Публикувано: 09 November 2010 - 06:48 PM
Здравейте аз съм с американски буллдог , преди време забелязах зачервенини по тялото , отидоххме във син кръст , там ни направиха някакви изследвания , всичко беше отрицателно и решиха че са алергии дадоха ни алерггозани и антибиотици (вече не помня какви) , след което проблема се задълбочи , смених лекара , направиха и тест и се оказа, че има гUбички (получили са се в следствие на антибиотиците + почивката от витамини и калций ) бихме 2 ваксини , мазахме с някакви неща , но както почна да се оправя, изведнъж се вллоши , заведох я при 3-ти лекар вече си имаме и краста (просто прекрасно).
Когато я заведох при 3-тия лекaр , и накарах кучето да легне по гръб , лекарата ми показва..... виждаш ли това е от крастата , тук гUбичките са започнали да се лекyват, тук има алергия (сега сме като карта за кожни заболявания).
И сега сме на хапчета против сърбежа , инжекции за крастата(2-пъти седмично) , за гUбичките(за сега се прогнозира само още 1 ваксина) , и подсилващи хапчета за черния дроб .....отделно витамини и калций. Вече се ошашках кога какво да и давам и да и правя . Цял тефтер си имаме с програма за месец напред.
Таааа въпроса ми е Крастата заразна ли е , лекарката казва Не , интернет казва да си опаковам кучето и да го заключа в изолирана стая в пустинята. Вие какво знаете по въпроса?