какво се дължи това постоянно лаене и какво да правим ,за да спре..

Публикувано: 15 August 2010 - 10:47 PM
 dani_to_, в 15 August 2010 - 06:09 PM, написа:
dani_to_, в 15 August 2010 - 06:09 PM, написа:
 ... Не знам какво и става..Чак ме хвана срам,че всички я гледат.И така де това със сигурност е първата и последна почивка на Бети,но пък в отношение с хигиенните навици направи само веднъж беля,но веднага научи къде трябва да пишка.
 ... Не знам какво и става..Чак ме хвана срам,че всички я гледат.И така де това със сигурност е първата и последна почивка на Бети,но пък в отношение с хигиенните навици направи само веднъж беля,но веднага научи къде трябва да пишка.Може ли някой да ми каже на какво се дължи това постоянно лаене и какво да правим ,за да спре..
Лаенето се дължи на това, че кучето за първи път се е почувствало в собствената си среда и така е изразявало радостта си. Намирало се е сред себеподобни, което му е липсвало преди това. Нормална реакция.

Публикувано: 17 August 2010 - 10:45 PM
Ако е затворена в друга стая от яд се изпикава и продължава да лае и скимти . Така че ми се налага като имам гости да я държа на ръце и трудно чувам какво ми говорят от лая и.

Публикувано: 18 August 2010 - 10:37 AM
 Molibaby, в 17 August 2010 - 10:50 PM, написа:
Molibaby, в 17 August 2010 - 10:50 PM, написа:
Ако е затворена в друга стая от яд се изпикава и продължава да лае и скимти . Така че ми се налага като имам гости да я държа на ръце и трудно чувам какво ми говорят от лая и.

Леле много е лоша Моли
 Бети никога ни ми е правила така с чужди хора,даже им се хвърля да играят.Ако някой друг я вземе изобщо няма да ни търси
 Бети никога ни ми е правила така с чужди хора,даже им се хвърля да играят.Ако някой друг я вземе изобщо няма да ни търси   

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

да ви се връщат. Торта няма да яде Арчи, но има подаръци - нов нагръдник, панделка и дърпалка, дано да ги оцени
  да ви се връщат. Торта няма да яде Арчи, но има подаръци - нов нагръдник, панделка и дърпалка, дано да ги оцени