Dog.bg Форуми : Изключителна жестокост към куче !

Към съдържанието

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Изключителна жестокост към куче ! Оцени темата: ***** 15 Гласове

#601 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 April 2010 - 03:38 PM

Дано колегата от Варна е прав и найстина има възможност за протези,па макар и само две ae_085.gif
Милата,много ми е мъчно,че е така уплашена и така плаче понякога......не е забравила.......Има ли някакви успокоителни,които могат да се дават в такива нужди?
User's Signature

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!

#602 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 01 April 2010 - 03:58 PM

Цитат(Tи Джей @ Apr 1 2010, 02:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Днес бяхме на разходка.До една баничарница,на изнесена масичка отвън,седяха хора и хапваха.В краката им се беше свило едно от нашите бездомничета.Толкова кротко се беше свило,и хората му хвърляха храна.Мисля че започваме да ставаме по-добри!

Извинявайте, в София ги виждам всеки ден такива "добри" хора, които подхвърлят по едно нещо на бездомните кучета и си мислят за добри. Това не е добрина. Заминават си с чуството на добро свършено дело, ама не е.

Добрина е това, което направиха децата, обадили се където трябва след като онази изродка ги е накарала да й помагат да натикат кутрета в торбата, набила ги кутретата с пръчка и ги е хвърлила. Децата не са премълчали, а са сигнализирали - ето това е ДОБРО. А не да хвърлиш нещо от залъка си и после кучето вълци са го яли, няма значение какво става с него.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#603 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 01 April 2010 - 06:37 PM

Furia_не може толкова бързо да се промени манталитета на хората.Важното е че започнаха да гледат на животните с малко по добро око.

#604 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2010 - 08:05 PM

Ето малко снимки на Мими от днес. Възхитена съм от нея, след всичко, което е изживяла има сила да се радва дори на непознати хора. След като я погалиш и усети, че си добронамерен, започва да маха с опашка и те гледа право в очите с този нейн поглед... Не й липсва апетит и си има вече нова приятелка - Роза, едно от кучетата на Виолета. Мими е обгрижвана с много много любов...

Мими и Роза:

Хапваме лакомства:

И още малко снимки - тук

Днес бяха отворени банкови сметки за събиране на дарения за лечението - повече информация тук

Достъп до сметките ще има единствено нейната осиновителка и ще бъде предоставена информация за всички разходи.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#605 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2010 - 08:29 PM

Тези дни и аз ще се включва в даренията , скромно ,но от сърце , все едно съм и подарил играчка :)
User's Signature

Качена снимка

#606 Потребителят е офлайн   руфус Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2010 - 08:44 PM

когато видях красивите ,но уплашени очи на това прекрасно създание ,се замислих за това,че такива неща не бива да остават повече ненаказани. ea_103.gif хора като този който е направил това,обикновенно посягат на по-слаби от тях.а това са обикновенно деца или животни.аз съм готова да помогна с каквото мога ,за да има наказание за този човек.нека не живеем повече с мисълта ,че безнаказаността е нещо обичайно.това зависи от всеки един от нас.

#607 Потребителят е офлайн   Pussycat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 April 2010 - 08:49 PM

Боже, как се радвам да видя тази душичка. Погледът в очичките й се променя...

Толкова съм шокирана от всичко което прочетох досега, не само за Мими, а и за Карлуковката пещера и т.н.... Загубих съня си и наситина не намирам покой... Искам да помогна, искам да правя нещо за да помогна нещата да се променят.
Не знам нищо за организациите с които работите и как изпращате животни в чужбина. Бих искала ако мога да помогна в тази насока. Аз живея в Швейцария и ако мислите, че мога да бъда полезна за намиране на нови стопани за бездомни душички, моля ви, свържете се с мен. Ще направя всичко по силите си да им помогна да започнат нов живот.
Ако можех бих прибрала всички животни от улиците... и бих им дала всичката нежност, любов и грижа от които се нуждаят... Само ако можех...

Радвам се на всяка добра новина около Мими, а и на другите сирачета, на всяка нова снимка, и сърцето ми кърви за всяка жестокост проявена към тях...
User's Signature

All pets go to Heaven! Let's treat them with love and respect while there are here with us, making our lives meaningful!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка. Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си. Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят добре в този суров и нечестен живот.

ЗА СВЕТА МОЖЕ ДА СИ НИКОЙ,
НО ЗА НЯКОЙ СИ ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!

#608 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 01 April 2010 - 09:10 PM

Мамка му... само куче може да повярва в хората отново след такова нещо... Човек ще се обезвери, ще се отчае, а кучето след такова страшно нещо отново вярва в човека.

User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#609 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2010 - 09:22 PM

Естествено , кучето усеща кой човек е добър и кой лош.
Понякога ми се налага да се карам и да пошляпвам дивото ми куче и после , като я викам не идва , а седи и ме разиграва.
User's Signature

Качена снимка

#610 Потребителят е офлайн   Tи Джей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:История,литература,животни и природа

Публикувано: 01 April 2010 - 10:27 PM

Веднага след празниците и ние ще подкрепим даренията.Ако все дари даже по два или три лв.мисля че ще успеем,да съберем така нужните за Мими средства

#611 Потребителят е офлайн   Archiball Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:жУвотни

Публикувано: 01 April 2010 - 11:50 PM

Ето затова животните са по-добри от хората...защото не умеят да носят омраза в сърцата си!
User's Signature

Качена снимка

"you cannot change the world by saving one animal, but for that one animal...you can change the world."

"Имаме земя, имаме вода... и си правим кал."

#612 Потребителят е офлайн   sara92 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 01 April 2010 - 11:50 PM

Първо ще благодаря за ангажимента на ВСИЧКИ които пускат снимки на Мими и така имаме възможност да и се радваме и виждаме невороятната доверчивост която проявява независимо от всичко което е преживяла.Второ след подадената информация за набиране на средства, вече всеки може да се включи, и да направи своето малко дарение, което ще е важно за Мими! Трето тук от поста на Pussycat73 , разгледахме внимателно информацията за протезиране. Нещата са и прости и сложни, градчето е Мьорж, след по-големия град Манхейм който е предхождан най-близо от Франкфурт, само до него се пътува със самолет от там-нататък е нужен превоз за немалко път. Ако се пътува със самостоятелен превоз ще отнеме два дни, навигацията ще бъде безупречна без смяна на транспорт, но въпреки това доста уморително. Дадени са всички координати, за запитване разбира се трябва да се пише и говори чрез преводач! wb_052.gif

#613 Потребителят е офлайн   NastyGirl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 April 2010 - 11:51 PM

Цитат(Furia_S @ Apr 1 2010, 09:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мамка му... само куче може да повярва в хората отново след такова нещо... Човек ще се обезвери, ще се отчае, а кучето след такова страшно нещо отново вярва в човека.

аз си мислех точно същото,голяма сила и сърце трябват да се върне отново доверие......Кучетата са достоен пример за това!

Радвам се за банковата сметка,ще се включа,разбира се ae_085.gif
User's Signature

Ние знаем,че не можем да спасим кучетата по целия свят,но знаем,че можем да спасим целия свят на едно куче!

#614 Потребителят е офлайн   lalleen Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 02:33 AM

Здравейте, регистрирах се едва сега, макар от известно време да посещавам форума ви. Причината е, че ме стреснаха мненията из три случайни немско езички форума за групи за защита на животните:
http://www.treff-hun...-bulgarien.html

http://www.tierschut...1a257763acd95cc

http://www.verlassen...59b66482e90a036

Навсякъде се говори, че Мима трябвало да бъде убита, за да се свършели мъките й. При условие, че се говори да пътува в Германия за лечение да остане там да живее в приют, изпитвам ужас да не я приспят. ud_009.gif Та от снимките и разказите ви изглежда, че с грижи, тя може да се успокои и да се справи. Сигурно ли е, че немските ветеринари няма да изберат лесното? И аз ще изпратя пари, но другата седмица, много искам Мима да се оправи...

#615 Потребителят е офлайн   JennyB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 03:21 AM

Цитат(lalleen @ Apr 2 2010, 02:38 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурно ли е, че немските ветеринари няма да изберат лесното? И аз ще изпратя пари, но другата седмица, много искам Мима да се оправи...

Ама моля ви се, ветеринар може да посъветва евтаназия, но това да не са някакви касапи та да тръгнат веднага да екзекутират!!!

Решението се приема винаги и само от собственика на животинката. Мимето показа, че ще живее, а аз вярвам и че ще се придвижва!

После ще им публикувате снимки в тези немски сайтове да се изядат от яд! ae_085.gif

#616 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 02 April 2010 - 08:08 AM

Цитат(JennyB @ Apr 2 2010, 03:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Сигурно ли е, че немските ветеринари няма да изберат лесното? И аз ще изпратя пари, но другата седмица, много искам Мима да се оправи...

Ама моля ви се, ветеринар може да посъветва евтаназия, но това да не са някакви касапи та да тръгнат веднага да екзекутират!!!

Решението се приема винаги и само от собственика на животинката. Мимето показа, че ще живее, а аз вярвам и че ще се придвижва!

После ще им публикувате снимки в тези немски сайтове да се изядат от яд! ae_085.gif

ba_025.gif

#617 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 02 April 2010 - 09:25 AM

http://www.animal.ru....php?item.269.1
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#618 Потребителят е офлайн   Radostin_39 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2010 - 09:31 AM

Здравейте, регистрирах се едва сега, макар от известно време да посещавам форума ви. Причината е, че ме стреснаха мненията из три случайни немско езички форума за групи за защита на животните:

Навсякъде се говори, че Мима трябвало да бъде убита, за да се свършели мъките й. При условие, че се говори да пътува в Германия за лечение да остане там да живее в приют, изпитвам ужас да не я приспят. ud_009.gif Та от снимките и разказите ви изглежда, че с грижи, тя може да се успокои и да се справи. Сигурно ли е, че немските ветеринари няма да изберат лесното? И аз ще изпратя пари, но другата седмица, много искам Мима да се оправи...

От гледаното по анимал планет съм стигнал до извода че такава е практиката спрямо така увредени животни.От криворазбрана хуманност им бият инжекцията и край.На никой не му хрумва че обградено с грижи и внимание кученцето може да води пълноценен живот в бъдеще.Считам че Мима не трябва да се лекува в чужбина без присъствието на Виолета...Възможно е и да не се върне от така нареченото "лечение"в немска клиника.Хиляди а в цял свят и милиони хора живеят с протези или парализирани в инвалидни колички ами дайте и на тях да им бием инжекцията с упойка.

#619 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 02 April 2010 - 10:00 AM

Цитат(Radostin_39 @ Apr 2 2010, 09:36 AM) <{POST_SNAPBACK}>

От гледаното по анимал планет съм стигнал до извода че такава е практиката спрямо така увредени животни.От криворазбрана хуманност им бият инжекцията и край.На никой не му хрумва че обградено с грижи и внимание кученцето може да води пълноценен живот в бъдеще.Считам че Мима не трябва да се лекува в чужбина без присъствието на Виолета...Възможно е и да не се върне от така нареченото "лечение"в немска клиника.Хиляди а в цял свят и милиони хора живеят с протези или парализирани в инвалидни колички ами дайте и на тях да им бием инжекцията с упойка.

ОГРОМНА МОЛБА КЪМ ВСЕКИ, КОЙТО ПОПАДНЕ НА ТАКИВА САЙТОВЕ!

Разгледах посочените линкове. Направи ми впечатление, че разполагат само с първата снимка на Мими, т.е. хората не са наясно, че вече проектираме прохождането и.
Не говоря немски, а шефа няма как да следи всички сайтове и форуми, затова ни е нужна помощта на всички, които могат да обяснят на германците /пък и сигурно и в други страни има такива мнения/, че Мими е добре и да им покаже новите и снимки.
Мисля, че е важно!!!
Моля ви,
внимавайте каква информация копирате и подавате, спокойно можете да се позовавате на моите постове, на постовете на Ласка, Кристина и svilst, да качите видеото от ПРО БГ, което заснеха в дома на Виолета. Въобще, мисълта ми е до тези хора да достигне вярна и актуална информация.

Освен това, вече казах достатъчно пъти, но не ме мързи да го кажа пак - МИМИ ЩЕ БЪДЕ ЕВТАНАЗИРАНА САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ.

#620 Потребителят е офлайн   kittykat.ruse Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 02 April 2010 - 10:45 AM

Цитат(d-r Bobadova @ Apr 2 2010, 09:30 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Чий е този достоверен разказ?
Защо не е назован източника на тази достоверна информация?

• (119 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни