Ради определено е била домашна,ходи идеално на повод,много социална е и много мила
Изхвърлени в полето кученца и те се надяват ...
Публикувано: 21 December 2010 - 12:30 AM
Ради определено е била домашна,ходи идеално на повод,много социална е и много мила
Публикувано: 22 December 2010 - 11:05 PM
Разгонената кучица днес е зачезнала заедно със обожателите си,но явно преди това е маркирала района,защото постоянно се отбиват на разузнаване загорели полу-домашни от всякакъв калибър.
Публикувано: 27 December 2010 - 03:46 PM
Иде ми да им издърпам ушите на калпазанките,защото не се отзовават като ги викам.Вероятно поради напъните ми да ги разхождам на повод взеха да ми се крият.Кери вече няма проблем с ходенето,въпреки че свързва повода с посещение при вет и съответно бърничкане по раната,но Роня се просва като меча кожа пред камина и мога ако искам да си я влача така...Да,ама освен че се скъса червеното коланче( затова вече сме със зелено) друго не постигнах.Не че е притеснена или нещо такова,просто като съм до нея и тя се просва да я галя...Затова оставих повода да си виси на врата и и се отдалечих ,като я оставих да ходи така- да свиква.Тя мина естествено през всички локви и боклуци,постоянно го настъпваше и накрая седна и ме погледна тъжно- питайки с поглед"защо ме тормозиш така?"...Е,определено е имало е по-добри моменти ,но съботния не беше от тях.Имам снимки от тогава,довечера ще ги пусна от къщи.След работа ще мина пак оттам и дано да мога да се похваля че са се появили "големите косматки".
Публикувано: 27 December 2010 - 03:56 PM
Иде ми да им издърпам ушите на калпазанките,защото не се отзовават като ги викам.Вероятно поради напъните ми да ги разхождам на повод взеха да ми се крият.Кери вече няма проблем с ходенето,въпреки че свързва повода с посещение при вет и съответно бърничкане по раната,но Роня се просва като меча кожа пред камина и мога ако искам да си я влача така...Да,ама освен че се скъса червеното коланче( затова вече сме със зелено) друго не постигнах.Не че е притеснена или нещо такова,просто като съм до нея и тя се просва да я галя...Затова оставих повода да си виси на врата и и се отдалечих ,като я оставих да ходи така- да свиква.Тя мина естествено през всички локви и боклуци,постоянно го настъпваше и накрая седна и ме погледна тъжно- питайки с поглед"защо ме тормозиш така?"...Е,определено е имало е по-добри моменти ,но съботния не беше от тях.Имам снимки от тогава,довечера ще ги пусна от къщи.След работа ще мина пак оттам и дано да мога да се похваля че са се появили "големите косматки".
Публикувано: 27 December 2010 - 08:25 PM
Храната е изядена,ама от кой не се знае...Не знам как ще дочакам до утре и как ще го преживея ако пак ги няма..
Ето малко снимки от събота.Тази Коледа не донесе чудо за пухличките,но ние не се предаваме,стягаме чеиза лека-полека...Само да са живи и здрави...
ето така гледа Роня като е "закачена " на повод
и после,вече свободна и развеселена :)
дружно търсене на вкусотии в тревата
"да полегнем след хапването"
"намерих си борово клонче"
"много ми е хубаво да ме галиш по коремчето"
Публикувано: 27 December 2010 - 10:10 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 27 December 2010 - 10:23 PM
Но е възможно и да са гърмели с пиратки в района.И те като повечето кучета се страхуват от гърмежите.И определено имат скришни местенца ,които не знам-вече движат в много голям периметър,за съжаление.
Ох,дано само да сме се разминавали,дано.Дано утре да са там
Публикувано: 28 December 2010 - 03:26 PM
Дойде след дълго викане в компанията на Блеки .
От Роня - ни следа.Довечера пак ще ходя...
Публикувано: 29 December 2010 - 05:57 PM
Милото ми златно момиче,ще ми се скъса сърцето от мъка..Обиколих баира,скъсах се от викане....нищо....
Все си я представям че е някъде може би ранена и не може да дойде...че ме чака да и помогна ,а мен ме няма....
Пиша и едвам успявам да си преглътна сълзите,че съм в офиса.
Още се надявам,но усещам как надеждата ми умира с всеки изминал ден.
Публикувано: 29 December 2010 - 09:33 PM
Милата Роня, дано е добре!

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 29 December 2010 - 09:52 PM
Публикувано: 30 December 2010 - 12:11 PM
За да предотвратя нещо такова да ме сполети и с Кери написах следният текст,ламинирах го като облепих листчето с безцветно тиксо и сега умувам как да го прикрепя към нашийника и.За да оцелее трябва да е от вътрешната страна,мога да го зашия в нещо като джобче,но дали ще се сети някой да погледне там.Дайте идеи,повече глави мислят по-добре.Също дали трябва да добавя или съкратя нещо в текста.
Цитат
Тъй като досега ми изчезват вече 2 нашийника,предполагам че може някой да е искал да прибере една от двете,но да е останал само с нашийник в ръцете.Нарочно съм ги оставила широки да могат лесно да си измъкват главите.Кери вече е доста недоверчива и е по-трудно да я хванат,но Роня,милата....
Публикувано: 30 December 2010 - 12:27 PM
И едно от нашите бездомничета почна да хойка - 1 година не мърдаше от поляната, после изведнъж изчезна! След 1 седмица се върна! Сега си ходи редовно насам натам - вече свикнахме - но отначало много се тревожехме - дано и твоята красавица да скита просто! Стискам палци!
Публикувано: 31 December 2010 - 06:15 PM
Нищо и няма,жива и здрава,чакаха ме двете.Отскочих да ги нахраня преди да са почнали пукотевиците,дано не ги стресират прекалено.
Много съм щастлива,иде ми да пея и ми е леко на сърцето.Благодаря че ни мислехте и ни стискахте палци.
Публикувано: 31 December 2010 - 06:21 PM
Пожелавам двете момичета в най-скоро време да бъдат прибрани на сигурно място и, разбира се, да се сдобият с прекрасни стопани!
Дано това е вече последното ти притеснение, сладки калпазанки, ако знаят, какво ти струват!

Кучето е единственото същество, което обича теб повече, отколкото себе си.
Публикувано: 31 December 2010 - 08:09 PM
lilly5, в 31 December 2010 - 03:26 PM, написа:
Пожелавам двете момичета в най-скоро време да бъдат прибрани на сигурно място и, разбира се, да се сдобият с прекрасни стопани!
Дано това е вече последното ти притеснение, сладки калпазанки, ако знаят, какво ти струват!
+1

Вход

Горе
Цитиране +