Въпроси и отговори за кокери
Публикувано: 16 March 2010 - 10:00 AM
Цитат(Brani and Max @ Jun 8 2008, 02:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Направих такава тема преди,ама май не съм я много както трябва или мод-а я е изтрил. ако е така да махна и тази. но нека тук да питаме за всичко, което не е към другите теми и така няма да се доблират въпросите постоянно!
Искам да попитам за стопани на кокери, които са имали проблем с агресивноста! Моят е мъжки американски кокер на 2 години и на моменти, когато трябва да направи нещо, което не иска се опитва да хапе и злобее. Това е огормен проблем! Моля дайте някакъв съвет!!!!!!
Публикувано: 18 May 2010 - 10:46 AM
Привет на кокеровците
Имам малко странен въпрос,на какво може да се дължи следното поведение,когато сме на работа и е бил самичък цял ден и вечерта като се прибера и го изведа изпитва огромно желание да пасе трева.Дори докато е с вдигнат крак и пишка,дъвче и тревичка.Странно ми е,защото в дните ,когато съм си вкъщи и го извеждам не е така,прави го много рядко,но бил ли е самичък,пощурява за трева.Може ли да се дължи на факта,че му се налага да се стиска повече време?Извинявам се ако въпросът ми е глупав :)

Публикувано: 19 May 2010 - 07:42 PM
Абе май просто ги кефи прясната трева?!
Ира на всяка разходка се скъсва да пасе... направо с такъв апетит я яде тая трева.. а нямя проблеми със стомаха, иначе и аз съм го чувала това за кучетата. А освен Ира и Аксел (котарака ми) като го пусна навън и той не спира да яде стръкчета.. Голдъна на приятеля ми - и той!
Въобще... голямя паша става..
Публикувано: 26 May 2010 - 06:22 PM
Тук е момента да се зачудя аз кокер ли имам или какво?
Сара единствено и само преди мнооого години когато ядеше консерви си цапаше ушите и се налагаше да ги връзвам. Откакто тогава /вече 6 години/ минахме на гранули ушите й вече не се цапат. Единствено на някоя дъждовна разходка си мокри връхчета и й ги мия заедно лапите. Никакви оплаквания нямам от кокерските уши аз...странно
Сара единствено и само преди мнооого години когато ядеше консерви си цапаше ушите и се налагаше да ги връзвам. Откакто тогава /вече 6 години/ минахме на гранули ушите й вече не се цапат. Единствено на някоя дъждовна разходка си мокри връхчета и й ги мия заедно лапите. Никакви оплаквания нямам от кокерските уши аз...странно

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 May 2010 - 11:11 AM
Тук не мога да се съглася. Отдавна не е нужно да се яде трева от котките, че чак и да повръщат. Това не е нормално. Всички по-хубави храни си имат съставки за подпомагане на изкарването на космените топки, плюс допълнително малцови продукти създадени с тази цел. Затова за мен никакво пасене на трева било от куче или от котка не е нормално и следва да се търси причината.

Nothing but the best is good enough!

Вход

Горе
Цитиране +