Колко ще е тази злоба и лошотия, питам се, която да потисне напълно, да изкорени изцяло и най-елемнарната човещина и да те направи способен на такава садистична жестокост. Отчаяна съм...сред какви "ЧОВЕЦИ" живеем...
Изключителна жестокост към куче !
Публикувано: 20 April 2010 - 11:28 AM
Колко ще е тази злоба и лошотия, питам се, която да потисне напълно, да изкорени изцяло и най-елемнарната човещина и да те направи способен на такава садистична жестокост. Отчаяна съм...сред какви "ЧОВЕЦИ" живеем...
Публикувано: 20 April 2010 - 11:38 AM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 20 April 2010 - 11:43 AM
Благодаря за информацията, снимките и добрите новини!!!
Публикувано: 20 April 2010 - 01:03 PM
Много ми е мъчно за животното, т.е. какво ще го прави сега стопанинът му.

Публикувано: 20 April 2010 - 01:50 PM
Може ли един въпрос - след лечението на Мима тя ще остане ли в Германия или ще се върне в България?!
А може ли само да предложа нещо - виждам,че в темата се пускат линкове с теми свързани с пореденото,ужасяващо насилие над животни,та може ли да се направи една отделна тема,а тази тема да си остане само за Мима?
Публикувано: 20 April 2010 - 02:37 PM
Да се алармира и към медиите ! Явно в тази държава нещата започват да се случват, само ако има ТВ предаване и разследване на журналисти!
Да се снима нещастното животинче, и редом с Мими да използваме медиийня интерес.
Не знам какъв е механизма, да се влияе и натиска за промени в НК.
За такива деяния трябва да има ЕФЕКТИВЕН ЗАТВОР, без право на замяна и страхотни глоби!!!
Защо в другите държави може, само България е като развиваща се страна !
В ЮАР има такъв закон и "животинска" полиция, а ние УЖ сме в Европейски съюз!?
Публикувано: 20 April 2010 - 03:24 PM
Публикувано: 20 April 2010 - 03:44 PM

Публикувано: 20 April 2010 - 04:24 PM
Постоянно има поводи ПРОРОДОЗАЩИТНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ да атакуват и най-после да се приемат промените в НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС.
Хора, да направим подписка и по този повод!
====оригиналната статия====================
Заляха куче с киселина
Овчарката Рекс бере душа, подозират злобна комшийка
БЕРКОВИЦА....
Охххх. Не пак. Е наистина се прекалява вече. Кога най-накрая ще започнем да се цивилизовани... Може ли да има толкова дребни дущици в тая държава...? Нямам думи..
Дано поне собственикът подаде жалба срещу тая овца, макар че едва ли ще промени нещо...

Публикувано: 20 April 2010 - 05:56 PM
Добромир е човека, който е оказал помощ на Мими . Ако не е бил Добромир , може би Мими нямаше да бъде жива.
Публикувано: 20 April 2010 - 07:12 PM
Добромир е човека, който е оказал помощ на Мими . Ако не е бил Добромир , може би Мими нямаше да бъде жива.
Laska, благодаря!