а в момента има ли контактни болести? какво остана от бактериите, пневмонията и другите неща, с които се беше сдобило момичето? а с крачето? оперираха ли го?
Преди около три седмици приключихме с трите вида антибиотик. Контролните кръвни изследвания отпреди седмица, преди да я заведа за кастрация, бяха в норма. Рентгеновата снимка на бял дроб показваше "изявени бронхиални стволове" (дано да не бъркам), но това, ми обясниха доктрите, се дължало на тежката пневмония, която е изкарала. Все пак, според мен, е абсолютно наложително момичето да е на топло. При мен й включвах радиатор, който поддържаше температурата в помещението.
Последната проба за белодробни паразити беше отрицателна, а след нея, все пак, повторихме тридневното лечение с Панакур, за по-сигурно - по съвет на лекарите от Син кръст.
Куча е обезпаразитена вътрешно по нужната схема, кастрирана, чипирана, ваксинирана, с паспорт. Външно е обезпаразитена с Фронтлайн комбо.
Наскоро пак й правихме снимка на крачетата - зарастнали са малко на криво, има костни удебелявания, но д-р Димов, с когото се консултирахме, ни посъветва, че няма смисъл да се оперират. Куча скача, тича и е изключително жизнена. Единствено от време на време някое от крачетата се разранява лекичко, но не е нищо сериозно.