Dog.bg Форуми : Френски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (159 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Френски булдог

#641 Потребителят е офлайн   boxko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 November 2005 - 08:13 PM

незнам как да се казва оше не мога да измисля име :( това е единственото което липсва на моито малко маниче иначе е мн сладко в петак вечерта ще сложа снимки понеже сестра ми е отнесла апарата s) мн е откачено скача тука хапи и ла е като оставя в панерчето за жалост няма легло s)

#642 Потребителят е офлайн   boxko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 08:26 AM

Добро утро неска е парвия ден на Арчи при нас.Но вапреки , че четери часа се е балскал в абтобуса не пропусна да направи някоя друга пакост.Като за начало скача из нас и заспа в импровизираното легло, беше шашнато и може би за това не се нахрани, както и страното ми беше че още не е пило водичка.След един час сан Арчи започва лудории ,вече по-ободрен този пат не пропусна да се нахрани 5 мин след това сварши една лоша работа,но на мястото кадето трябва докато ни няма.Така поскача около един час и отиде се сви в едно агалче пренесах го в легалцето, завих си го и може да се каже, че сам спал спокоино до кам 4 часа когато нашето булдоче се сабужда и започва да лае -> дава му се да яде, още полувин час игра и вече пак спи в легалцето си oo .Неска сутринта отново се нахрани добре, мисля че пиина водичка щото понаморки из стаята.Хапна си сичко super best поигра похапа играчките и отиде до панерчето си и се сви точно до него сега вече е там завито и спинка.Мн е игриво и ми е страно как се хлазга на терекота и как се спава и как носи играчките и залита защото му тежат b) кученцето е черно с бяло лигавниче -доста голямо(лигавничето) .Има малко бяло петанце под устичката и една малка бяла черта отгоре на вратленцето.Муцунката му е мноого тапичка а очичките едни изцаклени и втренчени l) мноого е весело victoryVVV опашленцето си е стандартно, но не е прилепнало по тялото - има една чупка по средата (опашката).Едното уше се изправя добре остава да се повдигне малко и врахчето другото изостава.Казаха ми да не се пипат ;) и че до десет дена ще се изправят nok .Иначе адски сладур хапи рамжи и лае както и скимти като остане самотно.И....доста шумно спи bl) Неска кам 12 или вечерта кам 6 отиваме на ветеренар.Мисля че преди това е ваксинирано вав вашата клиника ваксината е подписана от д-р Ангел Ангелов super ако ви говори нещу. Нямам тарпение да го снимам и да го видите и....впрочем как се качват снимки тука ? bl)

#643 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 09:01 AM

b) Честито boxko ,да ти е жив и здрав мъника d) и нека ти носи много ,много радост r)
User's Signature

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!

#644 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 09:28 AM

малееейй, не съм влизала от снощи и какво да видя... ново булдоче вече си имаме w) w)

да ти е живо и здраво и да ти носи щастие мъника super best super best

снимай го и ни го прати, тук трябва всички да сме запознати nok

#645 Потребителят е офлайн   boxko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 09:32 AM

В петак ще имате вазможност да го видите.Благодаря на всички за топлите пожелания дано да е наистина живо и здраво.И ще постна снимки

#646 Потребителят е офлайн   Na40 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 09:49 AM

Браво Бохко, много се радвам за теб. super best
Моят съвет е веднага да тичаш при вета и настоявай за по-внимателен преглед,за да си нямаш моите проблеми.
Ще ми се вече някой да си вземе и женско булдоче ,че като гледам в този форум май само Саричка е женския представител на породата ;)

#647 Потребителят е офлайн   boxko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 12:16 PM

а някои може ли да предположи колко са булдочетата вав форума bl)?

#648 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 12:55 PM

Здрасти boxko(кажи как се казваш,бе човек,че този ник ме измъчи b) )...Почвам да ти отговарям отзад напред...
Булдочета във форума: Кака Саричка,която е единственото момиче(засега) и е най-голяма (година и 2 месеца...в началото бяхме единствени с нея във форума,а после виж колко много станахме super best ) , после дойде Фрик-страшен сладур w) ...,после дойде Стич,моята слабост w) ...после дойде Игнасио-той е най-малък,още не сме се срещали засега,но чакам с нетърпение да порастне-той е едно от "моите" кучета-гледат го моите ветеринарки,както и Стич!)...после си ти с Арчи super ...Освен това имаме един шампион английски булдог-Гонзо(има негови снимки някъде по-назад) и страхотните английски бебета Белла(от Варна-има и нейни снимки назад,тя дори ходи вече по изложби и печели първи места bravo b) )...и,разбира се НАЙ-ЧАКАНИЯ Каспър,на Владо от Пловдив w) ...невероятен мъник,само го чакаме да порастне малко и го юрваме и него по изложби victoryVVV ,че има голям потенциал....
Имаме си и едни страхотен приятел-Бостън териер сър Енди Ларкин w) ...прекрасен,малък джентълмен...красив,добър и мил(и негови снимки има по-назад)...
Чакаме и още булдочета в най-скоро време! super best

Сега за твоя Арчи...това,което описваш е наистина френско булдоче bravo ...и като нрав и като поведение.Ще ми бъде интересно да го видя в петък(Има голяма тема "Как се качват снимки"-накратко: снимките трябва да са качени "някъде"...повечето от нас ползваме www.imagecave.com - намаляш ги до поносим за нет-а размер,качваш ги там-те получават адрес,който изписваш във прозореца,който ти се отваря като натиснеш IMG,докато пишеш съобщението си във форума)...
Единственото,което ме притесни в твоя разказ е,че кучето излиза,че е ваксинирано в София bl) Д-р Ангелов нищо не ми говори(в моята клиника са две докторки b) ),но не това е проблема...Ако кучето е ваксинирано в София,то значи е взето от България - не е възможно да е внесено от чужбина!!!!
Я,моля те разкажи по-подробно какво ти казаха от борсата за произхода на Арчи!Нещо ме притеснява цялата история! n)
Друго - накаква възраст точно е Арчи в момента? Притеснява ме,че са ти го дали много мъничък...,ушичките обикновено са изправени когато малките отидат по новите си домове.
И последно...една молба r) Много,ама много те МОЛЯ- внимавай как пишеш! Някой път ми се налага да гадая какво си имал предвид с някоя дума и трябва да чета по 2-3 пъти какво си писал oleeee ! Моля те - пиши по-правилно r) ...Знам,че не ти е до това и искаш да прекарваш най-много време с твоя приятел Арчи...ама тъй и тъй пишеш,няма да ти отнеме време да пишеш правилно,нали...моля те!
Чакаме да ни кажеш какво е казал ветеринаря днес ....
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#649 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 01:28 PM

r) Приятели ,сигурно ще ви прозвуча като кифладжия но имам страхотна оферта : Саричка ти и Сафари е знаете ,това е онова страхотно малко френско булдоче Гастон което организирахте за мен в продължение на два месеца ,Когато накрая бяхме стигнали до прехвърлянето на кучето в България каката ми завъртя един номер с цената ,но за мой късмет тогава се появи Каспърчо w) .
Сега когато аз отказах най-любезно офертата за френчито ,това се прие като опит за предоговаряне на сделката. super Така че ако някой си търси наистина хубаво -родословно френчи ,то този човек е късметлия .Жал ми е тази толкова добра оферта да иде на вятъра.
User's Signature

#650 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 02:03 PM

Цитат

r) Приятели ,сигурно ще ви прозвуча като кифладжия но имам страхотна оферта : Саричка ти и Сафари е знаете ,това е онова страхотно малко френско булдоче Гастон което организирахте за мен в продължение на два месеца ,Когато накрая бяхме стигнали до прехвърлянето на кучето в България каката ми завъртя един номер с цената ,но за мой късмет тогава се появи Каспърчо w) .
Сега когато аз отказах най-любезно офертата за френчито ,това се прие като опит за предоговаряне на сделката. super Така че ако някой си търси наистина хубаво -родословно френчи ,то този човек е късметлия .Жал ми е тази толкова добра оферта да иде на вятъра.

Не си кифладжия,щом си и отказал най-любезно и категорично!
Знаеш ли ,мисля че трябва да дадеш публичност на това кученце - това,че аз и Лили го знаем не помага особено- и двете си имаме кучета...Та дай му една снимка тук,с описание от къде е ,на каква точно възраст е и колко точно струва,в крайна сметка+родословието и транспорта...много хора четат,може някой да прояви интерес! Кученцето наистина е хубаво! super
User's Signature

#651 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 02:37 PM

Значи крайната цената ще излезе около 450Е ,и кученцето ще бъде докарано с групата от Русия .Става дума за куче с родословие и т.н.
Ако някой иска бих му дал цялата кореспонденция на готово и само да се доуточнят с Наташа.
М/у другото тя е и някаква ръководна личност в Руски клуб булдог ,ако това има значение.
Що се отнася до снимките ,до сега ползвах сайта на Митко и ми е малко неудобно да прекалявам.
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

#652 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 03:00 PM

Цитат

....
Що се отнася до снимките ,до сега ползвах сайта на Митко и ми е малко неудобно да прекалявам.

Това пък какво значи? bl) Как така сайта на Митко? bl)
Отвори си албум някъде...писала съм много пъти за imagecave-a,що не си отвориш един албум там,че чакаме и още снимки на Каспър!!!
User's Signature

#653 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 04:37 PM

http://photobucket.com

Ето ти едно от най добрите места за правене на албуми!!! ;)
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#654 Потребителят е офлайн   boxko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 07:55 PM

Здравеите на вскички victoryVVV неска водих Арчи при ветеренара (както бях казал вчера).Кучето е в добро састояние, доктора каза че остава само да му се вдигнат ушичките , но не спря да го пипа за тях.Иначе кучнцето е в отлично састояние.Значи Саричка казвам се Борислав b) приатно ми е да се запознаем cheers .Арчи е роден на 1-ви миналия месец това според моите изчесления прави 39 дена наистина е маничак има ваксинация и обезпаразатяване (дано да сам го написал правилно).Казаха ми че до 10 дена ще трябва да му се дигнат ушичките (дано) r) иначе вече се научи да излиза от легалцето си.Ам...едното му уше бая се е дигнало но другото изостава дано да се оправят.Саричка...от агенцията ми казаха ,че кучетата са се внасяли от чужбина но явно са го притупали.... s)

#655 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 09:36 PM

Здрасти Боби! Аз съм Ели(Саричка е булдочето ми)...тук всички ме познават,повечето и лично и ми е много приятно да се запозная и с теб! victoryVVV
Радвам се,че ветеринаря е казал,че Арчи е добре...остава да изчакаме да му се изправят ушетата.
Иначе "обезпаразитяване" си го написал правилно(за което ти благодаря!) и е хубаво,че е направено на Арчи! bravo
Иначе определено мисля,че кученцето ти е от България! Смятам ,че е невъзможно да бъде внесено на тази възраст!!! Всъщност това едва ли е толкова важно вече за теб,ти си имаш мечтаното приятелче и сега остава да внимаваш много с отглеждането,за да порастне Арчи здрав и хубав! Ние сме тук,за да ти помагаме! И така-били сте на лекар и това е чудесно!
А с каво го храниш? Лекаря какво ти препоръча? Прочете ли какво сме писали тук,във форума за храненето?Имай предвид,че булдоците са с доста капризни стомахчета и лесно става разстройство ако не се хранят правилно!

А случайно да сте питали в борсата за родословие?! Ще ни е много любопитно какво са ти казали,след като очевидно са ти продали българско кученце за вносно! a)Извинявай,че продължавам с тази тема,но се ядосвам като си помисля,че най-вероятно са те измамили с произхода на твоето булдоче,а и е важно другите,които четат форума да са информирани за такива случаи!
User's Signature

#656 Потребителят е офлайн   boxko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 10:48 PM

еми Ели храня го с гранули (бебешки) разредени с кисело мляко.Както и с бебешките консерви на Джуниарс , но с тях още не сам пробвал сигорно утре b).Лекарят каза след втория месец да почна да го захранвам с домашна храна но постепено,за да свиква,каза още да не го искарвам (което е ясну) и ми изброи храни с които не трябва да го храня bravo . А в борсата не сам питал за родословие вапреки че ти на няколко пати ми намекна да го направя s) . Може би трябваше да те послушам , но щеше да изглежда мн нагло от моя страна защото хората ме убеждавахаче кученцето си е наред.Знам че ако сам питал нямало да ми навреди,но и самият аз немога да ти кажа защо така и така не сам задал простия вапрос дали има родословие s). Както и да е родословие едва ли е имало защото щяха да ми предложат наи вероятно bl)

#657 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2005 - 11:39 PM

Добре Боби...зарязваме вече историята с борсата!
Сега най-важен е Арчи и неговото здраве!
В това отношение искам да ти кажа,че в момента го храниш абсолютно правилно! bravo bravo bravo Единственото,което трябва да направиш оттук-нататък е постепенно да спреш да му ги мокриш с кисело мляко и към втория месец да минеш на гранули "Джуниър".Добрите храни сме ги обсъждали и друг път,но пак да кажа - "Роял канин","Еукануба","Даймънд","Адвантикс"...изобщо НЕ БЪЛГАРСКИТЕ! Състава на всички качествени храни е съобразен с нуждите на кученцето през различните възрасти-"Стартер"(за най-малките),"Джуниър"(до 11 месечна възраст),"Адълт"(от 11 месеца до 7 годишна възраст),а някой марки имат и специална храна за възрастни кучета(след 7-мата година).В магазина,откъдето купуваш храната трябва да ти дадат безплатна брошура и мерителна чашка.В брошурата пише колко грама дневно трябва да яде кученцето и му ги измерваш като ги сипваш в чашката...В момента,на възрастта на Арчи,той трябва да яде 5 пъти на ден...
Не мога да разбера защо ветеринаря ти е казал,че трябва да се мине на "домашна храна" bl) a) !!! Тя е непълноценна за кучета и в много от случаите - НАПРАВО ВРЕДНА!!!! Послушай ме,моля те - не минавайте на храна различна от КАЧЕСТВЕНИ гранули! За доброто на Арчи го казвам!
И с консерви не го храни в никакъв случай! Те са пълни с консерванти,оцветители,изкуствени аромати и какво ли още не и са много вредни за кучетата! Особено за булдоците,които лесно пипват разни хранителни алергии,разстройства и т.н.А,честно казано се съмнявам малко в твоя ветеринар,щом ти е препоръчал "домашна храна" за френски булдог! a)
Трябва да знаеш,че това не е просто някакво куче...френския булдог е много специално куче! Мисля,че можеш да ми се довериш,както и на другите специалисти,които пишат във форума! В голямата си част това са хора,които имат кучета отдавна,отгледали са много кучета или са ветеринари(всички ветеринари,които пишат в този сайт ,препоръчват хранене на кучето САМО с качествени гранули!!!!!)...
Виж...разбирам,че звуча като някоя даскалка и съжалявам! Не искам по никакъв начин да те обидя,но аз приемам всяко булдоче като мое...те са толкова малко в България s) и искам най-доброто за всяко от тях!
Иска ми се да мога да ти помагам да го отгледаш жив и здрав и затова пиша толкова категорични неща...
Ветеринарите са учили нещата общо...някой от тях още не са убедени в предимствата на гранулираната храна..,но ние тук гледаме кучета всеки ден...аз,например имам кучета от 1986г...,хранила съм ги с т.нар "домашна храна" и знам какви проблеми съм имала! Сега храня Саричка САМО с гранули и ЗНАМ колко добре се чуства тя и колко правилно се развива(Слава Богу!)! Боби,кучетат нямат нужда от разнообразна храна,като нас хората - те имат нужда от ПЪЛНОЦЕННА и БАЛАНСИРАНА храна...под "балансирана" разбирай такава,която им доставя нужните хранителни компоненти+ витамини+ минерали(като калция например),които са много важни за растежа им,но трябва да са в правилно съотношение....
Ох! Увлякох се...извинявай!
Дано си ме разбрал правилно...и дано ме послушаш! С времето ще се убедиш,че съм права!

П.П. Какво стана с леглото и одеалцето? Ето ти още 2 снимки,за да видиш как трябва да изглежда легълцето и да им обясниш,ако трябва в магазина:
Качена снимка

Качена снимка super
User's Signature

#658 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2005 - 09:13 AM

Цитат

http://photobucket.com

Ето ти едно от най добрите места за правене на албуми!!! ;)

b) Браво ,това наистина е много удобен начин за публикуване на снимки .
bravo Благодаря Йорки.

Другарко Ели b) при цялото ми уважение и с твоето разрешение ,на голямата ти лекция една мъничка корекция victoryVVV най- добре е за хайвана истинска храна да ама, но за наше улеснение Роял Канина е спасение oleeee

Шекспир бе drink

Сега малко по сериозно r) наистина по добре е истинската храна ,това е както при бебетата и сухото мляко,на кутията ти задължително пише че най-добре е естественото хранене стига да можеш да го подсигуриш. super best
User's Signature

#659 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2005 - 11:51 AM

Оххх.. това булдоче от Русия.. влюбена съм в него w) w) w)

#660 Потребителят е офлайн   valev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2005 - 12:14 PM

Цитат

Оххх.. това булдоче от Русия.. влюбена съм в него  w)  w)  w)

s) намирането на тези две чудесни кученца w) струваше два-три месеца неуморен труд и нерви на много хора от форума. love
Ето така започна всичко:

Качена снимка

Ще бъда безкрайно щастлив ако Гастончо попадне в добри ръце r)
User's Signature

• (159 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена